Kireçlenmiş, kireç çözücü çıkarmadı mı?negom bu banyo yapilan yerde duvar beyazlasmis köpükten mi nedir annem onu cikaramadim diyor nasil cikar ki hepsiyle ovdum dökmedim şey kalmadi
banyo spreylerinden kullandim direk.kirec sökücü kullanmadim. cifde cikarmadiKireçlenmiş, kireç çözücü çıkarmadı mı?
Cifle bulaşık süngeri ile denedin mi?
Ben evde yokum o kısım beni hiç ilgilendirmiyo ahahahÖyle de olur canım, özel temizleyici de satılıyor
Eline sağlık
Çok yediriyor ya
Adamı gazmana çevireceksin
Eline sağlık
Eline sağlık
Eline sağlıkgüzel haberler al inşaallah
Nego sporunu yaptı geldi
Sabah sabah ne güzel haber bu
selam. evet orjinal geliyorSelam güzeller. Bugün a101’e gelecek olan mop seti orijinal midir bilgisi olan
Aynen dene canımbanyo spreylerinden kullandim direk.kirec sökücü kullanmadim. cifde cikarmadikirec sokucu deneyim direk
Ben evde yokum o kısım beni hiç ilgilendirmiyo ahahah
Canım Spin mop kendi sitesi dışında satılmıyor, yedek parçalı oluyor o marka. Onun dışında bilgim yok, kırılırsa yedek parça temini için ben Spin tercih ettimSelam güzeller. Bugün a101’e gelecek olan mop seti orijinal midir bilgisi olan
Kolay gelsinBugun de aksam yemegim buzluktan olacak. Temizlik zamanı buzlukta hazir yemek ne iyi oluyor tavsiye ederim.
Evi toparladim cocukları doyurup banyo yaptırdım.
Şimdi işe koyulabilirim
Ben Yatak odası ve çocuk odasını bitirdim. Bugün ödev de banyo dendiğine göre banyoya gireyim diyorum ama benim küçük oğlum paçamdan ayrılmadığı için banyoyu akşam o uyuduktan sonra yapabilirim.
Bugün biraz salonu hafifletmeyi düşünüyorum konsol ve vitrini iç dış temizleyip yerleştiricem. Daha önce duvarlarinı sildim ama şuan benim oğlanlar karalamaya devam ediyorlar. Onlar sıkıldıktan sonra bir de kalem izlerini silerim.
Evi de süpürmem lazım.
Şimdiden yorgunum oysa
Canım ben o moptan kullanıyorum evimde çok memnunumSelam güzeller. Bugün a101’e gelecek olan mop seti orijinal midir bilgisi olan
yaa siyah fayans da iyi oldu uyarinayseMsb kireç çözücüleri dikkatli kullan bazı fayansın parlaklığını alıyor porçöz gibi olanlar.
Sirke limon karbonat diyeceğim yine
yaaaa bu benim yillik temizligim nasil olacakBayram temizliği yapmak isteyenler için
Cumartesi : Yatak odası
Pazar : Oturma odası, varsa çocuk odası, varsa depo olarak kullanılan oda&alan
Pazartesi : Salon, antre
Salı : Mutfak
Çarşamba : Bayram ikramlıkları hazırlama
Perşembe dinlenme günü
Diana Bishop
bence hic güzel olmazdi ben sizleri eve almazdim utanirdimAyyy vallaaa nasilda guzel olurdu keşkeeeee
Eline sağlık☑Dün yaptıklarım
Ocağı sildim
Mutfağı topladım
Bulaşık makinesini doldurdum
Bulaşık makinesinin dışını ve derin dondurucunun Dışını sildim
Tezgah üstünü, içini ve duvarını çamaşır suyuyla telledim
misafirlerin örtündüğü pikeleri yıkadım astım kuruyunca kaldırdım
evi süpürdüm
Fırını iç dış sildim
Çamaşır yıkadım astım
☑bugün yaptıklarım
Mutfağı topladım
Oturma odasını Ve yatak odasını topladım
yemek yaptım
Ütü yaptım
Çaydanlık parlattım
Elde yıkanacak 4-5 parça tişörtler vardı onları yıkadım astım
Wc klozet ve lavabosunu çamaşır suyuyla yıkadım
Yazlık elyaf yorganı makineye attım yıkandı astım
Hedeflerinde başarılaryaaaa bu benim yillik temizligim nasil olacaksaka saka , sabah kalkinca her yeri topladim , kahvemi ictim cocuklara kahvalti hazirladim , simdi koltukta KK ya bakiyorum ama kalkip bisiler yapmam gerek aslinda ama hic enerjim yok. cok kötü uyuyorum su aralar :/ su bayram temizligi planinin resmini cekip telime duvar kagidi yaptim. hepsini yapmak tek hedefim :)
bence hic güzel olmazdi ben sizleri eve almazdim utanirdim
Neden bonus neden
Oo aferin kızınabugün çok iş yapmadim kizim yapti süpürdü sildi anne sen otur dedi sadece banyoyu yikadim bebeyi yikayinca,simdi camasir atcam makinaya,heee bidee kapi önlerini supurdum yikadim çiçekleri sebzeleri suladim yemek yapiyorum Bihter gene öldü cenazemiz var beklerim
Ben tek güne bitiririm 1+1 nası olsaBayram temizliği yapmak isteyenler için
Cumartesi : Yatak odası
Pazar : Oturma odası, varsa çocuk odası, varsa depo olarak kullanılan oda&alan
Pazartesi : Salon, antre
Salı : Mutfak
Çarşamba : Bayram ikramlıkları hazırlama
Perşembe dinlenme günü
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@dstn33
C Calcifer
p a t u l i
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
BettyRuble
blondemary
E Elif_Eylul
@mn5822
@zambak86
@reyyanK
@Birtekefem
@Poni Bon
@Pinky93
@cyd86
@mirjam
@Lili 38
@Mervesat
@Hilal15
@meva888
KARACAY
Diana Bishop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?