- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Aynen hele soslar efsane oluyorTamam canım sağol
Kolay gelsin canım zor işler, yerken keyifli ama
Ya tüh kötü olmuşÖrgüme İp yetmedialayım diye çıktım ipin rengi bitmiş Netten spariş Vercem şmdi Mecburen off off bu sıcakta piştiğime yanarım
Ne yapıyorsun sos? Ben geçen yaz ajvar yaptım oyy makarna ile çok güzel oluyorAynen hele soslar efsane oluyor
burdayim ya iki gündür gene azaldi online sürem ama bak yapiyorum ödevlerimiHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
Aynen ondan yapıyorum. Makarna kısır kahvaltıda her şeyle gidiyor valla :Ya tüh kötü olmuş
Ne yapıyorsun sos? Ben geçen yaz ajvar yaptım oyy makarna ile çok güzel oluyor
Elbise fırçası yok bende onu alam
Estağfurullah efenim ne piri kozmik ne derse onu yapıyom benBu işin pirimalipina o verir bilgi canım, ay takvimini takip ediyor o, kozmik bakım sayfasından sende bakabilirsin
☺Sabah ki işlere ek
Ev süpürdum
Sildim
72633726737383735353 kere wc yi temizledim sildim
Mutfak toplandı
Beyim az önce gitti,
Hemen arkasından gırgır yaptım.
Şimdi de oğlumu sallıyorum
Sonra çay keyfi
Sonra spor inşaAllah...
Epilasyon gümlerinde kaş almayı tavsiye etmiyor kozmik bakımKaş çıkmasın diyeyse epilasyon gününde yap kuzum.bir iki güne epilasyon günü olması lazım du bakim takvime.ben de çıkmasın diye o günlerde alıyom
Tabi ki hoş geldin aramızakizlarrrrfd benide alin aranizaaa olur mu? sadece ilk sayfalardan okuyabildim. neler yapiyosuniz özet gecebilecek var mi? ev aldi basini gitti benimde bi elimden tutuverinNego
Yok yok güzel takip edip uyguluyorsunEstağfurullah efenim ne piri kozmik ne derse onu yapıyom ben
Eline sağlık7 Ağustos Cuma
Bugün biraz yoruldum, hava da sıcak olunca iki kat yorgunluk oluyor sanki
*Sabah kahvalti bulaşığı kaldırıldı, ocak ve tezgah detaylı silindi.
*Düdüklü tencere ve çaydanlık ciflendi.
*Fırın tepsileri yıkandı.
*Dondurucu için biber kozlendi.
*3 makine çamaşır yıkandi, kurudu, katlandı, yerlesti.
*Tüm ev süpürüldü, toz alındı.
*Çöp kovası yıkandı
*Patates soğan sepetleri yıkandı
*Lavabolar & wc yıkandi
*Akşam yemeği yapıldı
Yerleri de silmeyi düşünüyorum ama belki yarına bırakabilirim.
Eline sağlıkSabah ki işlere ek
Ev süpürdum
Sildim
72633726737383735353 kere wc yi temizledim sildim
Mutfak toplandı
Beyim az önce gitti,
Hemen arkasından gırgır yaptım.
Şimdi de oğlumu sallıyorum
Sonra çay keyfi
Sonra spor inşaAllah...
Odak noktası yapmıyoruz artık pek, genel de her gün ödev, yaptığımız işleri yazma, gün içinde ev işi için maraton (aynı anda başlayıp bitiriyoruz)tamda mobilyalarin bacaklarini siliyordum kiNego nun mesajlari gelmeye basladi. ve farkettim ki bayadir silmiyormusum ben onlari ve o kadar kisa sürdü ki. birde odak noktasi olayi var bakalim. de hayde dedim ve basladim bakalim. eski duzenli günlerimi mis kokulu evimi ozledim.yogun bir calisma hayatim var birde cocuklar deyince herşey biribirine girmisti. boyle disipline edici birseye ihtiyacim vardi. kolay gelsin hepimize. ☺ ☺
İyi akşamlar tabi ki hoş geldinİyi akşamlar hanımlar. Bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz :)Nego
Ben kaş almayı sevmiyorum o yüzden epilasyon gününde alıyorum 2 ay çıkmıyolar, keşke hiç çıkmasalarEpilasyon gümlerinde kaş almayı tavsiye etmiyor kozmik bakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?