Düzenli Evimiz & Hayatımız

negom bu banyo yapilan yerde duvar beyazlasmis köpükten mi nedir annem onu cikaramadim diyor nasil cikar ki hepsiyle ovdum dökmedim şey kalmadi
Kireçlenmiş, kireç çözücü çıkarmadı mı?
Cifle bulaşık süngeri ile denedin mi?

Ben evde yokum o kısım beni hiç ilgilendirmiyo ahahah

Bugun de aksam yemegim buzluktan olacak. Temizlik zamanı buzlukta hazir yemek ne iyi oluyor tavsiye ederim.
Evi toparladim cocukları doyurup banyo yaptırdım.
Şimdi işe koyulabilirim

Ben Yatak odası ve çocuk odasını bitirdim. Bugün ödev de banyo dendiğine göre banyoya gireyim diyorum ama benim küçük oğlum paçamdan ayrılmadığı için banyoyu akşam o uyuduktan sonra yapabilirim.
Bugün biraz salonu hafifletmeyi düşünüyorum konsol ve vitrini iç dış temizleyip yerleştiricem. Daha önce duvarlarinı sildim ama şuan benim oğlanlar karalamaya devam ediyorlar. Onlar sıkıldıktan sonra bir de kalem izlerini silerim.
Evi de süpürmem lazım.
Şimdiden yorgunum oysa

banyo spreylerinden kullandim direk.kirec sökücü kullanmadim. cifde cikarmadi kirec sokucu deneyim direk
Aynen dene canım
Ben evde yokum o kısım beni hiç ilgilendirmiyo ahahah

Selam güzeller. Bugün a101’e gelecek olan mop seti orijinal midir bilgisi olan
Canım Spin mop kendi sitesi dışında satılmıyor, yedek parçalı oluyor o marka. Onun dışında bilgim yok, kırılırsa yedek parça temini için ben Spin tercih ettim
Kolay gelsin
Baş ağrın nasıl oldu?

Selam güzeller. Bugün a101’e gelecek olan mop seti orijinal midir bilgisi olan
Canım ben o moptan kullanıyorum evimde çok memnunum
Vip ahmet markası ithal gelen mopları modifiye edip kendi markası üzerinden tekrar satışa çıkarmış, youtube ta videoları var adam kendisi anlatıyor izle bence
Ben de a101 online dan almıştım bir iki ay önce.

Günaydın herkese
Bugün temizlik var evde, yemek de yapılacak ve daha başlamadım bile hadi bana kolay gelsin

☑Dün yaptıklarım
Ocağı sildim
Mutfağı topladım
Bulaşık makinesini doldurdum
Bulaşık makinesinin dışını ve derin dondurucunun Dışını sildim
Tezgah üstünü, içini ve duvarını çamaşır suyuyla telledim
misafirlerin örtündüğü pikeleri yıkadım astım kuruyunca kaldırdım
evi süpürdüm
Fırını iç dış sildim
Çamaşır yıkadım astım

☑bugün yaptıklarım
Mutfağı topladım
Oturma odasını Ve yatak odasını topladım
yemek yaptım
Ütü yaptım
Çaydanlık parlattım
Elde yıkanacak 4-5 parça tişörtler vardı onları yıkadım astım
Wc klozet ve lavabosunu çamaşır suyuyla yıkadım
Yazlık elyaf yorganı makineye attım yıkandı astım

yaaaa bu benim yillik temizligim nasil olacak saka saka , sabah kalkinca her yeri topladim , kahvemi ictim cocuklara kahvalti hazirladim , simdi koltukta KK ya bakiyorum ama kalkip bisiler yapmam gerek aslinda ama hic enerjim yok. cok kötü uyuyorum su aralar :/ su bayram temizligi planinin resmini cekip telime duvar kagidi yaptim. hepsini yapmak tek hedefim :)
Ayyy vallaaa nasilda guzel olurdu keşkeeeee
bence hic güzel olmazdi ben sizleri eve almazdim utanirdim

Eline sağlık
Hedeflerinde başarılar

bugün çok iş yapmadim kizim yapti süpürdü sildi anne sen otur dedi sadece banyoyu yikadim bebeyi yikayinca,simdi camasir atcam makinaya,heee bidee kapi önlerini supurdum yikadim çiçekleri sebzeleri suladim yemek yapiyorum Bihter gene öldü cenazemiz var beklerim

Oo aferin kızına bende sabah iş yaptırdım oğlana
Gelmem o rezilin cenazesine

Ben tek güne bitiririm 1+1 nası olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…