Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi bayramlar hanımlar et işlerimiz gece 4 te bitti iki malına çamaşır attım hemen çocuk ta bizimle beraber bekliyordu onu yatırdım yatirirken bende sızmışim 6ds kalktım tatlının şerbetini verdim yerleri sildim halıları serdim camları sildim çiçekleri suladim tozları aldım bulaşık makinesini boşalttım kahvaltıyi hazırladım şimdi oturdum ev ahalisi henüz yatmakta onlar kalkana kadar bende burada takılayım dedim

Maaşallah canım ama iki saat uyku yetmez biraz daha uyumaya çalış bence

gitme bari
ben çok çalıştım bugün yarın havalı havalı yazayim diyorum şimdi üşendim yazmaya

Bende çalıştım valla :) Ayakta da durdum bacaklarım nasıl ağrıyo hemen yatmam lazımdı ama biraz serinlim dedim balkonda oturuyorum.
Sen naaptın ayıptır sorması

Bende çalıştım valla :) Ayakta da durdum bacaklarım nasıl ağrıyo hemen yatmam lazımdı ama biraz serinlim dedim balkonda oturuyorum.
Sen naaptın ayıptır sorması

bir fis kadardi havası
isi cok yaptı sandı
bir de yazmaya kalktı
aslında hiç yapmamıştı

kendime şarkı yazdim

banyo tuvalet temizledim. çamaşır yikadim astim. evi süpürüp sildim toz aldim. yemek falan yaptım. yani aslında elle tutulur bişey yok bonusum benim için büyük şeyler sadece

senin yoğun geçmiştir ama. otur hava serinken biraz

Öğleden sonra biraz geç saatte gelip geç kalkan misafirimi vardı falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…