Düzenli Evimiz & Hayatımız

hazirlanmadan direk git ordan olmaz mi annen baban sonuçta esofmabla da gitsen de olur hazirlancaktim falan deme kalkarsa hadi gidelim de musluk
Eve geldik şamdanım nasıl mutluyum 1 saat sonra Rabbim nasip ederse anneme gitmek için yola çıkıcam aynen böyleyim şuan

aaaaahoşgeldin canım yaaaa. Senin için muneye kazene filan mektuplar yazmıştık nasıl geldin? İyi ki geldin canımmmm. Çoook özlemiştik oğlan büyüdü mü?
Yaaaa ne mektubu kız
Elhamdülillah büyüdü 7 aylık oldu, gülücükler saciyoruz etrafa abba baba diyo bir anne diyemedi
Sen nasılsın

Örrtttmeeeeniiiimmm Nego en en en en çalışkan öğrencin olarak sahalara geri döndüm listeye eklemeni rica ediyorum.
He tabi spor topigini de gördüm, orda da olmak istiyorum lütfen karantina sürecinde iyice kilo almistim,7 kilo verdim ama ne zamandır takıldı kaldı o yüzden oraya da alırsan sevinirim. Hırs azim çeviklik çalışkanlık ne ararsan bende olabilir bir düşün derimmm . Ben olsam beni kaçırmam hemen kabul ederim

Yaaaa ne mektubu kız
Elhamdülillah büyüdü 7 aylık oldu, gülücükler saciyoruz etrafa abba baba diyo bir anne diyemedi
Sen nasılsın
İyiyim canım Nego ile iş güç @fesleğen kokulu nane ile yemek menüsü geçinip gidiyoruz işte.....

Yaaaa ne mektubu kız
Sen nasılsın
Valla yazdık hem de kaç kişi. Özelden mesaj attık delimizi bize geri verin dedik . Geç de olsa verdiler çok şükür

Kelebek gibi uçar arı gibi sokarsın he mi

Dur bir düşüneyim ben bunu

Düşündüm düşündüm, karar verdim. Tamam

Bayramınız mübarek olsun Rabbim sağlıklı, mutlu, huzurlu nice bayramlara eristirsin inşaallah
Ayyy tahmini doğum tarihini görünce çok heyecanlandım yaaa benimde 05.12 yazıyordu 03.12 de geldi inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…