Yok kuzum ya birde ingilizcesi var din dersi var var Allah var. Telefonum cayır cayır yanıyordu vallahi. Birde küçük olanı odaya sokmama çabaları21 eylülde yüzyüze açılmaz sa ya uygun bir pc yada telefon alacağım. Bence biz annelerede maaş vermeliler
Bize kitaptan bahseden yok anlamadım bize niye vermiyorlar acaba..
Ay hafta sonu girip de yazamadım yaptıklarımı
ctesi
kahvaltı faslı sonrası mutfak toplama kocam beye devredildi.
-katlanacak bilmem kaç makine çamaşır katlandı.
-ayrıca 3-4 makine daha yıkanıp katlandı. (havlular, bornozlar, nevresimler derken dünya çamaşır çıktı.)
-yatak odası süpürüldü-silindi. yıkanan kuruyan nevresim tekrar serildi.
-çocuk odası süpürüldü-silindi-camı dıştan silindi.
-küçük oda süpürüldü-silindi-camı iç ve dış silindi.
-salon süpürüldü-silindi.
-mutfak süpürüldü-silindi, camı iç ve dış silindi.
-giriş-koridor süpürüldü-silindi, kilimi silkelendi serildi.
-portmanto içi süpürüldü. ayakkabılardan kumlar dökülmüş.
-banyo yıkandı, aynası silindi, lavabo, klozet, duşakabin ovuldu. yıkanmış paspaslar serildi.
Dün taze fasulye yapmıştım gidip tavuk aldım attım fırına bu yemek muhabbeti beni öldürecekGünaydın herkese
Bugünün ödevi daha gelmemiş ben de az önce sofradan kalktım zaten ve çok işim var
Portmanto kurulmuştu ya şimdi onu baştan aşağı güzelce silip ayakkabıları yerleştiricem, sütü kaynattım soğusun mayalıcam o arada ödev gelirse onu da eklerim bugünkü işlerime
Arkadaş geçen hafta bahçesinden patlıcan, domates ve taze fasulye getirmişti birkaç gündür dolaptalar. Buzluğum çok doldu onları hemen taze pişireyim dedim. Kıyma indirdim, sanırım musakka ve zeytinyağlı taze fasulye yapıcam
aynen öyle. kocadan yardım alıyorum arada. bazen silmeyi o yapıyor. bu sefer yarıya kadar bana yardım edebildi. kalanını kendim yaptım.Maşallahaynı gün süpür sil hepsini çok yorucu
Bi iş yapamicam diyip dünyaları yaptım
Kiler gibi kullandığım odayı dip bucak kaldırdım
Orası full dolaptı hepsini indir sil bindir yaptım
Camlarını sildim
Mutfak dolaplarının içlerini baştan düzenledim silip silip
Tüm evi süpürdüm sildim
Yatak odasıyla küçük odayı da bi ayaklandırdım
Aynaları kapıları sildim
Petek içlerinin tozunu aldım
Yemeğin yanına da bi çorba yaptım tamamım
hasta bitap yatmaya devam
Okula yığılma olmasın diye gurup gurup çağırıp verdiler kitapları bize ,bide form gibi bişey doldurttular ,işte hasta olursa gindermiycem falan diye ben göndermem ama ya gönderen olursa, hastalığı belirti göstermeden atlatan çocuklar peki dedim bişey söylemediler. Belki sizede gurup gurup çağırıp verirler belkiBize kitaptan bahseden yok anlamadım bize niye vermiyorlar acaba..
Bende hiç istemiyorum gondermeyiAçılsada göndermiycem ben.
Pc ayarlaman en güzeli tablet yada
Ok sağol canımGünaydın ❤
Negomuz müsait değil hanımlar gelemiycek birkaç gün.
Bi fırsatta etiket yapıcam ben.
Bugünlük ödev yok pazartesi işlerimizi yapıp yazarız
Bacım hasta halinle neler yapmışsın Allah şifa versin inşallahBi iş yapamicam diyip dünyaları yaptım
Kiler gibi kullandığım odayı dip bucak kaldırdım
Orası full dolaptı hepsini indir sil bindir yaptım
Camlarını sildim
Mutfak dolaplarının içlerini baştan düzenledim silip silip
Tüm evi süpürdüm sildim
Yatak odasıyla küçük odayı da bi ayaklandırdım
Aynaları kapıları sildim
Petek içlerinin tozunu aldım
Yemeğin yanına da bi çorba yaptım tamamım
hasta bitap yatmaya devam
Bende hiç istemiyorum gondermeyiama eşim tutturdu ben çalışıyorum benden bulaşıp gelmeyeceği ne malum diyip duruyor ne yapicam bilmiyorum uykularım da kaçıyor artık inşallah tamamen bitene kadar açılmaz okullar
Dietteydin sanki biraraLuckyMom maaş kuyruğunda kilo alırım ben atıştırmalık taşırım yanımda
Yazıcı almaya karar verdim bakalım onlarda iyileri pahalıAçılsada göndermiycem ben.
Pc ayarlaman en güzeli tablet yada
Yazıcı almaya karar verdim bakalım onlarda iyileri pahalı
Evet olabilir. Zaten kademeli olursa benimkilere kadar Allah korusun hastalık artar veya sabit seyrederse bende yollayıp yollamamaya karar veririm. Evden yaparız sorun o değilde ingilizce varya o baş belası işte. Hoca hanımda hiçbir soruya cevap vermiyor uyuz oldum iyiyce. İngilizce anlasam zaten sormam da hanımefendi cevaplayamadı.. Ama eşine katılmıyorum çocuklar süper taşıyıcıymış hiç belli etmeden hastalığı yaya bilirler malesef.Okula yığılma olmasın diye gurup gurup çağırıp verdiler kitapları bize ,bide form gibi bişey doldurttular ,işte hasta olursa gindermiycem falan diye ben göndermem ama ya gönderen olursa, hastalığı belirti göstermeden atlatan çocuklar peki dedim bişey söylemediler. Belki sizede gurup gurup çağırıp verirler belki
Bende şuan masterchef izliyorum acıktımKarıştırma oraları
kartuşu ucuz olan tele bağlanan bir cihaz lazım araştırıyorum. Şimdi çıktı olsa hemen cevapları yazarlar ama böyle komple deftere yazıp birde cevaplıyoruz tek telefonla çok zor. Onlar yazarken ufak olan yerlere yatıp tepiniyor kalem defter diyeÇok lazım oldu bizede çok iş gördü evdeki yoksa haftalık toplu çıkarıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?