Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba hanımlar.
Yataklar toplandı
Kahvaltı faslı bitti
B. makinesi boşaltıldı yeniden dizildi
Tüm odalar süpürüldü
Tozlar alındı
Banyo wc temizlendi
İç kapıların üstlerini ve dış kapıyı sildim
Balkon ve mutfak camlarını içten sildim
Birde ben yağ çözücüyü baya sulandırıp içine bingonun oxijenli çamaşır suyundan koydum onunla günlük mutfak dolaplarını fayans ve beyaz eşyaları sıkıp siliyorum fazla yağ ve kir birikmiyor öylece.
Nego ödevi yaptım fazla kirli değillerdi yinede üstlerinden bi geçtim.
Çocuklar yıkanınca renklileri atıcam makineye başka işim kalmadı çok şükür.

tum bunlari bir saatte mi yaptinnnnnnn

Şimdi yazdığıma bakmayın 11 de oturuyordum sabah 8de kalktım 9 buçukta misafirim gelecekti çaya. Hemen kahvaltı bulaşık kalktı baharatliklar temizlendi hamur yoğurdu kek yaptım poğaça yaptım çayın yanına. Sonra süpürge açtım tuvalet banyo yıkadım yatakları topladım çiçekleri suladim 10da misafirim geldi oturduk yedik içtik o gitti evi topladım tekrar çocuğu yedirdim içirdim yıkadım şuan uyutuyorum akşama patates koftesiyle semizotunun yemeğini yapicam bi o kaldı

Baharatlıklarım temiz negom temizlik yaptım biraz. Sadece mobilyaların tozu kaldı. Eşimde yardım etti saolsun Tüm ince halıları makineye attım dip köşe süpürdük sildik Koltuk altı yatak altları banyo balkonlar dahil
Oturma odasının duvarını sildik Çoh sıcah

Baharatlı ödevi tamam. Çay içmeye diye oturdum kaldım kıızn odasına girmem lazım dolabının bi kısmını sökmüştüm geri getirdim onu takıp işlere devam edicem. Halılar kurursa yayarım akşama inş kurur ya :/

Selammmm.
Çok şükür artık aranıza döndüm inşallah
İlk olarak Buzdolabımı temizlemekle başladım işe. Sonra çamaşır dolabımı düzelttim. Çamaşır katlayıp yerleştirdim. Mutfağın diğer bölümlerine bakcam birazdan. Sağlık kadar değerli bişey yok şu hayatta. Rabbim şuan hasta olan ve muhtaç olan herkese yardım etsin, şifa versin inşAllah
Nego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…