- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
inşaAllahhoşgeldin o zaman canım
iyi ettin gelerek:)
Eve geldik şamdanım nasıl mutluyum 1 saat sonra Rabbim nasip ederse anneme gitmek için yola çıkıcam aynen böyleyim şuanhazirlanmadan direk git ordanolmaz mi annen baban sonuçta esofmabla da gitsen de olur hazirlancaktim falan deme kalkarsa hadi gidelim de musluk
aaaaahoşgeldin canım yaaaa. Senin için muneye kazene filan mektuplar yazmıştık nasıl geldin? İyi ki geldin canımmmm. Çoook özlemiştik oğlan büyüdü mü?Hayırlı bayramlarımız olsun inşaAllahhoşbuldum
Sana da negom. Hepimizin bayramı mübarek olsun yarın misafir gelcek iş yapıyorum bol bol....Hayırlı bayramlar
Yaaaa ne mektubu kızaaaaahoşgeldin canım yaaaa. Senin için muneye kazene filan mektuplar yazmıştık nasıl geldin? İyi ki geldin canımmmm. Çoook özlemiştik oğlan büyüdü mü?
İyiyim canımYaaaa ne mektubu kız
Elhamdülillah büyüdü 7 aylık oldu, gülücükler saciyoruz etrafa abba baba diyobir anne diyemedi
Sen nasılsın
Valla yazdık hem de kaç kişi. Özelden mesaj attık delimizi bize geri verin dedikYaaaa ne mektubu kız
Elhamdülillah büyüdü 7 aylık oldu, gülücükler saciyoruz etrafa abba baba diyobir anne diyemedi
Sen nasılsın
ÖrrtttmeeeeniiiimmmNego en en en en çalışkan öğrencin olarak sahalara geri döndüm listeye eklemeni rica ediyorum.
He tabi spor topigini de gördüm, orda da olmak istiyorum lütfenkarantina sürecinde iyice kilo almistim,7 kilo verdim ama ne zamandır takıldı kaldı o yüzden oraya da alırsan sevinirim. Hırs azim çeviklik çalışkanlık ne ararsan bende olabilir bir düşün derimmm . Ben olsam beni kaçırmam hemen kabul ederim
Tabi ki deKelebek gibi uçar arı gibi sokarsın he mi
YaaaValla yazdık hem de kaç kişi. Özelden mesaj attık delimizi bize geri verin dedik. Geç de olsa verdiler çok şükür
Tabii ki de seviliyorsunYaaaçok duygulandım
Dur bir düşüneyim ben bunuÖrrtttmeeeeniiiimmmNego en en en en çalışkan öğrencin olarak sahalara geri döndüm listeye eklemeni rica ediyorum.
He tabi spor topigini de gördüm, orda da olmak istiyorum lütfenkarantina sürecinde iyice kilo almistim,7 kilo verdim ama ne zamandır takıldı kaldı o yüzden oraya da alırsan sevinirim. Hırs azim çeviklik çalışkanlık ne ararsan bende olabilir bir düşün derimmm . Ben olsam beni kaçırmam hemen kabul ederim
Ayyy tahmini doğum tarihini görünce çok heyecanlandım yaaa benimde 05.12 yazıyordu 03.12 de geldi inşallah sağlıkla alırsın kucağınaBayramınız mübarek olsun Rabbim sağlıklı, mutlu, huzurlu nice bayramlara eristirsin inşaallah
Ben unuttunuz sandımTabii ki de seviliyorsun
Biliyodum kabul edeceğini kim istemez ki çalışkan azimli bir öğrenciDur bir düşüneyim ben bunu
Düşündüm düşündüm, karar verdim. Tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?