1,5Eczacıya danışsan aldığın? Yada kessen? Ben 2 hap almıştım eskiden bir sorun yaşamamıştım. Toplamda nekadar yuttun ?
Hadi yap da bi temiz tezgah fotosu yolla ben de gaza geleyimTopladım ben bulaşığı ocak fena bide kızartma tenceresi yıkancak hiç canım istemiyor dedim buraya yazarsam çabuk toplarım
İçme kuzum ya madem dokundu bırak az çok etki etmiştir. Sıkıca sar nasılsa emmiyor kesilir illaki.1,5ama sana yazdığımda 1 di daha. Yarın da böyle olursam içmem artık.
Aynen yarın içmem böyle olursa. Hiç azalmadı bile hala aynı şişlikler çok acıyorlar. Çocuklara da maskara oldum gelip gidip elliyorlarİçme kuzum ya madem dokundu bırak az çok etki etmiştir. Sıkıca sar nasılsa emmiyor kesilir illaki.
Yaa onların hoşuna gitmiştir:) Allah kolaylık versin nasıl eski haline döndericez bilmiyorum. Komşum kesti mahvoldu kadın kaçgün şiş gezdiAynen yarın içmem böyle olursa. Hiç azalmadı bile hala aynı şişlikler çok acıyorlar. Çocuklara da maskara oldum gelip gidip elliyorlar
Ocağı sildim bıraktım valla pis değil tezgahım dolu da değil ama istediğim gibide değil.Hadi yap da bi temiz tezgah fotosu yolla ben de gaza geleyim
Evde bakara suresi aç sirkeyle sil her yeri en son kendin de sirkeyle yıkan misssBen de sizden heveslendim. Kalktım evi süpürdüm. Her yeri çamaşır suyu ile sildim. Halıları yazdım. Bulaşıkları toplayıp makineyi çalıştırdım. Çocuklara pasta yapıp yedirdim.sanırım nazara geliyorum ben. Eve bi giriyorum ağır bi baş ağrısı. Hiç bişey yapasım olmuyor. Gözümü açamıyorum. Sonradan sonradan kendime geliyorum yaavaş yavaş..
:Yaa onların hoşuna gitmiştir:) Allah kolaylık versin nasıl eski haline döndericez bilmiyorum. Komşum kesti mahvoldu kadın kaçgün şiş gezdi
Ben artık bulaşı olmasın yeter modundayım. Olduğu kadar. Bazen çok abartıyoruz her şeyiOcağı sildim bıraktım valla pis değil tezgahım dolu da değil ama istediğim gibide değil.
Gazla topla yap et bazen bi anda herşeyi bırakası geliyor insanın
Daha yeni dağıttım millete keşke yakın olsak getiririm bacım Erzurumdayım benCanım da nasıl aşure çekiyor kimse de getirmedi :/ daha önce hiç yapmadım yapabilir miyim ki tek başıma :/
Kız Allah seni ne etmeye bende diyorum noluyırYanlış mesaj
Allah razı olsunDaha yeni dağıttım millete keşke yakın olsak getiririm bacım Erzurumdayım ben
Aşure yordu beni kafa gitti takımın mesajlarını buraya yazmışımKız Allah seni ne etmeye bende diyorum noluyır
Cümlemizden inşallah canımAllah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?