- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Allahım en sevdiğim temizlik fırın temizliği8 ağustos ödevi
Süpürgeliklerin tozunu almak
Fırın temizlemek
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
@blondemary
E Elif_Eylul
@mn5822
@reyyanK
Birtekefem
cyd86
@Lili 38
@mirjam
@Mervesat
@meva888
@KARACAY
@Diana Bishop
@Psikolojik Deliii
@Anka
@Coolpeople
@Gsyabk
@mavidelisiii
LuckyMom
ayyyy senin iş fena yaaa insanın sinirleri bozuluyordun cok yoruldumkiii,heryeri guzelce sildim toz aldim vileda yaptimkiiii.......
Benim büyük kiz küçüğünün eline dondurma ver bu koltuk örtüsü kirlentler büyük kirlentler ne varsa heryer hali dondurma sürerek yemiş mubarek hepsini cikarttim yikadim daha sermedim hepsini halledicem gene bir temizlik koltuklarida cekerim arkalarını silerim
Sorma canim sorma vallaaa artik totomu yere koymadigimi fark ettim sanirim ayaklarim agriyo arkami döndüğümde yapmadığını birakmiyoayyyy senin iş fena yaaa insanın sinirleri bozuluyor
Yazın camlar gece gündüz açık olduğu için ev çok tozlaniyor maalesef. Kolay gelsinKoltuk arkaları ve baza altlarınin silinmesi günlük iş grubuna kaydettim nasıl oluyor bilmiyorum hergun tozlsniyor bildiğiniz paf çıkıyor benimde koltuk silmem lazım ama çok gözüme büyüyor bugün yatakları topladım kahvaltı edildi kaldırıldı banyo tuvalet yıkadım yerleri sildim toz aldım supurdum oyuncaklari topladım çiçekleri suladim birtek mutfak kaldı oraya da şimdi giriyorum tabi oglum oyun için peşimi bırakırsa
Gunaydin...Günaydın hanımlar tavsiyelerinize ihtiyacım var çalışan biriyim hafta sonu temizlik yaparım normalde.ama bugün misafirim gelecek yatılı bide (eşimin akrabaları) ve ben regliyim belim çok ağrıyo ne yapacam şimdi nereden başlasam ve eşim çok kıllı her akşam banyo ve lavabolar elden geçirirm akşam 5 ye gelcekler
Valla anlıyorum seni bende öyleyim annelerdeyim diye biraz daha rahatım ama eve dönünce oturamıyorum iş bitse oturacak diyorum bu seferde oyna benle meme ver falan diye başlıyor bir ohh diyemiyorum..Bende akşamları ayak ağrısından canım çıkıyor seninde kesin oturamamaktan oluyor ne zaman söyle rahatla kahve yapıp oturacak keyifle iç-içe deyip düşünüyorumSorma canim sorma vallaaa artik totomu yere koymadigimi fark ettim sanirim ayaklarim agriyo arkami döndüğümde yapmadığını birakmiyo
Allah yardimcimiz olsunValla anlıyorum seni bende öyleyim annelerdeyim diye biraz daha rahatım ama eve dönünce oturamıyorum iş bitse oturacak diyorum bu seferde oyna benle meme ver falan diye başlıyor bir ohh diyemiyorum..Bende akşamları ayak ağrısından canım çıkıyor seninde kesin oturamamaktan oluyor ne zaman söyle rahatla kahve yapıp oturacak keyifle iç-içe deyip düşünüyorum
O zaman tuvaleti falan en sona bırak salondan başla önce eşyaları yerlerine koy toparla ortalığı sonra süpür toz al sonra mutfağı biraz toparlayıp yemek yap onlar pişerken oraları toplarsın en son diğer odaları süpür ve wc temizle yetismezsede boşver gelince yardım etsinler özellikle mutfak için söylüyorum genel kötü gözükmesin ama kirli bulaşık falan umursama en sona bırak yetismezsede yemek yapıyorum der toparlarsın.. hava sıcak biliyorum ama ayaklarına çorap giy yoksa ağrın artar şimdiden kolay gelsin Allah yardımcın olsunGünaydın hanımlar tavsiyelerinize ihtiyacım var çalışan biriyim hafta sonu temizlik yaparım normalde.ama bugün misafirim gelecek yatılı bide (eşimin akrabaları) ve ben regliyim belim çok ağrıyo ne yapacam şimdi nereden başlasam ve eşim çok kıllı her akşam banyo ve lavabolar elden geçirirm akşam 5 ye gelcekler
Ben uyuşamayınca çok sınırlı oluyorum ne yapsa batıyor valla ama ben gece meme olayını kestim hiç vermiyorum o uykusunu arttırdı uyanmazlar azaldı yanı ama yine de arada kalkıyor yat diyorum pis pis öyle geri uyuyor sende kesebilsen bir nebze daha çok uyursunAllah yardimcimiz olsungece uykusu olsa bende dinlenicem memeeee memeee diye kalkiyo sürekli benimkide eee gece uyku olmayinca gunduz ona yetismekte zor oluyo
Gece nasil kestinkiii benimki sürekli agliyo meme diyeBen uyuşamayınca çok sınırlı oluyorum ne yapsa batıyor valla ama ben gece meme olayını kestim hiç vermiyorum o uykusunu arttırdı uyanmazlar azaldı yanı ama yine de arada kalkıyor yat diyorum pis pis öyle geri uyuyor sende kesebilsen bir nebze daha çok uyursun
Bir anda oldu ama düşünüyorduk.. çok hastaydım kalkamadım geceleri eşim kalktı meme yok dedik o pispisladi 3 gece falan çok ağladı sonra ben toparladım uyumadan önce sürekli geceleri meme yok uyanınca falan dedim biraz kalkıp mısırdandı uyudu derken alıştı çok şükür artık gece hiç istemiyor..eşinle konuş o yardım etmezse zor çünkü sende meme var kokusunu falan alıyor vermeden sakinleşmesi zor sağlamasına sakince katlansa 3 gün sonra herşey yoluna girer valla dua edersin banaGece nasil kestinkiii benimki sürekli agliyo meme diye
Çok teşekkür ederimO zaman tuvaleti falan en sona bırak salondan başla önce eşyaları yerlerine koy toparla ortalığı sonra süpür toz al sonra mutfağı biraz toparlayıp yemek yap onlar pişerken oraları toplarsın en son diğer odaları süpür ve wc temizle yetismezsede boşver gelince yardım etsinler özellikle mutfak için söylüyorum genel kötü gözükmesin ama kirli bulaşık falan umursama en sona bırak yetismezsede yemek yapıyorum der toparlarsın.. hava sıcak biliyorum ama ayaklarına çorap giy yoksa ağrın artar şimdiden kolay gelsin Allah yardımcın olsun
Valla ben olsam dağınıklığı toplar birtek süpürge açarım. Çok toz varsa onlarıda al banyo tuvaleti temizle yeter.önemli olan yemekler. Nasılsa misafir helede yatılı gidince zaten heryer batmış olacak. Detaylı temizliği onlar gidince yaparsın. Herşey mükemmel olsun diye uğraşırsan busefer de enerjin ve keyfin kalmaz.Günaydın hanımlar tavsiyelerinize ihtiyacım var çalışan biriyim hafta sonu temizlik yaparım normalde.ama bugün misafirim gelecek yatılı bide (eşimin akrabaları) ve ben regliyim belim çok ağrıyo ne yapacam şimdi nereden başlasam ve eşim çok kıllı her akşam banyo ve lavabolar elden geçirirm akşam 5 ye gelcekler
Kolay gelsin o vakitGünaydın...yıllık izin başladı...ctsi pazar sıkı temizlik yapmam lazimm.pztsi yazlığa gidecegiz
Hepimize kolay gelsinnn
Kolay gelsinGünaydınlar
Bugün buzdolabını temizleyecektim, fırını da alayım o zaman o da aradan çıksıncanım yine muffin çekiyor çikolatalı, onu yapıcam yoğurt mayalanacak. Bugün mutfaktayım kısacası
Kolay gelsinHerkese günaydııın ☘
Fırın temizliğine cidden ihtiyacım vardı teli felan ovulacak. Dün yatmadan bir bakım aşkı geldi bana(ödev buna etken tabiki) gece gece oje felan sürdüm yani o derece
Likit mat kırmızı rujumu sürüp öyle yattım hatta,sabah gardrobun aynasında kendimi görünce bir şaşırmadım değil
Gece beyin yarı uyurken ruj sürünce resmen unutmuşum sürdüğümü
Bugün yapacaklarımı yazıp ufaktan telefonu bırakayım yerine
> Fırın ve aspiratör detaylı temizlenecek
> 3 gündür beni bekleyen çamaşır yığını katlanacak.
> Rutin olan banyo lavabosu ovulacak,klozet çamaşır sulanıp temizlenecek.
> Balkon düzenlenecek.
> Canım çikolatalı pasta istiyor ama kendi yaptığımdan,onu yapmayı düşünüyorum nam nam
> Akşam yemeği yapılacak.
Kolay gelsingünaydın kizlar musmutlu hafta sonu gecirmeniz dilegiyle
Firini gercekten zor iş bayadir silmedim icini
Ayy Allah kolaylık versindun cok yoruldumkiii,heryeri guzelce sildim toz aldim vileda yaptimkiiii.......
Benim büyük kiz küçüğünün eline dondurma ver bu koltuk örtüsü kirlentler büyük kirlentler ne varsa heryer hali dondurma sürerek yemiş mubarek hepsini cikarttim yikadim daha sermedim hepsini halledicem gene bir temizlik koltuklarida cekerim arkalarını silerim
Kolay gelsinHerkese günaydın, hayırlı sabahlar
Bugün iki ödevi de seçiyorum, herkese kolay gelsin
Eline sağlıkKoltuk arkaları ve baza altlarınin silinmesi günlük iş grubuna kaydettim nasıl oluyor bilmiyorum hergun tozlsniyor bildiğiniz paf çıkıyor benimde koltuk silmem lazım ama çok gözüme büyüyor bugün yatakları topladım kahvaltı edildi kaldırıldı banyo tuvalet yıkadım yerleri sildim toz aldım supurdum oyuncaklari topladım çiçekleri suladim birtek mutfak kaldı oraya da şimdi giriyorum tabi oglum oyun için peşimi bırakırsa
Sayılır sayılırGünaydın herkese. Bugün baya bir işim var kaçıp biryerlere saklanasım var :)Nego fırını daha yeni yapmıştım sayılır dimi? (Sayılsın lütfen ) diğer ödevi otomatik olarak yapacağım bugün.
Kalk hadi kalkGünaydın kızlar
Hala yataktayım :/ kızım beni düzene sokuyormuşta haberim yokmuş
Sen ne yıl seviyorsun neyi sevmiyorsun çözemedimAllahım en sevdiğim temizlik fırın temizliğipsikopatça seviyorum artık
Kolay gelsin, arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuşlar zatenGünaydın hanımlar tavsiyelerinize ihtiyacım var çalışan biriyim hafta sonu temizlik yaparım normalde.ama bugün misafirim gelecek yatılı bide (eşimin akrabaları) ve ben regliyim belim çok ağrıyo ne yapacam şimdi nereden başlasam ve eşim çok kıllı her akşam banyo ve lavabolar elden geçirirm akşam 5 ye gelcekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?