Günaydın canımGünaydddıııııınnnn
Bende böyle yapıyorumNasıl parlayacak bu tencereler ben poşete cif döküp siliyorum daha pratik bir yolu var mı yada daha etkili
Bilmiyorum kş bazen sorun oluyor bildirim de.Günaydın negoo
Bana bildirim gelmiyor neden acaba
Kaşıklık gözüme batıyordu süper oldu
Kolay gelsinHerkese gunaydııın
Nego 'cum tencerelerimi elden geçirmiştim, hatta geçen gün de çaydanlık ve düdüklü tencereyi cifledim.
Kaşıklık temizleme görevini alıyorum
Yaa ne desem ki ://yawwww bütün koltuğu pastel boyayla boyamis hemde yeşille kirmizi renk
Oyy oyy geçmiş olsun ://Kahvaltımı hazırlarken yeni aldığım zeytin kavanozu elimden kayıp düştüher yer zeytin ve cam oldu. Offf zaten yere zor egiliyorum, bu çıktı başıma ya
Kolay gelsinKasik cekmecem bugün sana duacı reis ...
Ama tencere işini aksama birakicam saat 10 gibi falan malum bebeler uyuyor kafa rahat rahat yaparım
O da bitince rapor vereciiiim
Afiyet olsun canımNego Canım burada söylediğin ajvar sosu yaptım bugün lezzeti süpermiş cidden,daha önce adını bile duymadığım bir sos öğrendim sayende thank’s
Eline sağlıkMerhabalar.
Sabahtan yaptığım işler;
Yatakları havalandırıp topladım,
Kahvaltı yapıldı,mutfak toplandı,
Ev süpürüldü ve toz alındı,
Banyo wc temizlendi,
Bir makina çamaşır asıldı,
Kişisel bakımlarımı yaptım.
Duşa gireceğim o ara küvetide temizledimmi tamam.
Nego kaşıklık ve alttaki çekmeceleri elden geçirdim.
Bilmiyordum ama baktım şimdi canım sanırım böyle bir şey sorduğunHuhuu nabersiniiz? Şu bambu şey ne diye geçiyo acabası biliyosunuz muu?
Eki Görüntüle 2673509
Evet buldum bende sonradanBilmiyordum ama baktım şimdi canım sanırım böyle bir şey sorduğun
Eki Görüntüle 2673559
Ben de bi ödevi yapıyorumÖdeve yetişemiyorum kendi işlerimden
Bugün yani pazar günü banyoyu sil süpür yaptım çamaşır yıkadım astım. Mutfağa da biraz çeki düzen verdim tezgahta bişey olmasına gıcık oluyorum ferahladı şükür
Kaşık çekmecesini yaparım şimdi10 ağustos ödevi
Tencere parlatmak
Kaşık çekmecesi düzenlemek
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
@blondemary
@Eliff Eylull
@mn5822
@reyyanK
@Birtekefem
@cyd86
@Lili 38
@mirjam
@Mervesat
@meva888
@KARACAY
@Diana Bishop
@Psikolojik Deliii
@Anka
Amazing family
Gsyabk
@mavidelisiii
LuckyMom
Bence zayıflar kas yapmaya gitti. Kilo vermek isteyenlerde spora. Kısacası herkes gitti, spora. Başkan yardımcısı da ban yemiş. Sbende şimdi yemek hazırlayıp wc lavabo yıkayacağım. Sonrasını bilmem.Bugün sos ve yemek harici bir şey yapmadım öyle uyukladım sağ da solda
Bir de idrar yolu enfeksiyonu olmuşum çok fena ağrılı geçiyor
Bu saatte hepiniz halletmişsinizdir tabi işlerinizi benim gibi tembellik yapan yok anlaşılan
Çooookk güzel olur böyle bişey senin balkona. İkeaya felan baktınmıEvet buldum bende sonradanbalkonun kapatim diyorum da kararsız kaldım fiyatı görünce
Bakmadım bakmak lazım biÇooookk güzel olur böyle bişey senin balkona. İkeaya felan baktınmı
Bakma ben baktım daha pahalıBakmadım bakmak lazım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?