Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benimde azıcık göbeğim var ama bence o sikilasinca gider yanı kiloyla alakalı değildir sende zayıfmışsın
Spor da yaptım. Sezeryanlıda değilim. Ama göbekten kurtulamıyorum. Kurtullmak için bi 5 kilo daha vermem lazım sanırım

Sırf göbek çalıştın mi hamilelikte şişip iniyor kaslar ölüyor sonra da en ufak bir şişlik oradan patlıyor ne yazık ki
Çocuk doğurmak güzel ama vücut deforme oluyor. Tüm vücut çalıştım. Ama düzenli mi çalıştım. Hayır. Bu üşengeçlikle ona da üşendim.

Çocuk doğurmak güzel ama vücut deforme oluyor. Tüm vücut çalıştım. Ama düzenli mi çalıştım. Hayır. Bu üşengeçlikle ona da üşendim.
Evet ne yazık ki vücut baya sıkıntıya giriyor benim derdim bir göbek az gerçekten ama hiç kas yok bir de göğüs sarkıyor bir garip oluyor bende bunlardan rahatsizim o yüzden kol göğüs çalışıyorum bu aralar sadece bir de plank yapıyorum 30 gün sonra göbek calısıcam sadece bir 30 gün daha sonra karışık yapicam işte bir plan çıkardım kafamdan ama kilo alma derdim yok 2-3 kilo alsam güzel olabilir ama sadece sıkılaşmak yeter bana

Demekki zayıflasamda göbek kalacak. Doğumdan sonra düzene girmiyor demekki
Doğru yoldasın plank iyi. Ben plankla göğsü ve kolları ve karnı baya bi toparladım. Ama 1.5yıl hemen hemen hergün yaptım plank.

Demekki zayıflasamda göbek kalacak. Doğumdan sonra düzene girmiyor demekki
Doğru yoldasın plank iyi. Ben plankla göğsü ve kolları ve karnı baya bi toparladım. Ama 1.5yıl hemen hemen hergün yaptım plank.
Zaten plank uzun süreli bir şey yaptım 1 ay olmadı denmez o alışkanlık olması açısından genel postur duzgunleasin diye yapıyorum ve herkesde bir değil ama kas yoksa göbek hiç bir zaman dümdüz olmaz azalır sadece

Kas yapmak da çok zor bea

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…