Bu nece oluyor gi. Hiç ümit Besene benzemiyor
Bu nece oluyor gi. Hiç ümit Besene benzemiyor
Eve gelmişim geleli yağmurdan çamaşır kurtardım içeriye astım mutfağı topladım şimdi de yemek yapayım belkim toz alırımSöndüremezler bizi millet koltuk sildi lan sen altın musluksun kendine gel
Sevaptır negomNe kadar fonksiyonlu bir sayfayız. İngilizce eğitimi bile var
Geldinmi öğretmenim hoş geldin❤Ne kadar fonksiyonlu bir sayfayız. İngilizce eğitimi bile var
Ben de öyle yapıyordum sadece gece emziriyordum sonra hasta oldu kıyamadım gündüzleri de vermeye başladım ama o suyunu çıkardı sürekli emiyor gece uyku yok gündüz 4 çocuk bi totom yer görmüyor. Zaten hamileyken büyüğü de emzirdim. 4 yıldır bebek emziriyorum yetti gari
Cümlelerime ilk önce Allah kolaylık versin diyerek başlıyorumBen ağlatmamak için dünden beri kanguruda gezdiriyorum. Dün gündüz yine parktı oyundu derken iyiydi ama gece hiç uyuyamadı. Emerek uyumaya aıştığı için bilemedi nasıl uyuyacağını sabaha kadar kanguruyla gezdik.sana da kolay gelsin. İlk iki çocuğumu emziremedim içimde kalmıştı. Böyle gezip gezip memeee diyip gelen çocuklara çok imrenirdim. Nasıl içten dua ettiysem al dedi rabbim şükürler olsun ama işte insan oğlu nankör şimdi de Çok emiyor diye şikayet ediyorum evet ilacı duymuştum yarına kadar bekleyeyim olmazsa alayım teşekkür ederim.
Bonus gitti bı tek. Koştur koştur. Sıcak ben hiç iş yapamam.yarim saat maraton yaptim umarim dikkat cekmem dedim kimse gitmemis ki beni yolladiniz
sadece mutfagi temizledim. bu sıcakta markete gitcem galiba yemek yapcak bisey bulamadimBonus gitti bı tek. Koştur koştur. Sıcak ben hiç iş yapamam.
Geldim sayılırGeldinmi öğretmenim hoş geldin❤
Yapsana canımElmayla ceviz böyle ağzıma gelcek. Onun o yumuşak hamuru ağzımda eriycek. Bir tepsi yiycem.
Yes ı do baby yeni gördüm mesajı ama benim işim bitti birtek yemek yapacağım
Uff beee ne anlattın ağzımın suyu aktıElmayla ceviz böyle ağzıma gelcek. Onun o yumuşak hamuru ağzımda eriycek. Bir tepsi yiycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?