Düzenli Evimiz & Hayatımız

Açılsada göndermiycem ben.
Pc ayarlaman en güzeli tablet yada

Maşallah aynı gün süpür sil hepsini çok yorucu

Dün taze fasulye yapmıştım gidip tavuk aldım attım fırına bu yemek muhabbeti beni öldürecek

️Okula gidildi
️Okuldan gelince çocuğun karnı doyuruldu uyutuldu
️Ortalık toplandı (yataklar, mutfak vs)
️Bulaşık makinesi doldurulup çalıştırıldı boşaltmadım daha
️2 makine çamaşır serildi kuruyanlar toplandı
️Yemek yapıldı
️Tuvalet, banyo,mutfak tezgahı ve ara fayanslar çamaşır suyu ile temizlendi
️Devamı gelecek . . .

Bi iş yapamicam diyip dünyaları yaptım

Kiler gibi kullandığım odayı dip bucak kaldırdım
Orası full dolaptı hepsini indir sil bindir yaptım
Camlarını sildim
Mutfak dolaplarının içlerini baştan düzenledim silip silip
Tüm evi süpürdüm sildim
Yatak odasıyla küçük odayı da bi ayaklandırdım
Aynaları kapıları sildim
Petek içlerinin tozunu aldım
Yemeğin yanına da bi çorba yaptım tamamım

hasta bitap yatmaya devam

Anamın tabiriyle öle gebere yaptım işimi

Bize kitaptan bahseden yok anlamadım bize niye vermiyorlar acaba..
Okula yığılma olmasın diye gurup gurup çağırıp verdiler kitapları bize ,bide form gibi bişey doldurttular ,işte hasta olursa gindermiycem falan diye ben göndermem ama ya gönderen olursa, hastalığı belirti göstermeden atlatan çocuklar peki dedim bişey söylemediler. Belki sizede gurup gurup çağırıp verirler belki

Açılsada göndermiycem ben.
Pc ayarlaman en güzeli tablet yada
Bende hiç istemiyorum gondermeyi ama eşim tutturdu ben çalışıyorum benden bulaşıp gelmeyeceği ne malum diyip duruyor ne yapicam bilmiyorum uykularım da kaçıyor artık inşallah tamamen bitene kadar açılmaz okullar

Bacım hasta halinle neler yapmışsın Allah şifa versin inşallah

Çalışmakla okul bir değil birinin başka çaresi yok diğeri telafi efilebilir ya

Evet olabilir. Zaten kademeli olursa benimkilere kadar Allah korusun hastalık artar veya sabit seyrederse bende yollayıp yollamamaya karar veririm. Evden yaparız sorun o değilde ingilizce varya o baş belası işte. Hoca hanımda hiçbir soruya cevap vermiyor uyuz oldum iyiyce. İngilizce anlasam zaten sormam da hanımefendi cevaplayamadı.. Ama eşine katılmıyorum çocuklar süper taşıyıcıymış hiç belli etmeden hastalığı yaya bilirler malesef.

Karıştırma oraları
Bende şuan masterchef izliyorum acıktım benimde spora başlamam lazım ama hep erteliyorum.. dahada yapamam zaten anam ağladı ödevdi dersti
Çok lazım oldu bizede çok iş gördü evdeki yoksa haftalık toplu çıkarıyodum
kartuşu ucuz olan tele bağlanan bir cihaz lazım araştırıyorum. Şimdi çıktı olsa hemen cevapları yazarlar ama böyle komple deftere yazıp birde cevaplıyoruz tek telefonla çok zor. Onlar yazarken ufak olan yerlere yatıp tepiniyor kalem defter diye ağır geliyor valla hepsini yolladım aşağı babayla az nefes alayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…