- 22 Eylül 2019
- 326
- 1.374
- 33
Bukadar mı nokta atışı olur14 ağustos ödevi
Nevresim değiştirmek
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
blondemary
E Elif_Eylul
Mehfam
cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Diana Bishop
@Psikolojik Deliii
@Anka
Amazing family
@Gsyabk
mavidelisiii
LuckyMom
Birtekefem
@MorVampirella
@Niran Nevra
@zsaracoglu
Büyük işler birikirse bende, bir gün öncesinde dağınıklığı,çamaşır bulaşığı, ve aralıklarla yapılan silinen yerleri yapar, bir gün sonrada detaylı temizliğe girişirim. Yoksa hepsi birbirine giriyor. Heleki çamaşır eve asılıyorsa temizlik diye birşey kalmıyor çamaşırlar yeniden tozlandırıyor evi. Kolay gelsin.Nego benim evde kendimde dagildim desteğe ihtiyacım var Nerden basliycam. P. Tesi günü basliyim diyorum. Orta büyüklükte bir temizlik mi yapayım napayım.
GünaydınGünaydın herkese
Nevresimlerim yeni değişmişti ödev tamam
Bugünü kişisel bakıma ve bir posta çamaşır yıkamaya ayırıyorum
Bu aralar kafam da dolu çok da yoğunum. Biraz sakinleşeyim veririm inşaallahBenimde nevresimler iki gün oldu değişti yıkandı bugün kişisel bakıma vericem zamanı ki birde negom rica etsem manevi ödevler de verebilir misin sen verince mecbur hissediyorum yapmayı yoksa biraz sallıyorum gibi geliyor
Canım sen yaparsın rahat ol. Pazartesi bekleme, bugün seç bir yer ve başla hadiNego benim evde kendimde dagildim desteğe ihtiyacım var Nerden basliycam. P. Tesi günü basliyim diyorum. Orta büyüklükte bir temizlik mi yapayım napayım.
Sabah ben yıkamak için hepsini çıkardım, siz de mahrum olmayın dedimBukadar mı nokta atışı olurtamda nevresinleri değişecektim :)
Hayırlı cumalar hepimize
Bugün nevresimler değişip yıkanacak,mutfak ve antre süpürülecek ve yemek yapılacak. İzinli günüm bugün çünki yarın dip köşe temizlik yapacağım :)
Bol bol esmalarımı çeker film dizi izlerim nede olsa izinliyim :)
Allah kolaylık versin. Liste de kalsın mı adın yoksa dönünce mi ekliyimCanımNego m şimdi bizim tarla islerimiz var incir toplamaya baslicaz 1ay gelemem beni affetsen biraz olurmu cunku sabah 6da gidip öğlen geliyoruz telefona bile bakamam saniyorum sonra incirleri ihracata veriyosun çıkmaları pazarcilara falan ikindi oluyo anlicagin anca ev isini boslucagim ustenuste temizlik yapicam
Sen bilirsin canim ama goremem gibime geliyo ben dönünce ekle istersenAllah kolaylık versin. Liste de kalsın mı adın yoksa dönünce mi ekliyim?
Görev tamam14 ağustos ödevi
Nevresim değiştirmek
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
blondemary
E Elif_Eylul
Mehfam
cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Diana Bishop
@Psikolojik Deliii
@Anka
Amazing family
@Gsyabk
mavidelisiii
LuckyMom
Birtekefem
@MorVampirella
@Niran Nevra
@zsaracoglu
TamamSen bilirsin canim ama goremem gibime geliyo ben dönünce ekle istersen
Eline sağlıkSabah ormanda püfür püfür esen rüzgar bana çok iyi geldi gerçekten. Arkadasimdan Allah razı olsun aldı götürdü, içim açıldı. Saat 2'de eve geldim, duş alip biraz dinlenip kahve içtim. Evim toplu, piknik çantasını bosalttim, yikanacakları makineye attım. nevresimler değişti daha doğrusu yazın pike takımı kullanıyorum, pike yeni yıkandı. Çarşaf ve yastık kılıflarını değiştirdim. Başka camasirim yok, akşam yemeğim kaldı yapılacak. O zaman bugün biraz kişisel bakıma zaman ayirayim, kitap okuyayım
Yaaa Allah şifa versinKızlar selamlar,Mehfam arkadaşımızda covid çıkmış ya şafi okuyoruz katılmak isterseniz ❤
Arkadaşımız için 70.000 Ya Şafi
Merhaba hanımlar, arkadaşımız @reyyanK da covid çıkmış onun için okuyacağız. Okuyabilecek arkadaşlar sayıdan düşerek yazarsa çok sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun hepinizden ❤️ 1000 aldım kalan: 69000www.kadinlarkulubu.com
simdi bi ozet gecernsiin maraton ilk kez yapacagim eve gireli daha 3 dakika oldu. berbat bir gundu. saat mi tutuyoz baciMaratoncu var mıııııııı
Evet gitmeden anlaşcaz 1 yada 1 buçuk saat diye sonra gelip neler yaptık yazcazsimdi bi ozet gecernsiin maraton ilk kez yapacagim eve gireli daha 3 dakika oldu. berbat bir gundu. saat mi tutuyoz baci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?