İyidir inşallah selam söyleGünaydın ❤
Negomuz müsait değil hanımlar gelemiycek birkaç gün.
Bi fırsatta etiket yapıcam ben.
Bugünlük ödev yok pazartesi işlerimizi yapıp yazarız
Geceden beri hamal oldum resmenbir kaç gün şehir dışına gidicez inşaAllah,8aydir az nefes alayım .
Gece alelacele bavul hazırladım,
Dolaptaki sebzeleri doğradım buzluğa attim
4saatlik uykuyla kalktım kahvaltı yaptık mutfak toplandı,
Mutfak dolabinin dışını sildim.
Beyaz eşyaları da aynı şekilde..
Evi süpürdüm sildim toz aldım
Çocukları yikadim.
Ütü yapicam
Çamaşır yıkayıp asicam
Sonra hazırlanıp cikicaz inşaAllah.
Dua edin♥
Noldu bebiş sana tansiyonun mu düşük?Selamlaarbugün bişi yapamicam galiba deli gibi başım dönüyo ayakta zor duruyom. Dünden yemeğim vardı ama ev uçuyo toparlansam da yapsam keşkem
Bi haftadır böyleyim bilmiyorum ya tansiyonum normalde de 8 5 filan ondan değildir heraldeNoldu bebiş sana tansiyonun mu düşük?
Bonus sorun yoktur inşallah nego neden yok?
Nego ben mecburi izne ayrılıyorum hocam çocuklar ikiz ve ayrı sınıf günde iki kez canlı dersleri var ayrı ayrı hemde birton ödev çıktısı alınacak feleğim şaştı sabahtan beri. Teli elime alamıyorum şarjı bitmesin diye. Etiketten çıkara bilirsin kalada bilir boş zaman bulursam şayet takip edicem ama çok zor.
Yarına verelim güzel bi ödev
Ben kendi kendime yaptım maraton beni sölemeHiç maratona çıkan yok günlük madde yazan yoksizi örtmene söyliycem adınızı yazıcam negonun mor tahtasına
Bende topluyorum işte evi nolsun
Ben kendi kendime yaptım maraton beni söleme
Yok kuzum ya birde ingilizcesi var din dersi var var Allah var. Telefonum cayır cayır yanıyordu vallahi. Birde küçük olanı odaya sokmama çabalarıYok sorun canım müsait olunca gelir zaten ❤
Allah kolaylık versin sanada pc varsa daha iyi olur
Bize kitaptan bahseden yok anlamadım bize niye vermiyorlar acaba..Bizde bugün kitap almaya okula gittik pazara gittık mutfağın camlarını sildim
Halisini fırçaladim tozları aldım yemek bulaşık beyaz eşyaların yüzünü sildim
Nevresimleri yıkattım kurudular da yerlerine takılacak
Şimdi yeni çamaşır astim
wc yıkadım lavobolari ovdum
Daha oturma odası ni süpürcem silcem banyo temizliycem bide yemek yaparsam tamam dır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?