Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi iyi aynı yere çıkıyor sonu
Zengo ve şımarık kız kendi halinde inzivada balığında olan adamı iddia üzerine kendine aşık ediyor.

Sonrası deli kadir işte

zaten şey de çok saçma neden bütün şımarık zengin züppe kızlar elin yabanisini görünce imana gelir gibi hanim hanımcık oluyo

Bunlar iş değil mi, daha ne olacaktı
Çay içip tatlı yiyolar çikilete falanda yiyen oluyo.
Bazen yemeğede kalıyolar.
Çoğalmış olanların çok sesli ufak bireyleri oluyo

30:25 ibretlik sahnedir
Ne kullanıyorsunuz siz bana da söyleyin
günaydın kizlar
Günaydın canım

Bunlar iş değil mi, daha ne olacaktı

Günaydın canım

günaydın negom valla işe burda okuduklarima bakınca biraz boynu bükük kaliyo bu işler tabi bana göre epey is bunlar

Günaydın herkeseee bayram öncesi temizlik bayram sonrası temizlik valla gönüllü gündelikçi gibi hissediyorum kendimi
Kız biz zaten hep öyleyiz düşünsene kim yapıyor ki işleri. Bayramda sadece birisi çat kapı gelir mi telaşı oluyor....

Kız biz zaten hep öyleyiz düşünsene kim yapıyor ki işleri. Bayramda sadece birisi çat kapı gelir mi telaşı oluyor....
Vallahi öyle yaaa hemde kimsenin gözüne gelmiyor sen çalışmıyorsun tabi yapacaksın diyor lan birini çağırsam gelip temizlik yapsa gunluk asgari ücretten fazla alıyor ayrıca cocuk bakıyorum 24 saat ki 10 saat cocuk baksalar yine temizlikçi gibi para alıyor ama lafa gelince evde oturuyorsun yapacaksın tabi kocan dışarıda elin işinde çalışıyor valla çocuğa kıyabilsem bende gidip elin işinde calısıcam en azından çalışıyor derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…