- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Musmutlu ve az baklavalı :))Hayırlı bayramlar kizlar hepinizi öpüyorum musmutlu bayramlar diliyorum
Aleyküm selam canımSelamun aleykum kızlar. Hepimizin bayramı mübarek olsun ❤❤❤❤❤
Oooo baklavalari gömeli çok oldukiiiMusmutlu ve az baklavalı :))
Aleyküm selam canım
Amin canım Allah razı olsun, inşaallahAyyy tahmini doğum tarihini görünce çok heyecanlandım yaaa benimde 05.12 yazıyordu 03.12 de geldi inşallah sağlıkla alırsın kucağına
Maaşallah canım ama iki saat uyku yetmez biraz daha uyumaya çalış benceİyi bayramlar hanımlar et işlerimiz gece 4 te bitti iki malına çamaşır attım hemen çocuk ta bizimle beraber bekliyordu onu yatırdım yatirirken bende sızmışim 6ds kalktım tatlının şerbetini verdim yerleri sildim halıları serdim camları sildim çiçekleri suladim tozları aldım bulaşık makinesini boşalttım kahvaltıyi hazırladım şimdi oturdum ev ahalisi henüz yatmakta onlar kalkana kadar bende burada takılayım dedim
Ben unuttunuz sandımbende sizi seviyorum.
İyi geceler bari :)) ❤
gitme bari
ben çok çalıştım bugünyarın havalı havalı yazayim diyorum şimdi üşendim yazmaya
Bende çalıştım valla :) Ayakta da durdum bacaklarım nasıl ağrıyo hemen yatmam lazımdı ama biraz serinlim dedim balkonda oturuyorum.
Sen naaptın ayıptır sorması
bir fis kadardi havası
isi cok yaptı sandı
bir de yazmaya kalktı
aslında hiç yapmamıştı
kendime şarkı yazdim
banyo tuvalet temizledim. çamaşır yikadim astim. evi süpürüp sildim toz aldim. yemek falan yaptım. yani aslında elle tutulur bişey yok bonusumbenim için büyük şeyler sadece
senin yoğun geçmiştir ama. otur hava serinken biraz
kk birinci noteri Bugün bizim geline bi film tavsiyesi verdim hani şu not kağıdığa "Ne haber YABAN" yazan Kadir İnanır filmini önerdim.
O not gerekti biri için
Öğleden sonra biraz geç saatte gelip geç kalkan misafirimi vardı falan filan
müjde arla oynadığı film mi niye gerekti ki kurban
bizim evin misafir gördüğü yok aileler gelmese
nasıl biseydi misafir
Ney neyyyy hangi müjde? Gülşen bubikoğlu bi kere nasıl unutursun sen kiii bir yeşilçam sevdalısı noldi sevdana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?