Acımıştır benceSabah 7 bucukta gittim onları almaya ama buraya gelmemiş :/ telefon bıraktık kasiyer halimize acıdı mı güldü bilmem tabi.Siz telefon bırakın ben gelince ararım sizi dedi
Eline sağlık13:30-15:30 arası yaptıklarım;
-Kahvalti bulaşığı toplandı, kirliler makineye yerlestirildi.
-ocak, tezgah silindi
-yatak toplandı
-makineye çamaşır attım
-corba yaptım
-salonu ve mutfağı süpürdüm
Kahvemi içtim, bu sıcaklar beni çok zorluyor artık enerjim yok eskisi gibi.
Biraz dinlendikten sonra yapmayi planladiklarim;
- mutfak camini silmek
-Yemek yapmak
- aksam ütü yapmak
Aaaa tüh. Ben tesadüfen geçerken girdim kutu doluydu kimse ellememiş. 45 tane aldım. Adres gönder ben sana göndereyim yaa üzüldüm şimdi. :))Sabah 7 bucukta gittim onları almaya ama buraya gelmemiş :/ telefon bıraktık kasiyer halimize acıdı mı güldü bilmem tabi.Siz telefon bırakın ben gelince ararım sizi dedi
Bende öyle düşünüyorum ama kendime itiraf edemiyorum negoAcımıştır bence
Çok teşekkür ederimAaaa tüh. Ben tesadüfen geçerken girdim kutu doluydu kimse ellememiş. 45 tane aldım. Adres gönder ben sana göndereyim yaa üzüldüm şimdi. :))
Hoş geldiniz aramızaMerhabalar
Sakin olllllkizlar modunuzu dusurmeyeyim ama sanirim tokezliyorum. bugun seksen bin plan yaptim ama sadece banyo wc detayli temizledim. simdide banyodaki yollugu yikayacagim baskada bisi yapasim yok. ama boyle düşünmemiştim. guzelce temizlik yapayim sonrada gunluk odevleri yaparim diyordum. dunku odevleride yapamadim birikti ve birikimce sinirlerim bozuldu. bugunku vae yarin ki var offf offfff
evet haklisin sanirim. istiyorumki her yer temiz olsun duzenli olsun isten gelincede bi duzende herseyimi halledeyim ama yok. ben beceriksizmiyim neyim yaw. listeleri sorma gitsin liste yaparim surekli yaptikca cizgi cekmek cok hosuma gider. ama yapamayinca kendime kizginligim artar boylede bi durum. bakalim saat tutarak yapayim bi sure.Hoş geldiniz aramıza
Sakin olllllödevler motive olmak için, moral bozmak için değiller. Amaç o bahaneyle başka işler de yapmak. Kendini zorunlu hissetmene gerek yok.
Burada hep beraber eksik yönlerimizi tamamlamaya çalışıyoruz.
Seni ne motive eder ne gaza getirir bunu en iyi sen bilirsin.
Öyle uzun uzun hedefler, listeler yapıp gözünde büyütme mesela. Kendine saat tut 1 saat mutfağı yapıcam de, orası bitince mola ver kendine zaman ayır, sonra yine küçük bir hedef koy süre tut.
Bütün işleri aynı anda düşünürsen gözünde daha çok büyür.
Film yetişkin mi, yoksa çocuk filmi mi olsun?Kızlaaaar 4-5 gün bebiş ve ben evde yalnız takılacağız
Önereceğiniz güzel film,aperatif atıştırmalıklar var mııı??
Tatil modunda takılayım diyorum da
Bebek daha minik canım kendim içinFilm yetişkin mi, yoksa çocuk filmi mi olsun?
Hoş buldum canım memnun oldumHoş geldiniz aramıza
O zaman birkaç film onereyim;Bebek daha minik canım kendim için
The Holiday,İğne iplik,The Village izlemediklerim. Sanırım gerilim olan Köy filmini izleyeceğim teşekkür ederimO zaman birkaç film onereyim;
*Tatil (The Holiday)- Tatil (Kate Winslet ve Cameron Diaz oynuyor, çok tatlı bir film)
*Stajyer
*İğne İplik (Hint filmi ama klasik Hint filmlerinden farklı, durmadan oynamiyorlar)
*The Village - Köy (çok güzel bir gerilim)
*John Wick 1-2-3 (sağlam aksiyon)
Rica ederim, umarım begenirsinThe Holiday,İğne iplik,The Village izlemediklerim. Sanırım gerilim olan Köy filmini izleyeceğim teşekkür ederim
Kız hala halı mi yikiyonBugün yaptıklarım
Yatakları topladım
Evi topladım
2 tane 4m2 halı ve mutfağın halısını yıkadım
Balkonu yıkadım
Mutfağı topladım
Süpürdüm sildim
Halıları astım
3 makine çamaşır yıkadım astım katladım yerine koydum
Çok yoruldum :/
aaaaa su an trt 1 de stajyer varO zaman birkaç film onereyim;
*Tatil (The Holiday)- Tatil (Kate Winslet ve Cameron Diaz oynuyor, çok tatlı bir film)
*Stajyer
*İğne İplik (Hint filmi ama klasik Hint filmlerinden farklı, durmadan oynamiyorlar)
*The Village - Köy (çok güzel bir gerilim)
*John Wick 1-2-3 (sağlam aksiyon)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?