Nispetin böyleysi görülmedi a dostlarrrrrBen tek güne bitiririm 1+1 nası olsa
Yaptı valla simdi girdi duşa iyi oluyo evde buyuk cocugun olmasi kahvemide yapti ohhh misOo aferin kızınabende sabah iş yaptırdım oğlana
Gelmem o rezilin cenazesine
Yaaaa yavas yavas hergun yapinca gercekten yormuyo benimde baza alti var karışmış gene simdi kizim uyuyo yapamadim yarina kismetseNiyet ettim yatak odama girişmeye
Ama var ya ev temiz olunca cidden yormuyor çabuk bitiyor
Bulaşık makinesini boşalttırdım, evi toplattım, yatağını da düzenli toplayacak artık, sabah topladı bakalım, örtüsünü düzgünce sermiş aferin oğlumaYaptı valla simdi girdi duşa iyi oluyo evde buyuk cocugun olmasi kahvemide yapti ohhh mis
Kiz aksamdan beri 2ciye öldü nalet morga kaldirdik bugun artik gömelimde bitsin bu işkence
Ayyy yavrum yapsin valla nasil alisirsa oyle gidiyolar Maşallah onlaraBulaşık makinesini boşalttırdım, evi toplattım, yatağını da düzenli toplayacak artık, sabah topladı bakalım, örtüsünü düzgünce sermiş aferin oğluma
Küçüğe ev süpürtme sözüm var, onu da unutmuyum, gece uyanır ağlar yaptırmadın diye sonra
Benimkilere oyuncaklarınızı toplayın dediğim zaman zorlarına gidiyor ama ev işi deyince bayılıyorlar, ilginç uşaklarAyyy yavrum yapsin valla nasil alisirsa oyle gidiyolar Maşallah onlara
Bende simdiden eylüle toplatiyorum alissin diye topluyor baska yeri dağıtıyor naletBenimkilere oyuncaklarınızı toplayın dediğim zaman zorlarına gidiyor ama ev işi deyince bayılıyorlar, ilginç uşaklar
Eline sağlıkBugün neler yaptıığm
mutfağı toparladım
Ocağı diplemesine sildim
toz aldım
Süpürgecik süpürdü sildi
Bi tur da ben sildim
Halıları kaldırdım yokluğumda toz olmasınlar çok diye
Kaldırırken altlarını süpürdüm sildim
Koltukları iç dış süpürdüm
Koli bandıyla bide ince tozlarını toparladım
Tuvalet lavabo cifledim
Çiçekleri suladım
Bi iki parça dikilecek bişi vardı onları makineden geçirdim
Ufaktan çantamı hazırladım
Ve bu kadaaan
Belki polyanna ile kanka olmuşumdur1+1 ve nispet
Dybat silmek isteğe bağlı, ben yaz temizliği yaptığım için duvarları silmiştim.herkese merhaba,
iş yerimizdeki bazı günlerde zorunlu uzaktan çalışmalarımız olduğundan etkin şekilde katılamıyorum buraya. bir okuyup çıkıyorum çoğunlukla.
Nego bayram temizliği listesini sevdim. yatak odasında neler yapıcaz? duvar silme falan yok di mi.
Bir de ben kızıma yatak odası yaptırıyorum. beşiğimiz boşa çıktı. yatağında bir leke var ama ne olduğunu bilmiyorum. idrar değil. süt desem o da olamaz kokar çünkü.
neyle silsem yatağındaki lekeyi?
Bugün neler yaptık
Yatağımı ve küçüğün yatağı düzelttim, oğlum kendi yatağını düzeltti
Dağınıklığı büyük oğluma toplattım
Bulaşık makinesini büyük oğluma boşalttırdım, ben yerleştirdim
Spor yaptım
Kahvaltı ve mutfak toplama faslı
Oturma odası koltuklarını ve halısını makine ile yıkadım, yerini dip köşe sildim
Kırlentlerini yıkadım
Yatak odası halılarını fırçaladım süpürdüm topladım
Yatak odasının ayrıntılı olarak tozunu aldım, çekmeceler düzenliydi
Şifonyer vs çektim süpürdüm sildim
Güneşliği yıkandı astım
Depo alanı yeni düzenlemiştim zaten
Bu kadar galiba
Balkon da çay keyfi zamanı
Gün hala bitmiş değil çöp kovalarini dezenfekte edip banyoyu çamaşır suyuyla yikiyim23 temmuz ödevi
Temizlik kovalarını, banyo da ki yıkanma kovasını, banyo terliklerini dezenfekte etmek
Banyo temizlemek
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
@blondemary
E Elif_Eylul
@mn5822
@zambak86
Mehfam
@Birtekefem
@Poni Bon
@Pinky93
@cyd86
@mirjam
@Lili 38
@Mervesat
@Hilal15
meva888
@KARACAY
@Diana Bishop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?