Hayırlı olsun, sağlıkla doğsunTeşekkürlerhamileyim.henüz bebek oluşmamış küçük bi kese oluşmuş ama bu kadarı bile beni nasıl bu hale getiriyor anlamıyorum
Eline sağlıkmuslukları patlattım haftasonu
Tarakları dezenfekte ederim
Denk geldikçe veriyorum, her hafta rutin olarak yek verdiğim ödev ütü, onun dışında doğaçlama veriyorum :)Bugün çamaşır günü ilan ettim ve ne var ne yok yikicam urun var dolap icinibsilip çamaşırları düzenleyip tekrardan katlicam katlı ama şankim şekilleri bozulmuş
Kocam saolsun çok bozar
Temizlik bezlerimi de attım yıkadım
Görev için her hafta kapı kulpları muslukları ve prizleri camasirsuyulan paklanmasini talep ediyorum
Eline sağlıkŞu ana kadar yaptıklarım:
Kahvaltı yaptım, sağlık ocağına gittim geldim
Eşimin 2 spor ayakkabısını makineye attım
Tarakları dezenfekte ettim
Wc ve lavabo yıkadım
Kendime çeki düzen verdim canlı dersim başlayacak birazdan. Şu an maden suyu içerek dersi bekliyorum
Narspirin den çok memnunum ben tam tersiSandalyeleri sildim, muslukları parlattım. Asprin deterjan ne güzeldi narsprin aldım en son çok pişmanım
Sihirli küremden gördümYemek odasının sandalyelerini yıkatmıştım ama hiç kullanmadığımız mutfak masasının sandalyelerini silsem mi diye dün gece düşünüp yattım. İçimi okumuşsunuz gibi şimdi de bu mesajı görüyorum.Muslukları da parlatabilirim. Her taramadan sonra mutlaka tarağımı yıkıyorum su ve sabunla. Zaten bir tane tarağım var. O temiz şu an. :))
Eline sağlık25 parça ütü yapıldı. Dakka tutuldu. 35 dakika sürdü. Yalanan kız
Kolay gelsin bu süreçteNego Canım ben ani bir kararla tuvalet eğitimi vermeye karar verdim bu sebepten yaptıklarımı düzenli yazamayabilirim bilgin olsun. İyice yorulup tatilde dinleneyim dedim
Kolay gelsin6 Eylülden sehpa silme görevini aldım :)
Dün gece geldim işten negom :)
Tarak görevini aldım :)
İçini sıkma su akar yolunu bulurHerkese hayırlı, güzel, bereketli günler. Dün gece, Corona vakaları artıyor, nasıl doğum yapicam, bebeğimi nasıl koruyacağım diye dusune düşüne uykumu kacirdim, saat kaçta uykuya daldım bilmiyorum. Sabah da geç uyandım hâliyle. Kahvaltı sonrası biraz kitap okudum pek iş yapasim yok bugün.
Tarakları dezenfekte etme görevini alıyorumNego 'cum. Dün lavaboları yikamistim , musluklar geleceğimden daha parlak masa ve sandalyeler de yeni temizlenmisti. Hatta sandalyelerin kiliflarini da yine makineye attım bugin.
Çok uyanık gördüm seniSaç fırçalarımı hallettim en kolayı oydu
Eline sağlıkŞimdiye kadar yaptıklarım
Kalktım bulaşık vardı bikaç parça onları yıkadım
İpteki çamaşırları topladım büktüm
Tuvalet aynasının tozunu aldım üstündeki parfümleri ojeleri falan sildim
gardrobun yan tarafını sildim çekmece yüzlerini sildim
Tarakları temizledim
Şifonyerin çekmecelerini sildim düzenledim çamaşırları yerine koydum
Evi süpürüp sildim
Herifin şortunu elimde yıkadım astım
Saçıma maya maskesi yaptım
Banyo yaptım
İple bıyık sakal aldım
Kenarı sökülmüş donum vardı onu diktim
Giymediğim eski blüzleri falan ayırıp çöpe attım
Hazırlanıp çıkıcam şimdi,çıkarken de çöpleri atarım
Makine normal süpürge benim o yüzden çekemem aama bugün yapabilir miyim bilemedim oğlumu uyutup bende uyudum şimdi kalktım valla kemiklerine kadar ağrıyor gün içinde uyumak hiç iyi gelmiyor banaM merve_eymen ben bazen aspirinle çoğunlukla beyaz sabunla siliyorum.
Az bi su yapıyorum eski lifle yada naylonlu bi bezle siliyorum.
Makineyle çekiyorum suyunu.
Ama makineyi açmıyosam mutlaka kuru bezle havluyla sildiğim yerin üstünden geçiyorum ki çıkan kir bezle emilsin.
4bucuk yaşındaBen de çocukken yapmıştım öyle bişeygeçmiş olsun canım kaç yaşındaydı kızın?
Aaaa çok çok sevindim sağlık sıhhat huzurla kucağına alırsın inşallah ve vücut ilk 3 ay feci oyunlar yapıyor inşallah hemen geçerTeşekkürlerhamileyim.henüz bebek oluşmamış küçük bi kese oluşmuş ama bu kadarı bile beni nasıl bu hale getiriyor anlamıyorum
Evet insanin aklı cocuklarda kaliyo ama, birbirinize iyi gelecekSizde de tam tersi olmuşSanırım gidicem
Ayyyyy çok şükürki sen çıkarabilmişsinAllah'ım iki dk uzanayim dedim, içim geçmişkızım uyandırdı anneeee burnuma boncuk kaçtı diye, tesbih boncuğu sokmuş burnuna ödüm koptu. İttire ittire çıkardım burnundan...
Çok şükür, benim kizimin burnu fındık kadar yukarı doğru çıkmış bide orda kalmis,Ayyyyy çok şükürki sen çıkarabilmişsin
Gittiği yere kadar itti tabiÇok şükür, benim kizimin burnu fındık kadar yukarı doğru çıkmış bide orda kalmis,
Aynen öyleGittiği yere kadar itti tabi
çok teşekkürler. Amin inşallahAaaa çok çok sevindim sağlık sıhhat huzurla kucağına alırsın inşallah ve vücut ilk 3 ay feci oyunlar yapıyor inşallah hemen geçer
Mecbur doğurman da lazımHerkese hayırlı, güzel, bereketli günler. Dün gece, Corona vakaları artıyor, nasıl doğum yapicam, bebeğimi nasıl koruyacağım diye dusune düşüne uykumu kacirdim, saat kaçta uykuya daldım bilmiyorum. Sabah da geç uyandım hâliyle. Kahvaltı sonrası biraz kitap okudum pek iş yapasim yok bugün.
Tarakları dezenfekte etme görevini alıyorumNego 'cum. Dün lavaboları yikamistim , musluklar geleceğimden daha parlak masa ve sandalyeler de yeni temizlenmisti. Hatta sandalyelerin kiliflarini da yine makineye attım bugin.
En zor zamanlar 3. Aydan sonra rahatlarsın inşallah canımTeşekkürlerhamileyim.henüz bebek oluşmamış küçük bi kese oluşmuş ama bu kadarı bile beni nasıl bu hale getiriyor anlamıyorum
Benim gibi Tembel tenekelere örnek olsun diye yaratmış rabbimYemek odasının sandalyelerini yıkatmıştım ama hiç kullanmadığımız mutfak masasının sandalyelerini silsem mi diye dün gece düşünüp yattım. İçimi okumuşsunuz gibi şimdi de bu mesajı görüyorum.Muslukları da parlatabilirim. Her taramadan sonra mutlaka tarağımı yıkıyorum su ve sabunla. Zaten bir tane tarağım var. O temiz şu an. :))
Biri de beni parlatsa ya kaş bıyık fenaÖdev olarak kendimi Parlatıcam
Dimi bir de o var allah korumuş vallahi bir de bu sıkıntılı süreçteAynen öyleiyi ki söyledi,.
Ya korkup soylemeseydi diyorum kendime
Bende ilk 3 ay sürünmüştüm resmen ama unutmusumçok teşekkürler. Amin inşallah10 yaşında kızım var ona hamileyken de 4 ay sürünmüştüm.ama şimdi yaşlıyım ya her yerim ağrıyor daha da zor herşey neyse gidip ütü yapıyım azıcık etrafı sileyim buraların tembeli diye adım çıkmasın
Ben virüsün ilk başladığı dönemde hamile kaldım, aşılama tedavisi yapılmıştı. Herkes hastanelerden kaçarken, neredeyse hergun hastanedeydim. Tedbirlerimi alıp, Rabbime tevekkül ediyorum elimden gelen başka birşey yok zaten. Artık annelik iç güdüsü mu bilemiyorum, arada boyle endişeler oluyor.Mecbur doğurman da lazım
Rabbine güvenip doğuracaksın mecburen
Kaç aylık :/Nego Canım ben ani bir kararla tuvalet eğitimi vermeye karar verdim bu sebepten yaptıklarımı düzenli yazamayabilirim bilgin olsun. İyice yorulup tatilde dinleneyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?