Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şimdiye kadar yaptıklarım
Kalktım bulaşık vardı bikaç parça onları yıkadım
İpteki çamaşırları topladım büktüm
Tuvalet aynasının tozunu aldım üstündeki parfümleri ojeleri falan sildim
gardrobun yan tarafını sildim çekmece yüzlerini sildim
Tarakları temizledim
Şifonyerin çekmecelerini sildim düzenledim çamaşırları yerine koydum
Evi süpürüp sildim
Herifin şortunu elimde yıkadım astım
Saçıma maya maskesi yaptım
Banyo yaptım
İple bıyık sakal aldım
Kenarı sökülmüş donum vardı onu diktim
Giymediğim eski blüzleri falan ayırıp çöpe attım
Hazırlanıp çıkıcam şimdi,çıkarken de çöpleri atarım

Teşekkürler hamileyim.henüz bebek oluşmamış küçük bi kese oluşmuş ama bu kadarı bile beni nasıl bu hale getiriyor anlamıyorum
Hayırlı olsun, sağlıkla doğsun
muslukları patlattım haftasonu
Tarakları dezenfekte ederim
Eline sağlık
Denk geldikçe veriyorum, her hafta rutin olarak yek verdiğim ödev ütü, onun dışında doğaçlama veriyorum :)
Eline sağlık
Sandalyeleri sildim, muslukları parlattım. Asprin deterjan ne güzeldi narsprin aldım en son çok pişmanım
Narspirin den çok memnunum ben tam tersi
Sihirli küremden gördüm
25 parça ütü yapıldı. Dakka tutuldu. 35 dakika sürdü. Yalanan kız
Eline sağlık
Nego Canım ben ani bir kararla tuvalet eğitimi vermeye karar verdim bu sebepten yaptıklarımı düzenli yazamayabilirim bilgin olsun. İyice yorulup tatilde dinleneyim dedim
Kolay gelsin bu süreçte
6 Eylülden sehpa silme görevini aldım :)

Dün gece geldim işten negom :)

Tarak görevini aldım :)
Kolay gelsin
İçini sıkma su akar yolunu bulur
Saç fırçalarımı hallettim en kolayı oydu
Çok uyanık gördüm seni
Eline sağlık

Makine normal süpürge benim o yüzden çekemem aama bugün yapabilir miyim bilemedim oğlumu uyutup bende uyudum şimdi kalktım valla kemiklerine kadar ağrıyor gün içinde uyumak hiç iyi gelmiyor bana

Teşekkürler hamileyim.henüz bebek oluşmamış küçük bi kese oluşmuş ama bu kadarı bile beni nasıl bu hale getiriyor anlamıyorum
Aaaa çok çok sevindim sağlık sıhhat huzurla kucağına alırsın inşallah ve vücut ilk 3 ay feci oyunlar yapıyor inşallah hemen geçer

Allah'ım iki dk uzanayim dedim, içim geçmiş kızım uyandırdı anneeee burnuma boncuk kaçtı diye, tesbih boncuğu sokmuş burnuna ödüm koptu. İttire ittire çıkardım burnundan...
Ayyyyy çok şükürki sen çıkarabilmişsin

Aaaa çok çok sevindim sağlık sıhhat huzurla kucağına alırsın inşallah ve vücut ilk 3 ay feci oyunlar yapıyor inşallah hemen geçer
çok teşekkürler. Amin inşallah 10 yaşında kızım var ona hamileyken de 4 ay sürünmüştüm.ama şimdi yaşlıyım ya her yerim ağrıyor daha da zor herşey neyse gidip ütü yapıyım azıcık etrafı sileyim buraların tembeli diye adım çıkmasın

Mecbur doğurman da lazım

Rabbine güvenip doğuracaksın mecburen

En zor zamanlar 3. Aydan sonra rahatlarsın inşallah canım
Benim gibi Tembel tenekelere örnek olsun diye yaratmış rabbim
Ödev olarak kendimi Parlatıcam
Biri de beni parlatsa ya kaş bıyık fena

Bende ilk 3 ay sürünmüştüm resmen ama unutmusum taşla ilgisi yok hem hava hem psikoloji hem hamilelik daha ne olsun bildiğin voltran olmuş

Mecbur doğurman da lazım

Rabbine güvenip doğuracaksın mecburen
Ben virüsün ilk başladığı dönemde hamile kaldım, aşılama tedavisi yapılmıştı. Herkes hastanelerden kaçarken, neredeyse hergun hastanedeydim. Tedbirlerimi alıp, Rabbime tevekkül ediyorum elimden gelen başka birşey yok zaten. Artık annelik iç güdüsü mu bilemiyorum, arada boyle endişeler oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…