Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ocak artık elleme beni diye isyan edecek
Bugün başka birşey yaparım artik...
Gerçi evim derli toplu ammmaa
masallah masallah insallah bende boyle cumlerle gerinecem yakinda

birde yarin tum gun evdeyim. benimle maratona girecek var mi kiiii

masallah masallah insallah bende boyle cumlerle gerinecem yakinda

birde yarin tum gun evdeyim. benimle maratona girecek var mi kiiii
inşaAllah.

Vallahi ben girerim dersem yalan olur.
Eşim gece çalıştığı için gündüz iş yapmıyorum şuan.
Ve iki çocuk, bir kedi kediden artık sitkim sıyrıldı o ayrı konu..
Çok vaktim olmuyor..

ya diyorum diyorum ama deniycem bakalim. olacakmi. bende calisiyorum 3 tane kucuk cocuk bi yerlerden basladim bakalim. ancak odevleri yetistorebiliyorum o da aksamlari.
Bende öyle bir dırumdayım. Çalışınca ve küçük çocuk olunca öyle oluyor

Günaydın nego evlenicem diye bi küçük izin istemiştim evlendim geldim evime düzene giriyor gibi hayatım gelebilir miyim artık çalışan bir ev hanımı olarak

hayırlı olsun Allah bi yastıkta kocatsin canım

Günaydın nego evlenicem diye bi küçük izin istemiştim evlendim geldim evime düzene giriyor gibi hayatım gelebilir miyim artık çalışan bir ev hanımı olarak
Yaa canım iki gündür siteye girince etiket yapayım ne oldu ne yaptı diye sorayım diyordum ben kafam dalgın bu ara unutuyorum girdikten sonra
Tabi ki her zaman yer var
Nasıl geçti düğün vs?

Ben çok düzenbazın takip edeyim
Hoş geldiniz
ya diyorum diyorum ama deniycem bakalim. olacakmi. bende calisiyorum 3 tane kucuk cocuk bi yerlerden basladim bakalim. ancak odevleri yetistorebiliyorum o da aksamlari.
Zamanla olur, üç çocuk başlı başına büypk iş zaten olduğu kadar yaparsın, her şeye yetişemeyiz, canımız sağolsun önemli olan bu
Yarın maraton çağrısı yaparım katılan olur
Güzel haberler al inşaallah
Şifa olsun mama, düzene girer inşaallah
Kolay gelsin
Günaydın kızlar
Ödevvv tamamlancakkk kalkarsam eğer yataktan bos bos yatiyorum
Günaydın canım
Dinlen boş ver, akşama kadar koşturuyorsun zaten
Kankicim beni etiketlememissin bende diyorum bugün ödev mi yok acep yazamıyorum kaç gündür elim telefona zor gidiyor ama takipteyim sizi merak etmeyin canlar
Etiketler çorba oldu iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…