Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eline sağlık

Sabah 7 bucukta gittim onları almaya ama buraya gelmemiş :/ telefon bıraktık kasiyer halimize acıdı mı güldü bilmem tabi. Siz telefon bırakın ben gelince ararım sizi dedi
Aaaa tüh. Ben tesadüfen geçerken girdim kutu doluydu kimse ellememiş. 45 tane aldım. Adres gönder ben sana göndereyim yaa üzüldüm şimdi. :))

kizlar modunuzu dusurmeyeyim ama sanirim tokezliyorum. bugun seksen bin plan yaptim ama sadece banyo wc detayli temizledim. simdide banyodaki yollugu yikayacagim baskada bisi yapasim yok. ama boyle düşünmemiştim. guzelce temizlik yapayim sonrada gunluk odevleri yaparim diyordum. dunku odevleride yapamadim birikti ve birikimce sinirlerim bozuldu. bugunku vae yarin ki var offf offfff

Hoş geldiniz aramıza
Sakin olllll ödevler motive olmak için, moral bozmak için değiller. Amaç o bahaneyle başka işler de yapmak. Kendini zorunlu hissetmene gerek yok.
Burada hep beraber eksik yönlerimizi tamamlamaya çalışıyoruz.
Seni ne motive eder ne gaza getirir bunu en iyi sen bilirsin.
Öyle uzun uzun hedefler, listeler yapıp gözünde büyütme mesela. Kendine saat tut 1 saat mutfağı yapıcam de, orası bitince mola ver kendine zaman ayır, sonra yine küçük bir hedef koy süre tut.
Bütün işleri aynı anda düşünürsen gözünde daha çok büyür.

Bugün yaptıklarım
Yatakları topladım
Evi topladım
2 tane 4m2 halı ve mutfağın halısını yıkadım
Balkonu yıkadım
Mutfağı topladım
Süpürdüm sildim
Halıları astım
3 makine çamaşır yıkadım astım katladım yerine koydum
Çok yoruldum :/

evet haklisin sanirim. istiyorumki her yer temiz olsun duzenli olsun isten gelincede bi duzende herseyimi halledeyim ama yok. ben beceriksizmiyim neyim yaw. listeleri sorma gitsin liste yaparim surekli yaptikca cizgi cekmek cok hosuma gider. ama yapamayinca kendime kizginligim artar boylede bi durum. bakalim saat tutarak yapayim bi sure.

Bebek daha minik canım kendim için
O zaman birkaç film onereyim;
*Tatil (The Holiday)- Tatil (Kate Winslet ve Cameron Diaz oynuyor, çok tatlı bir film)
*Stajyer
*İğne İplik (Hint filmi ama klasik Hint filmlerinden farklı, durmadan oynamiyorlar )
*The Village - Köy (çok güzel bir gerilim)
*John Wick 1-2-3 (sağlam aksiyon)

The Holiday,İğne iplik,The Village izlemediklerim. Sanırım gerilim olan Köy filmini izleyeceğim teşekkür ederim

Kız hala halı mi yikiyon

aaaaa su an trt 1 de stajyer var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…