pardon bebem
ben murat soydanla mujde ar filmini kadir inanırla cekti diye hatirlamisim
Kız dur 27.dk dan başlıyomuş
İyi iyi aynı yere çıkıyor sonu28 den izlediydim dur 27 den bakayim
İyi iyi aynı yere çıkıyor sonu
Zengo ve şımarık kız kendi halinde inzivada balığında olan adamı iddia üzerine kendine aşık ediyor.
Sonrası deli kadir işte
Aleyküm selam canım senin de bayramın mübarek olsunSelamun aleykum kızlar. Hepimizin bayramı mübarek olsun ❤❤❤❤❤
Günaydın canımgünaydın kizlar
Bunlar iş değil mi, daha ne olacaktıbir fis kadardi havası
isi cok yaptı sandı
bir de yazmaya kalktı
aslında hiç yapmamıştı
kendime şarkı yazdim
banyo tuvalet temizledim. çamaşır yikadim astim. evi süpürüp sildim toz aldim. yemek falan yaptım. yani aslında elle tutulur bişey yok bonusumbenim için büyük şeyler sadece
senin yoğun geçmiştir ama. otur hava serinken biraz
Çay içip tatlı yiyolar çikilete falanda yiyen oluyo.
Bazen yemeğede kalıyolar.
Çoğalmış olanların çok sesli ufak bireyleri oluyo
Ne kullanıyorsunuz siz bana da söyleyin
30:25 ibretlik sahnedir
Günaydın canımgünaydın kizlar
Sana da canımHayırlı sabahlar
Bunlar iş değil mi, daha ne olacaktı
Günaydın canım
Evin temizse demek ki bu kadar iş yetiyor öyle düşüngünaydın negomvalla işe burda okuduklarima bakınca biraz boynu bükük kaliyo bu işler tabi bana göre epey is bunlar
Kız biz zaten hep öyleyiz düşünsene kim yapıyor ki işleri. Bayramda sadece birisi çat kapı gelir mi telaşı oluyor....Günaydın herkeseee bayram öncesi temizlik bayram sonrası temizlik valla gönüllü gündelikçi gibi hissediyorum kendimi
Vallahi öyle yaaa hemde kimsenin gözüne gelmiyor sen çalışmıyorsun tabi yapacaksın diyor lan birini çağırsam gelip temizlik yapsa gunluk asgari ücretten fazla alıyor ayrıca cocuk bakıyorum 24 saat ki 10 saat cocuk baksalar yine temizlikçi gibi para alıyor ama lafa gelince evde oturuyorsun yapacaksın tabi kocan dışarıda elin işinde çalışıyor valla çocuğa kıyabilsem bende gidip elin işinde calısıcam en azından çalışıyor derlerKız biz zaten hep öyleyiz düşünsene kim yapıyor ki işleri. Bayramda sadece birisi çat kapı gelir mi telaşı oluyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?