Sağ ol canım,amiin
Henüz gitmedim. Bu bilmem kaçıncı 3 çocuğumda da bu sorunu yüzlerce kez yaşadım. Önce evde geçirmeye çalışıyorum,geçmezse mecbur antibiyotik tedavisi. Emzirmekten soğudum artık sabrım kalmadı
Tabi ki de şüphen mi var.. sadece tepsim kalkacako kadar
Yok canim, kızım da benim gibi derli toplu çok şükürOlum sen gıcık bi insansın yayastık falanda mı düşmüyo yere
Yok canim, kızım da benim gibi derli toplu çok şükür ☺ izin vermiyor.
Ama oglum fena geliyo
Hiç durmuyo, emekliyo bide kurbagalama daliyo, arkanı dönüyorsun her yerdeKoçum benim yaa
Haklısın Bonus eşimde senin gibi söyledi ama o kadar çok mastit oluyorum ki kutu kutu antibiyotik içmekten bıktım. Bebeğe de geçiyor biliyorsun. Ağrı kesiciyle geçiştiriyorum şimdilik 2 güne geçmezse mecbur gitcem.Geçmezse diye bekleme bence evdekilerde sana muhtaç
Haklısın Bonus eşimde senin gibi söyledi ama o kadar çok mastit oluyorum ki kutu kutu antibiyotik içmekten bıktım. Bebeğe de geçiyor biliyorsun. Ağrı kesiciyle geçiştiriyorum şimdilik 2 güne geçmezse mecbur gitcem.
Hadin gi bı gaz verin. Hiç kalkasim yokDoğal yöntemlerde oluyomuş canım kızlar bilenler görünce yazarlar onlarda faydalı olur belki
Gaz verde git gi. SevaptırZaten benim ev anca iman gücüyle yada maraton gücüyle adam olurdu.
Gidiyorum artık gidişim sessiz dönüşüm mıhteşem olacak
Hadin gi bı gaz verin. Hiç kalkasim yok
Çok araştırdım,hepsini uyguluyorum.Doğal yöntemlerde oluyomuş canım kızlar bilenler görünce yazarlar onlarda faydalı olur belki
Olduğum yerde yuvarlanmaya bile üşeniyorum. Donup kaldımDaha nelerimi koyayım ortaya ne istiyosun
İnsan gibi maraton yap gaza gelinec pisleşiyosun çok hızlı yapıyosunen son kapı silmiştin
Olduğum yerde yuvarlanmaya bile üşeniyorum. Donup kaldım
Tamam aha haYuvarlanma zaten kemiklerin batar sen düz yürü süpürgeye falan hadi gakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?