Düzenli Evimiz & Hayatımız

M merve_eymen niye üzülüyorsun ya hu, ev işini yapacak sağlık versin Rabbim yeter ki. Bak ben ev işini kimse için yapmam, kendim için yaparım, bu ev benim kalem derim, ben yönetiyorum, temizliği benden sorulur, kalemi temiz tutmayı seviyorum.
Kimse bana sen ev hanımısın mecbursun diyemez, kocam hiç diyemez, bu benim ikramım size istemesem yapmam hiç bir mecburiyetim yok diyorum, kocama da çocuklarıma da. Ha zaten eşim iş yap demez tam tersi nesi var temiz ev kendine iş çıkarma der. Velev ki pis dedi yap dedi, al sen yap o zaman der veririm eline süpürgeyi.
Kimse benim yaptığım işi küçümseyemez, kimse bunun benim görevim olduğunu söyleyemez.
Hele hele dışardan biri asla diyemez, afedersin ama kabaca höst derim.
Bazılarına tuhaf geliyor ama temizlik ve düzen bana terapi gibi geliyor, boş oturmak beni ruhen hasta ediyor, temizliğimi de yaparım, filmimi de izlerim, kitabımı da okurum. Hepsini yapmaktan keyif alıyorum ben

Maşallah nazara gelme

Günaydın herkeseee bayram öncesi temizlik bayram sonrası temizlik valla gönüllü gündelikçi gibi hissediyorum kendimi
Sanki zorla temizlik yaptırılıyormuş gibi yazmışın. Maksat yapacağımız işi birlikte yapıp motive olmak. Emek verilmiyor gibi davranmamak lazım

Eşim bir şey demek benim ama kv gorumce arada laf eder eşim bana yardım edince sen dışarda çalışıyorsun o evde oturuyor gel dinlen, para konusu geçince senin paran mi var dediler bir gün eşimin varmış öyle olunca da iyice canım sıkıldı sonuçta o dışarıda çalışıyor gelince yemek olmasa hasta olunca bakan olmasa bakalım nasıl elin işinde çalışıyor ama onu anlamaları imkansız onlara göre çalışmak para kazanmak kazanmıyorsan oturuyorsun elin belinde geziyorsun oluyor..iş yapmayı severim ev temizlenince mutlu oluyorum ama artık yaparken hep kafamda kavgalar dövüşler oluyor sinirlerimi bozuyorlar. Ozellikle eşimin yanında ben onlara laf söyleyince yok biz öyle demedik tabi sen yanlış anlamışsın olur mu hiç sende evde sürekli çalışıyorsun ev işi kolaymı oluyora dönüyor iş

Kimin eviydi önlük taksaydın bari

Yengelerim napim bende evin kızı gibiyim nasıl bırakayım öyle 3-4 tabak bardak yıkamakta ne var. Ama yıkayınca işte lavaboya dayanamadım yengem içeri geçince çevik bir hamleyle döktüm gitti.
Ha sarı bezide yıkadım çamaşır suyuyla

Önlük istesem yada bulup taksam bırak deyip durucak utanıcak belki

Ev işine laf edenlerin bi kopmadı o dilleri

Aa onlara ne ya çok kızdım
Bak o zaman sende politik olsana, madem onlar gıcıklık ediyor, onlar yalnızken öyle diyorsa sende onları gıcık et, tabi ki çalışacak kocam bizim için kazanıyor bizim için harcıyor sağolsun, bende yiyorum afiyet olsun de
Eşinin yanında da tam tersini diyorlar madem, sende eşinin yanında aa olur mu o çok yoruluyor, kocama feda olsun yaparım yemeğini o yorulmasın birde evde de oyun öyle olmaz böyle olur, sinirini bozmalarına izin verme hiç, sfn boz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…