Kitap yurdundaydı canım. Aklıma gelse haber verirdimEn güzelinerdeydi ya indirim tüh
Ciceklerdeki bit nasıl oluyor.Maratonun ilk 1 saatinde mutfak ayağını bitirmiş oldum.
Bulaşıklar makineye kondu
Bayat ekmekler çekildi
Köfte yapıldı
Çorba yapıldı
Bulgur pilavı ve ayran yapıldı
Balkondaki çiçekleri içeri aldım orayı kullanacağım için bit gördüm ilaç sıktım hepsine.
Biraz sonra kaparım altlarını şimdi bazaya gidiyorum
Ciceklerdeki bit nasıl oluyor.
Benim biber ve domates ektiğim saksının toprağında da küçük küçük böcekler var iki gündür, bit mi acaba
Yok yok bit değil eminim.Sinek ayrı bit ayrı canım benim gördüğüm beyaz unlu bit
Ahhhh kaçırdım yaaa ama temizlik yapıyordum kapıları falan sildim bir yerlerimden ter aktıEnerjisi çekilenlere sıcaktan bayılanlara ma ra tonnn
Ar yuuuu rediyyy ii ii ii ii ii ii
14:15 -17:00 arası
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@CKbeautyandsheer
@blondemary
Mehfam
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Gsyabk
@mavidelisiii
@Birtekefem
LuckyMom
@MorVampirella
@Pasiflora25
@Limonsuzzcay
@Niran Nevra
K kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
@zsaracoglu
@ilmeka8384
Nasip canım, bir dahakine inşallahKitap yurdundaydı canım. Aklıma gelse haber verirdim
Topladım ben bulaşığı ocak fena bide kızartma tenceresi yıkancak hiç canım istemiyor dedim buraya yazarsam çabuk toplarımben bu gün sadece makineye yorgan attım bi kaç kere de evi süpürdüm. Yine tezgah görünmüyor bulaşıktanne zaman normale döneriz acaba. Yok normal halimiz de dağınıktı ama bu sefer hem pis hem dağınık olduk
Eczacıya danışsan aldığın? Yada kessen? Ben 2 hap almıştım eskiden bir sorun yaşamamıştım. Toplamda nekadar yuttun ?LuckyMom kızzzzzz bu ilaç beni tepetaklak yaptı. Bit kadar dedim çok küçümsedim ama baş aşrısı, uyku, mide bulantısı vs mahvetti resmen
Kura çekelim :)Önümüzde ki haftanın ödev vericisi kim olacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?