- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Günaydınn yarın evime döncem coşkuya ihtiyacım var biri hareketli müzik açsın herkes temizlik tişörtünü giysiinnnnSon tatil günü, sonra ver çoşkuyu
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
BettyRuble
@blondemary
E Elif_Eylul
@mn5822
@reyyanK
@Birtekefem
cyd86
@mirjam
@Lili 38
@Mervesat
@meva888
@KARACAY
@Diana Bishop
@Psikolojik Deliii
Ben hep çalış hep çalışSon tatil günü, sonra ver çoşkuyu
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
BettyRuble
@blondemary
E Elif_Eylul
@mn5822
@reyyanK
@Birtekefem
cyd86
@mirjam
@Lili 38
@Mervesat
@meva888
@KARACAY
@Diana Bishop
@Psikolojik Deliii
Oo harika, o iş bendeGünaydınn yarın evime döncem coşkuya ihtiyacım var biri hareketli müzik açsın herkes temizlik tişörtünü giysiinnnn
Yook canım daha nelerVer ver coşkuyu alttan alta
Size neler yapicam demekmi
Günaydın kızlar
Çalışmadan kim kaçmaz hamarat çekirgemBen hep çalış hep çalış
Maşallah nazara gelmeM merve_eymen niye üzülüyorsun ya hu, ev işini yapacak sağlık versin Rabbim yeter ki. Bak ben ev işini kimse için yapmam, kendim için yaparım, bu ev benim kalem derim, ben yönetiyorum, temizliği benden sorulur, kalemi temiz tutmayı seviyorum.
Kimse bana sen ev hanımısın mecbursun diyemez, kocam hiç diyemez, bu benim ikramım size istemesem yapmam hiç bir mecburiyetim yok diyorum, kocama da çocuklarıma da. Ha zaten eşim iş yap demez tam tersi nesi var temiz ev kendine iş çıkarma der. Velev ki pis dedi yap dedi, al sen yap o zaman der veririm eline süpürgeyi.
Kimse benim yaptığım işi küçümseyemez, kimse bunun benim görevim olduğunu söyleyemez.
Hele hele dışardan biri asla diyemez, afedersin ama kabaca höst derim.
Bazılarına tuhaf geliyor ama temizlik ve düzen bana terapi gibi geliyor, boş oturmak beni ruhen hasta ediyor, temizliğimi de yaparım, filmimi de izlerim, kitabımı da okurum. Hepsini yapmaktan keyif alıyorum ben
Dün gece evimize döndük, bugün eşyalar yıkanıp yerleşecek, evde yemek yok. Yani bana bayram bitti bileSon tatil günü, sonra ver çoşkuyu
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
BettyRuble
@blondemary
E Elif_Eylul
@mn5822
@reyyanK
@Birtekefem
cyd86
@mirjam
@Lili 38
@Mervesat
@meva888
@KARACAY
@Diana Bishop
@Psikolojik Deliii
Amin inşaallahMaşallah nazara gelme
Gazan mübarek olsun o zamanDün gece evimize döndük, bugün eşyalar yıkanıp yerleşecek, evde yemek yok. Yani bana bayram bitti bile
Sanki zorla temizlik yaptırılıyormuş gibi yazmışın. Maksat yapacağımız işi birlikte yapıp motive olmak. Emek verilmiyor gibi davranmamak lazımGünaydın herkeseee bayram öncesi temizlik bayram sonrası temizlik valla gönüllü gündelikçi gibi hissediyorum kendimi
GünaydınGünaydın
Kimin eviydiNego dün bayram ziyaretinde siyah kıyafetle 2 kere lavabo yıkamışımdır çamaşır suyu ile.
Kayıtlara geçsin lütfen sonuçta tatlı tabağımı koyup çıkabilirdim dimi
Eşim bir şey demek benim ama kv gorumce arada laf eder eşim bana yardım edince sen dışarda çalışıyorsun o evde oturuyor gel dinlen, para konusu geçince senin paran mi var dediler bir gün eşimin varmış öyle olunca da iyice canım sıkıldı sonuçta o dışarıda çalışıyor gelince yemek olmasa hasta olunca bakan olmasa bakalım nasıl elin işinde çalışıyor ama onu anlamaları imkansız onlara göre çalışmak para kazanmak kazanmıyorsan oturuyorsun elin belinde geziyorsun oluyor..iş yapmayı severim ev temizlenince mutlu oluyorum ama artık yaparken hep kafamda kavgalar dövüşler oluyor sinirlerimi bozuyorlar. Ozellikle eşimin yanında ben onlara laf söyleyince yok biz öyle demedik tabi sen yanlış anlamışsın olur mu hiç sende evde sürekli çalışıyorsun ev işi kolaymı oluyora dönüyor işM merve_eymen niye üzülüyorsun ya hu, ev işini yapacak sağlık versin Rabbim yeter ki. Bak ben ev işini kimse için yapmam, kendim için yaparım, bu ev benim kalem derim, ben yönetiyorum, temizliği benden sorulur, kalemi temiz tutmayı seviyorum.
Kimse bana sen ev hanımısın mecbursun diyemez, kocam hiç diyemez, bu benim ikramım size istemesem yapmam hiç bir mecburiyetim yok diyorum, kocama da çocuklarıma da. Ha zaten eşim iş yap demez tam tersi nesi var temiz ev kendine iş çıkarma der. Velev ki pis dedi yap dedi, al sen yap o zaman der veririm eline süpürgeyi.
Kimse benim yaptığım işi küçümseyemez, kimse bunun benim görevim olduğunu söyleyemez.
Hele hele dışardan biri asla diyemez, afedersin ama kabaca höst derim.
Bazılarına tuhaf geliyor ama temizlik ve düzen bana terapi gibi geliyor, boş oturmak beni ruhen hasta ediyor, temizliğimi de yaparım, filmimi de izlerim, kitabımı da okurum. Hepsini yapmaktan keyif alıyorum ben
Kimin eviydiönlük taksaydın bari
Eşim bir şey demek benim ama kv gorumce arada laf eder eşim bana yardım edince sen dışarda çalışıyorsun o evde oturuyor gel dinlen, para konusu geçince senin paran mi var dediler bir gün eşimin varmış öyle olunca da iyice canım sıkıldı sonuçta o dışarıda çalışıyor gelince yemek olmasa hasta olunca bakan olmasa bakalım nasıl elin işinde çalışıyor ama onu anlamaları imkansız onlara göre çalışmak para kazanmak kazanmıyorsan oturuyorsun elin belinde geziyorsun oluyor..iş yapmayı severim ev temizlenince mutlu oluyorum ama artık yaparken hep kafamda kavgalar dövüşler oluyor sinirlerimi bozuyorlar. Ozellikle eşimin yanında ben onlara laf söyleyince yok biz öyle demedik tabi sen yanlış anlamışsın olur mu hiç sende evde sürekli çalışıyorsun ev işi kolaymı oluyora dönüyor iş
Ahhh keşke kopsaEv işine laf edenlerin bi kopmadı o dilleri
Aa onlara ne ya çok kızdımEşim bir şey demek benim ama kv gorumce arada laf eder eşim bana yardım edince sen dışarda çalışıyorsun o evde oturuyor gel dinlen, para konusu geçince senin paran mi var dediler bir gün eşimin varmış öyle olunca da iyice canım sıkıldı sonuçta o dışarıda çalışıyor gelince yemek olmasa hasta olunca bakan olmasa bakalım nasıl elin işinde çalışıyor ama onu anlamaları imkansız onlara göre çalışmak para kazanmak kazanmıyorsan oturuyorsun elin belinde geziyorsun oluyor..iş yapmayı severim ev temizlenince mutlu oluyorum ama artık yaparken hep kafamda kavgalar dövüşler oluyor sinirlerimi bozuyorlar. Ozellikle eşimin yanında ben onlara laf söyleyince yok biz öyle demedik tabi sen yanlış anlamışsın olur mu hiç sende evde sürekli çalışıyorsun ev işi kolaymı oluyora dönüyor iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?