Düzenli Evimiz & Hayatımız

7 Ağustos Cuma
Bugün biraz yoruldum, hava da sıcak olunca iki kat yorgunluk oluyor sanki

*Sabah kahvalti bulaşığı kaldırıldı, ocak ve tezgah detaylı silindi.
*Düdüklü tencere ve çaydanlık ciflendi.
*Fırın tepsileri yıkandı.
*Dondurucu için biber kozlendi.
*3 makine çamaşır yıkandi, kurudu, katlandı, yerlesti.
*Tüm ev süpürüldü, toz alındı.
*Çöp kovası yıkandı
*Patates soğan sepetleri yıkandı
*Lavabolar & wc yıkandi
*Akşam yemeği yapıldı

Yerleri de silmeyi düşünüyorum ama belki yarına bırakabilirim.

kizlarrrrfd benide alin aranizaaa olur mu? sadece ilk sayfalardan okuyabildim. neler yapiyosuniz özet gecebilecek var mi? ev aldi basini gitti benimde bi elimden tutuverin Nego
Tabi ki hoş geldin aramıza
Estağfurullah efenim ne piri kozmik ne derse onu yapıyom ben
Yok yok güzel takip edip uyguluyorsun
Eline sağlık
Eline sağlık

tamda mobilyalarin bacaklarini siliyordum ki Nego nun mesajlari gelmeye basladi. ve farkettim ki bayadir silmiyormusum ben onlari ve o kadar kisa sürdü ki. birde odak noktasi olayi var bakalim. de hayde dedim ve basladim bakalim. eski duzenli günlerimi mis kokulu evimi ozledim.yogun bir calisma hayatim var birde cocuklar deyince herşey biribirine girmisti. boyle disipline edici birseye ihtiyacim vardi. kolay gelsin hepimize. ☺

Odak noktası yapmıyoruz artık pek, genel de her gün ödev, yaptığımız işleri yazma, gün içinde ev işi için maraton (aynı anda başlayıp bitiriyoruz)
İyi akşamlar hanımlar. Bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz :) Nego
İyi akşamlar tabi ki hoş geldin

Siftah yapayım bugünki işeleri yazayım bari :)
Kocaman cam balkonun camlarını,mutfağın boy camlarını sildim.nevresimleri değişip yıkadım birazdan toplayacağım. Tüm dolap üstlerini,yukarılardakı süs eşyalarının, rafların tozunu sildim. Yemek yaptım, mutfak topladım.Oğlumun günlük park meselesini bitirdim,banyo yaptırdım. İşler bitmedi yarına devam artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…