Zor tabi yaa balkonu boşalt, kova kova su taşı, tek tek korkuluk camlarını silZor mu
Haklısın, eşya dolu balkonu yıkamak zor.Zor tabi yaa balkonu boşalt, kova kova su taşı, tek tek korkuluk camlarını sil
Nego Canım bugün çok hastayım. Yine mastit oldum canımdan can gidiyor,tüm vücudum ağrıyor
Bugün zorunlu yapılacaklar dışında bir şey yapamıcam,ödevi de yapamam büyük ihtimalle
Tam balkon temizliycem içimi açtın eyvallahZor tabi yaa balkonu boşalt, kova kova su taşı, tek tek korkuluk camlarını sil
Dolu değil ama halı var, çöp kovası geri dönüşüm kovası falan var işteHaklısın, eşya dolu balkonu yıkamak zor.
Benim balkonda saksı dolu olduğu için silmeyi tercih ediyorum
Tam balkon temizliycem içimi açtın eyvallah
Dolu değil ama halı var, çöp kovası geri dönüşüm kovası falan var işte
Siz de kolay deyip küçük görmeyin psikolojimi bozmayın benim
Balkon yıkadığım zaman çok iş yapmış sayıyorum ben
Evet evet normal olan biziz gel bi kahve içek balkon beklesinÇok iş tabi yaa küçük gören kim negoya bakma sen o kelebek gini uçup arı gibi vızlayarak iş yapıyo normal olan biziz
Evet evet normal olan biziz gel bi kahve içek balkon beklesin
Maratona gelin gi.Çayım bitmediki kahveye geçeyim
Balkon için kaç dk versek kendimize?
Benimki küçük ama herşey var içinde cam balkon bide camlarını siliyorum elim değmişken mutfak camınıda silerim iş çıkarttınız bana
Maratona gelin gi.
Ayyy tembel dedim bağrıma bastım içinden kakılmış çıktıÇayım bitmediki kahveye geçeyim
Balkon için kaç dk versek kendimize?
Benimki küçük ama herşey var içinde cam balkon bide camlarını siliyorum elim değmişken mutfak camınıda silerim iş çıkarttınız bana
Ayyy tembel dedim bağrıma bastım içinden kakılmış çıktı
Araba fırçasıyla yıka çekçekle çek cam beziyle üzerinden geç ohh misss başla bari çokmuş senin işinTembel olmadığımdan değil camlar pis olduğundan valla
Sağ ol canım,amiinAh çok geçmiş olsun çok can yakıcı allah kolaylık versin dr gittin mi?
Tabi ki de şüphen mi var.. sadece tepsim kalkacakDeli hanfendi sizi şey etmiyorum zira temizdir eviniz bi tepsi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?