Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım da nasıl aşure çekiyor kimse de getirmedi :/ daha önce hiç yapmadım yapabilir miyim ki tek başıma :/
Yaparsın canım. Hamur açma şekil verme derdi yok. Ocağın başında vakti geldikçe malzeme ekleyeceksin.
akşamdan buğdayı güzelce yıka bi taşım kaynat suyunu dök tekrar kaynamış su kat tekrar Bi taşım kaynat altını kapağını kapat sabaha kadar kalsın öyle.
Nohutu fasulyeyi akşamdan ıslat. Sabah düdüklüde ayrı ayrı haşla. Sonra buğdaylar dağılana kadar haşla. Dağılınca nohutu fasulyeyi fıstığı soyulmuş bademi vs sert olanları kat. 15 dakika kadar kaynat. Sonra sevdiğin meyveleri ekle. Kuru üzüm doğranmış kayısı kuş üzümü vs artık ne seviyorsan onları ekle 15 dakika daha kaynat. Sonra şekeri kat 10 dakika daha kaynat. Biz 1 bardak da sıcak süt katarız en son 5 dakika daha kaynat. Bitti. Isıtıcıda sürekli kaynamış su bulundur yaparken azaldıkça eklersin. Nefis yemek tariflerinde elifin tarifiyle yapmıştım ben ilk sonra sonra kendimce yapmaya başladım. Bi cesaret bir kere yaptın mı her sene yapasın gelir.

Bak böyle okuyunca kolay geldi malzemeleri alayım da yaparım inş.

Bugün yapılcaklar mesajımı kontrol ettim.
Fazladan yaptığım şeyler oldu kitap ve sporu bırakmışım ve zavallı aspiratörümü.

erkenden balkon silinip baza boşaltılıcak ✔
dün ayrıntılı silemedim bugün silicem aspiratörü ve piriz ödevini yaparım
evi süpürücem✔
wc ler temiz üstünden geçicem✔
yemek yapıcam✔
spor yapıcam
kitap okuyacağım inş.

Bugün tam benlik olmuş oyuncakları sirkeyle temuzlicem bebisleride atarım makinaya takı toka ıvır zıvır koyduğum yerleride düzenleyip temizlerim❤ maşallah erken kalkiyorsun

Bugün tam benlik olmuş oyuncakları sirkeyle temuzlicem bebisleride atarım makinaya takı toka ıvır zıvır koyduğum yerleride düzenleyip temizlerim❤ maşallah erken kalkiyorsun

Alışıktım zaten erken kalkmaya bu aralar uyuyorum biraz ve uyumak iyi gelmiyo hem vakit kaybediyorum hem kafam ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…