Afiyet olsunEvet ya kolaymış
Buzdolabını yapmam lazım ama çok dolu şuan hafta sonuna az rahatlayınca yaparım inşallah.8 eylül ödevi
Nevresim değiştirmek
Buzdolabı silmek
Giysi dolabı düzenlemek
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
C Calcifer
@patuli6153
@CKbeautyandsheer
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Gsyabk
@Birtekefem
@mavidelisiii
LuckyMom
@MorVampirella
@Pasiflora25
@Limonsuzzcay
@Niran Nevra
@zsaracoglu
@kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
@ilmeka8384
@Seaslug
@SiyahPapatyaa
@kaybolmak
@-Erva-
Bende çok su ve bitki çayı tüketiyorumVar canım ben de sağdım dün çok az rahatlayacak kadar. Sabaha yine aynı oldu. Çok su içiyorum ben ondan kesilmiyor galiba
Evet eczacı arkadaşa da sordum o da kullanma ilacı dedi. Benim oğlan açıyor arada ucuyla oynuyor yanağını değdirip seviyor falanBende çok su ve bitki çayı tüketiyorumsen ara ara sağ mastit olmasın. Göğüs ucıyla temas etme oda tetikliyormuş. Birde çamaşırı sıkı tut hapa dönme ama zarar verir falan korktum şuan bendede geri gelirmiki ama oğlan çok zorluyor sabahları birde gece uyku saatlerinde hala unutmadı.. seninki alıştımı?
gece deo çalışma kısmına dahil oluyor
Günaydın ☺❤
Çok üzüldüm canımAllah hepimizin yardımcısı olsun daha süreç çok uzar böyle giderse
Makina suyunu alınca durdurup 4 saat sonra mı çalıştırmaya devam ediyorsun? Doğru mu? Ben normalde 70 veya 80 de yıkarım beyazları. Bu şekilde de deniyim bakalım.
Bide ben beyaz sabunu kalıp halinde atıyorum o eriyor zaten (rendelemeye üşeniyorda olabilirim)
Nevresimleri dün değiştirdim canım. Buzdolabının dışı silinecekti onu yapayım
Onu da yazmalım artık yanisonuçta iş değil
Diğer mesajında anlamamışım ne demek istediğini. Bu tarz konuları konuşmak için site de uygun yerler var burada böyle konular paylaşmıyoruz.ama insan zaman harcıyor yoruluyor sonuçta. ayrıca düzenli evimiz hayatımız kısmını kapsıyor. ödevler arasında bu da olması lazım değil mi?evlilik müessesesini düzenimizi hayatımızı ayakta tutan önemli bi ayrıntı
ödevlerde artık eşle özel zaman geçirme de olsun
Neyse ki hava serin biraz. Sıcak mı hala işyeri ?
Bugün kaymakamsın benim gözümde. Nihal Hakim
Evet samdanim ben kaymakamimayipsin tabiki yaptım
ütü yaptım gömleği giydim baktim leke var omzundageri çıkardım. yakan şifon bluzumu giydim acım büyük
oğlanın kıyafetleri de ütüledim:)
ben hakimim kaymakamJawlensky
Günaydın canım hoş geldin, nasılsınBu arada herkese günaydın diyorum arada kalmış bir zaman. Günaydın desem değil tünaydın desem değil
Yapsın tabiben de is yerinde masami dezenfektanla sildim
akşam eve gidince nevresim degistircem
eşim evde söyleyim süpürsün
tamam yawwkaymakam da havalı tabikiama kendimi hakimin karakterine yakın hissediyorum ben
tıpkı ben baksana
İyiyim kahvaltı için yine geç kaldım koşturuyorum bir yandan da kkGünaydın canım hoş geldin, nasılsın
Yapsın tabi
Buğdayı fazla nohut fasulye az geldi ama tatlılığı falan iyi benceNasıl oldu peki beğendin mi sen?
ciddi ciddi yazmadığım gayet ortada cinayet işlemişim gibi bi tepki neydi.
bende ciddi olarak öyle bi paylaşım yapmadım zaten.Ne cinayeti yahu gayet güzel burda böyle paylaşım yapmıyoruz yazmış.
bende ciddi olarak öyle bi paylaşım yapmadım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?