Düzenli Evimiz & Hayatımız

Var canım ben de sağdım dün çok az rahatlayacak kadar. Sabaha yine aynı oldu. Çok su içiyorum ben ondan kesilmiyor galiba
Bende çok su ve bitki çayı tüketiyorum sen ara ara sağ mastit olmasın. Göğüs ucıyla temas etme oda tetikliyormuş. Birde çamaşırı sıkı tut hapa dönme ama zarar verir falan korktum şuan bendede geri gelirmiki ama oğlan çok zorluyor sabahları birde gece uyku saatlerinde hala unutmadı.. seninki alıştımı?

Evet eczacı arkadaşa da sordum o da kullanma ilacı dedi. Benim oğlan açıyor arada ucuyla oynuyor yanağını değdirip seviyor falan gece uyku sersemi istiyor biraz gezdirip yatırıyorum. İlk geceki kadar tutturmuyor çok şükür. Hep öyle olacak sandım

gece de o çalışma kısmına dahil oluyor
Diğer mesajında anlamamışım ne demek istediğini. Bu tarz konuları konuşmak için site de uygun yerler var burada böyle konular paylaşmıyoruz.
Eşlerle özel hayat da herkesin kendine kalsın lütfen.

Evet samdanim ben kaymakamim Hatta 2 filmde kaymakam lakabı vardır kendisinin dip not olsun bu.
C Calcifer karistirmazssan sevinirim.

ciddi ciddi yazmadığım gayet ortada cinayet işlemişim gibi bi tepki neydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…