Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yazdıklarımdan yapabildiklerim
> Ev süpürülüp silindi
> Banyo temizlendi
> Yemek yapıldı
> Bulaşık mak boşaltılıp kirliler yerleştirildi
Kalan işlerim çamaşır katlama,ocak silme ama daha bebiş yeni uyudu ve hiç halim yok

İyi akşamlar
Mutfakla uğraştım bende bugün yemek bulaşık süpürdum beyaz eşyaları sildim
Evi toparladım iki makina çamaşır yıkatip astım
Banyo wc lavabo cif le ovdum aynaları sildim ama hiç temiz kalmıyor
Ufakligin kirlettiği camları sildim
Heryeri süpürdüm toz aldım
Çocukları yıkadım sabah giremedim ödevi yapamadım yarın inşallah yaparım

Hoşgeldin, eline sağlık
Ya ben evimin düzenini unutmuşum evin içinde gün boyu geziniyorum kayda değer yaptığım bir iş yok
Karman çormanlıktan çıkamıyorum.
Her gün 1 odayı düzenleyip temizleyerek ilerleyebilirsin. En küçük veya en az dağınık odadan başla hatta. Orayı halledip bitirince diğer odalar icin de motive olursun. Mutfak bana gore her zaman en fazla iş gücü isteyen yerdir. Oradan başlarsan iki gün çıkamazsın, bitmeyen iş de insanı bezdirir.
Yarın için kendine tüm evi temizlemek yerine 1 odayı temizleme hedefi koyabilirsin.

Hoşbuldum, teşekkür ederim❤

Dikkate alıcam teşekkür ederim

Eline sağlık
Ben kaş almayı sevmiyorum o yüzden epilasyon gününde alıyorum 2 ay çıkmıyolar, keşke hiç çıkmasalar
Ne güzel iki ay benim de çıkmasa
Ya ben evimin düzenini unutmuşum evin içinde gün boyu geziniyorum kayda değer yaptığım bir iş yok
Karman çormanlıktan çıkamıyorum.
Yeniden oturur düzenin sıkma canını, uzun süre kaldın annen de normal. Bugün yatak odandan başla mis gibi hadi senin ödevin olsun bu
Eline sağlık
Eline sağlık

Negom sorma tatildeyiz oğluma telefonu kaptırdım geri alamıyorum bi türlü. Şu anda da yanımda uyuyor.....yoksa iş yapıyorum dün tüm evi süpürüp kapıları ve buzdolabını (dıştan) sildim
Eline sağlık canım olsun tatilin tadını çıkar

Herkese günaydııın
Fırın temizliğine cidden ihtiyacım vardı teli felan ovulacak. Dün yatmadan bir bakım aşkı geldi bana(ödev buna etken tabiki) gece gece oje felan sürdüm yani o derece
Likit mat kırmızı rujumu sürüp öyle yattım hatta,sabah gardrobun aynasında kendimi görünce bir şaşırmadım değil
Gece beyin yarı uyurken ruj sürünce resmen unutmuşum sürdüğümü
Bugün yapacaklarımı yazıp ufaktan telefonu bırakayım yerine
> Fırın ve aspiratör detaylı temizlenecek
> 3 gündür beni bekleyen çamaşır yığını katlanacak.
> Rutin olan banyo lavabosu ovulacak,klozet çamaşır sulanıp temizlenecek.
> Balkon düzenlenecek.
> Canım çikolatalı pasta istiyor ama kendi yaptığımdan,onu yapmayı düşünüyorum nam nam
> Akşam yemeği yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…