Düzenli Evimiz & Hayatımız

dun cok yoruldumkiii,heryeri guzelce sildim toz aldim vileda yaptimkiiii.......
Benim büyük kiz küçüğünün eline dondurma ver bu koltuk örtüsü kirlentler büyük kirlentler ne varsa heryer hali dondurma sürerek yemiş mubarek hepsini cikarttim yikadim daha sermedim hepsini halledicem gene bir temizlik koltuklarida cekerim arkalarını silerim

Koltuk arkaları ve baza altlarınin silinmesi günlük iş grubuna kaydettim nasıl oluyor bilmiyorum hergun tozlsniyor bildiğiniz paf çıkıyor benimde koltuk silmem lazım ama çok gözüme büyüyor bugün yatakları topladım kahvaltı edildi kaldırıldı banyo tuvalet yıkadım yerleri sildim toz aldım supurdum oyuncaklari topladım çiçekleri suladim birtek mutfak kaldı oraya da şimdi giriyorum tabi oglum oyun için peşimi bırakırsa

ayyyy senin iş fena yaaa insanın sinirleri bozuluyor

Günaydın hanımlar tavsiyelerinize ihtiyacım var çalışan biriyim hafta sonu temizlik yaparım normalde.ama bugün misafirim gelecek yatılı bide (eşimin akrabaları) ve ben regliyim belim çok ağrıyo ne yapacam şimdi nereden başlasam ve eşim çok kıllı her akşam banyo ve lavabolar elden geçirirm akşam 5 ye gelcekler

Yazın camlar gece gündüz açık olduğu için ev çok tozlaniyor maalesef. Kolay gelsin

Gunaydin...
Eşin evdeyse ağır işler için sana yardım etsin bence.
Önce evdeki genel dağınıklığı toparla, mesela salonda bardak vs kaldıysa kaldır, her eşyayı yerine koy. Sonra süpürme işine geç, her yeri supurdukten sonra bir kovaya su yap, toz al. Toz alma işi de bitince en son yerleri vileda yapıp bitir. Wc'ye çamaşır suyu veya kullandığın bir deterjanı dök, fircala o şekilde beklesin. Ardından mutfaga geç, ocağı, tezgahı, mutfak masasını vs sil. Dolap kapaklarını da üstten alırsan çok iyi olur. Deterjanlı bekleyen banyo, wc'yi durula, havluları değiştir, aynayı sil.
Yemeğe geleceklerse artık en son yemek yaoman kalır. Onu misafirler varken de hazırlarsın en azından.
Temizlik yaparken kendine dakika hedefi koyup baslayabilirsin, motive veriyor. Örneğin toz alma için 10 dakikaya ayarla telefonun alarmını ve o sürede bitirmeye calis.

Sorma canim sorma vallaaa artik totomu yere koymadigimi fark ettim sanirim ayaklarim agriyo arkami döndüğümde yapmadığını birakmiyo
Valla anlıyorum seni bende öyleyim annelerdeyim diye biraz daha rahatım ama eve dönünce oturamıyorum iş bitse oturacak diyorum bu seferde oyna benle meme ver falan diye başlıyor bir ohh diyemiyorum..Bende akşamları ayak ağrısından canım çıkıyor seninde kesin oturamamaktan oluyor ne zaman söyle rahatla kahve yapıp oturacak keyifle iç-içe deyip düşünüyorum

Allah yardimcimiz olsun gece uykusu olsa bende dinlenicem memeeee memeee diye kalkiyo sürekli benimkide eee gece uyku olmayinca gunduz ona yetismekte zor oluyo

O zaman tuvaleti falan en sona bırak salondan başla önce eşyaları yerlerine koy toparla ortalığı sonra süpür toz al sonra mutfağı biraz toparlayıp yemek yap onlar pişerken oraları toplarsın en son diğer odaları süpür ve wc temizle yetismezsede boşver gelince yardım etsinler özellikle mutfak için söylüyorum genel kötü gözükmesin ama kirli bulaşık falan umursama en sona bırak yetismezsede yemek yapıyorum der toparlarsın.. hava sıcak biliyorum ama ayaklarına çorap giy yoksa ağrın artar şimdiden kolay gelsin Allah yardımcın olsun

Allah yardimcimiz olsun gece uykusu olsa bende dinlenicem memeeee memeee diye kalkiyo sürekli benimkide eee gece uyku olmayinca gunduz ona yetismekte zor oluyo
Ben uyuşamayınca çok sınırlı oluyorum ne yapsa batıyor valla ama ben gece meme olayını kestim hiç vermiyorum o uykusunu arttırdı uyanmazlar azaldı yanı ama yine de arada kalkıyor yat diyorum pis pis öyle geri uyuyor sende kesebilsen bir nebze daha çok uyursun

Gece nasil kestinkiii benimki sürekli agliyo meme diye

Gece nasil kestinkiii benimki sürekli agliyo meme diye
Bir anda oldu ama düşünüyorduk.. çok hastaydım kalkamadım geceleri eşim kalktı meme yok dedik o pispisladi 3 gece falan çok ağladı sonra ben toparladım uyumadan önce sürekli geceleri meme yok uyanınca falan dedim biraz kalkıp mısırdandı uyudu derken alıştı çok şükür artık gece hiç istemiyor..eşinle konuş o yardım etmezse zor çünkü sende meme var kokusunu falan alıyor vermeden sakinleşmesi zor sağlamasına sakince katlansa 3 gün sonra herşey yoluna girer valla dua edersin bana

Çok teşekkür ederim

Valla ben olsam dağınıklığı toplar birtek süpürge açarım. Çok toz varsa onlarıda al banyo tuvaleti temizle yeter.önemli olan yemekler. Nasılsa misafir helede yatılı gidince zaten heryer batmış olacak. Detaylı temizliği onlar gidince yaparsın. Herşey mükemmel olsun diye uğraşırsan busefer de enerjin ve keyfin kalmaz.

Günaydın...yıllık izin başladı...ctsi pazar sıkı temizlik yapmam lazimm.pztsi yazlığa gidecegiz
Hepimize kolay gelsinnn
Kolay gelsin o vakit
Kolay gelsin
Kolay gelsin
günaydın kizlar musmutlu hafta sonu gecirmeniz dilegiyle
Firini gercekten zor iş bayadir silmedim icini
Kolay gelsin
Ayy Allah kolaylık versin
Herkese günaydın, hayırlı sabahlar

Bugün iki ödevi de seçiyorum, herkese kolay gelsin
Kolay gelsin
Eline sağlık
Sayılır sayılır
Günaydın kızlar
Hala yataktayım :/ kızım beni düzene sokuyormuşta haberim yokmuş
Kalk hadi kalk
Allahım en sevdiğim temizlik fırın temizliği psikopatça seviyorum artık
Sen ne yıl seviyorsun neyi sevmiyorsun çözemedim
Kolay gelsin, arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuşlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…