Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok zindesin negom

Bu güzel çiçeğim çiçek verdikçe böyle beyaz beyaz oluyor sonrada kuruyor ne yapmam gerekir bileniniz var mı

Sıklemen bu kış çiçeği yazın verimsiz bi garip olması o yüzden. Gölgedemi duruyor güneştemi?

Buz gibi havada esintide yaşar o dayanıklı.
Benimde vardı 2 saksı çiçekleri bitti yaz gelince tek tek soldu yaprakları öldü derken yer değiştirdim kendine geldi.
Sırf yaprak şimdi

İkisi de balkonu yıkayamam da süpürürüm anca oturma odasının koltuklarını sık sık siliyorum kızım sayesinde leke tutmayan fakat lekeyi belli eden koltuklar
Balkon yıkama görevini aldım.

Etiket gelmiyor bana, sayfaya girip bakmazsam haberim olmuyor
Bana da öyle Niran ya sayfaya girip bakıyorum genelde

Nego 'cum günaydın. Şöyle ki; benim koltuklar kılıflı yani çıkarıp makinaya atıyorum mis. Kalan yerleri de deri oldugu icin her toz almada siliniyor. E balkonum da yok. Bugün ben buzdolabı sileyim miii

Benim sürekli çiçek açıyor salonda perde arkasında ama güneş alıyor ve sürekli cam açık esinti var yanii ama böyle beyaz lasin a korktum bende hasta mı acaba diye

Peki bunu çoğaltmak istesem nasıl cogaltabilirim

Benim sürekli çiçek açıyor salonda perde arkasında ama güneş alıyor ve sürekli cam açık esinti var yanii ama böyle beyaz lasin a korktum bende hasta mı acaba diye

Dışarı çiçeği o içerde olmuyor aslında. Çoğaltmayı hiç bilmiyorum canım netten bi baksana yutubda çok güzel fikirler var

Günaydın
Eline sağlık
Bugün neler yapmalıyım

Ev toplanıcak
1 posta çamaşır var.
Ev süpürülcek
Balkon silincek
Tozlar alıncak ve dünün ödevi
Yemek yapılcak
Banyo tuvalet temizlenicek
Kolay gelsin
Kolay gelsin
Sabahtan bütün evi topladım yataklar odalar kahvaltı bulaşığı hepsi kalktı yunlerimi cubukladim şimdi mutfağı ve mutfağın balkonundski kanepeyii detaylı temzileyecegim sonrada kanepelere girisirim
Eline sağlık
Çok zindesin negom
Çok şükür
Bir kaç güne dönecem sahalara evde pek bişey yapamıyorum heryer heryerde Dışarıdaki işleri hallediyoruz. Bugün de çıkcaz mecbur
Sen bak canım işlerine
Odevin ikisinide aliyorum
Kolay gelsin
Oh ne güzel
Balkon Yıkamak kolay mı ya
Zor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…