Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benimde nevresimler iki gün oldu değişti yıkandı bugün kişisel bakıma vericem zamanı ki birde negom rica etsem manevi ödevler de verebilir misin sen verince mecbur hissediyorum yapmayı yoksa biraz sallıyorum gibi geliyor

Hayırlı cumalar kızlar
Bugün çamaşır günü ilan ettim. Yıkanacak 2 makine çamaşırım var. 1 makine de kuruyan vardı onu katlarım onlar yıkanırken. Bir de yemek yaparım kendime tamamdııır.
Nevresimleri de yeni değiştirmiştim. Bir bebişin uyku setini yıkıcam ödev o kadar.
Kızlar bir de özel bir sorum olacak. Doğum yapalı 2 ay oldu. Bikini bölgemi ağdayla alsam sorun olur mu ki
Dip not: 2 dikişim var iyileşti gibi

Bukadar mı nokta atışı olur tamda nevresimleri değişecektim :)
Hayırlı cumalar hepimize
Bugün nevresimler değişip yıkanacak,mutfak ve antre süpürülecek ve yemek yapılacak. İzinli günüm bugün çünki yarın dip köşe temizlik yapacağım :)
Bol bol esmalarımı çeker film dizi izlerim nede olsa izinliyim :)

Son düzenleme:
Nego benim evde kendimde dagildim desteğe ihtiyacım var Nerden basliycam. P. Tesi günü basliyim diyorum. Orta büyüklükte bir temizlik mi yapayım napayım.
Büyük işler birikirse bende, bir gün öncesinde dağınıklığı,çamaşır bulaşığı, ve aralıklarla yapılan silinen yerleri yapar, bir gün sonrada detaylı temizliğe girişirim. Yoksa hepsi birbirine giriyor. Heleki çamaşır eve asılıyorsa temizlik diye birşey kalmıyor çamaşırlar yeniden tozlandırıyor evi. Kolay gelsin.

Canım Nego m şimdi bizim tarla islerimiz var incir toplamaya baslicaz 1ay gelemem beni affetsen biraz olurmu cunku sabah 6da gidip öğlen geliyoruz telefona bile bakamam saniyorum sonra incirleri ihracata veriyosun çıkmaları pazarcilara falan ikindi oluyo anlicagin anca ev isini boslucagim ustenuste temizlik yapicam

Günaydın herkese
Nevresimlerim yeni değişmişti ödev tamam
Bugünü kişisel bakıma ve bir posta çamaşır yıkamaya ayırıyorum
Günaydın
Bu aralar kafam da dolu çok da yoğunum. Biraz sakinleşeyim veririm inşaallah
Nego benim evde kendimde dagildim desteğe ihtiyacım var Nerden basliycam. P. Tesi günü basliyim diyorum. Orta büyüklükte bir temizlik mi yapayım napayım.
Canım sen yaparsın rahat ol. Pazartesi bekleme, bugün seç bir yer ve başla hadi
Sabah ben yıkamak için hepsini çıkardım, siz de mahrum olmayın dedim

Allah kolaylık versin. Liste de kalsın mı adın yoksa dönünce mi ekliyim ?

Sabah ormanda püfür püfür esen rüzgar bana çok iyi geldi gerçekten. Arkadasimdan Allah razı olsun aldı götürdü, içim açıldı. Saat 2'de eve geldim, duş alip biraz dinlenip kahve içtim. Evim toplu, piknik çantasını bosalttim, yikanacakları makineye attım. nevresimler değişti daha doğrusu yazın pike takımı kullanıyorum, pike yeni yıkandı. Çarşaf ve yastık kılıflarını değiştirdim. Başka camasirim yok, akşam yemeğim kaldı yapılacak. O zaman bugün biraz kişisel bakıma zaman ayirayim, kitap okuyayım

Kızlar selamlar, Mehfam arkadaşımızda covid çıkmış ya şafi okuyoruz katılmak isterseniz

Sen bilirsin canim ama goremem gibime geliyo ben dönünce ekle istersen
Tamam
Eline sağlık
Yaaa Allah şifa versin Mehfam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…