İyi valla bir dakikam kalmış bucugaTutarım tabisi oda başı yarım saat iyi mi ?
Hadi kaç oda var başlatıyomİyi valla bir dakikam kalmış bucuga
Bu tellik ki nelere göğüs gerdi. Bu tellik ki nelerin üstesinden geldi. Bu tellik ki bu tellikAslansın sen kaplansın senin elinden ne uçan kurtulur ne kaçan
Üç birinde çocuk uyuyorHadi kaç oda var başlatıyom
15dk da benden hediye haydi koşÜç birinde çocuk uyuyor
Aynı anda basliyoz ne iş yapabilirsek bir saatin sonunda gelip yaziyozmaraton nedir arkadaslar? biri aciklayabilir mi?
Son 49 haydi koşkoş bitti benim işlerKaç dakkam kaldı acep
Vardır bir hayır de canım olan olmuş canını sıkma daha fazlaGünaydın kızlar
Şansımı seveyim evin tüm halılarını yıkadım sayılır dün serdim gece. Yağmur yağmış hepsi sapsarı :/ 2 halı kalmıştı şimdi hepsini yıkamaya vericem sanırım işim acayip ters gitti ya :/
Bakıcam sayfaya iyiymişEvet instagramdan aldım minimaxtedarik diye bi sayfadan. Normal ıslak mendillerden daha kalın ve iz bırakmıyor.(ayna-cam hariç)
Mopa falan takıp yerleri geziyorum arada
Normalde mümkün olduğuna atık çıkarmamak için almıyordum ama 4 çocuğun arkasını silmek için çok iyi oldu :)
Eline sağlıkHerkese merhaba.
Sabah erkenden oğlanı doyurup taşınan arkadaşımıza yardıma gittik.
Geldik kahvaltı yapıldı mutfak toplandı,
Bir makine bulaşık yıkanmaya bırakıldı,
Geceden asılan çamaşırlar toplandı,
Sabahtan makineye attığım çarşafları kılıfları astım,
Banyo wc temizlendi.
Şimdi biraz uyku dinlenme sonrasında kalan işleri bitirmeğe girişirim artık. Sıcaktan birşey yapılmıyor
Çok geçmiş olsun, benim de olmuştu çok ağrırBugün çok yoruldum hem evdeki islerimi bitirdim hemde disarda kizimla koşturdum sonra eve gelince ayagimi koltuk kenarina patlattim ve 5parmagim 6parmak oldu şisti ve morardi zor yürüyorum inşallah gecer yoksa kırılmasından supeleniyorum
İşte bu olmuşsun senBebe doğdu hastane işimiz bitmiyor neyse geldik eve 3 gün dışarıdan yedik çünkü benim vücut iflas etti.
Bebe ile hastanede yattık malum enfeksiyon kapmıştık vs vs.
Herif bana döndü dedi ki..
Eyyyyyy Gsyabk!!
Artık tatil bitti normal ev yemeği yemek istiyorum.
Bu surada büyük oğlan anaa anaa anaaa diye bağırıyor evde ufaklık viyak viyak ağlıyor herif sofradan kalkarken e bi çay koyarsın artık deyince
Bana bir seyhler oldu.
Içimden bir canavar cıktı değişik bir stilde bağırıp bebeleri herife kitleyip sınırımı hincimi ev toplama ve düzeninden çıkardım
Evi topladıkça sonra ki sabah evi temiz buluyor bebelerle daha çok ilgilenip daha fazla uyuyabiliyordum
Bunu tamamen idrak ettiğim gün
Negonun bir askeri bir neferi oldugumu fark ettim..
Bu yani bu kadar
Beni okuduğunuz için teşekkür ederim
Geldim napıyon hala burlardapawlover niye geleceksin diye korkuyorum.
Sayfa boş kalmasın dediydim negom. Sayfaya sahip çıkalımSen maratondasın ne işin var sayfa da
Sagol canim evet cok kotu birseyVardır bir hayır de canım olan olmuş canını sıkma daha fazla
Bakıcam sayfaya iyiymiş
Eline sağlık
Çok geçmiş olsun, benim de olmuştu çok ağrır
İşte bu olmuşsun sen
Kafandaki ne gi. Kızgın biseyler gibi. Koştum iseeGeldim napıyon hala burlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?