Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gebersice zıkkım ne zaman biticek ufak tefek şeylere söyleniyodum öyle pişmanım ki onlar bile çok güzelmiş

beni herkes geçiyo maratonda ya

zaten haftasoncuyum ben

Haftasoncu ne ya

O herkese bakarsan 1 yaşında öğrenmiştir çişini hatta utanmasalar Allah seni inandırsın doğdu çiş dedi benim oğlan hepimiz şoka girdik dicekler de işte utanıyorlar allahtan

Misal annanem köyde 40 lıyken alıştırmış anamı gülüyorum ama doğruluk payı varmış anka bazı ülkelerde bebek bezi kullanmıyorlarmış daha küçük alışıyolarmış

Gebersice zıkkım ne zaman biticek ufak tefek şeylere söyleniyodum öyle pişmanım ki onlar bile çok güzelmiş
Valla millet bu kadar rahat takılırsa daha çook çekeriz bu meretten bonusum çok mu zor yani maske takıp milletin dötünün dibinde gezmemek

Benim eşim sürekli beyaz gömlek, t-shirt giyer. Hepte leke olur. Çözümü buldum ama
Çamaşırların içine beyaz kalıp sabun rendeleyip su aldiriyorum. Dört beş saat bekletip Ariel ile 60 derecede yıkıyorum. Kar gibi oluyor.

Ya biliyorum. Aslında doğadaki hiç bir canlı üzerini kirletmezmiş. Bebekler doğduğunda tuvalet alışlanlığıyla doğarlarmış. Hani hepimizin başına gelmiştir. Tam bezlerini açtığımzda yaparlar ilk doğduklarında. O işte üzerine yapmak istemediğindenmiş. Bezsiz bebek diye kitapta okumuştum. Beze yapmayı biz öğretiyoruz bebeklere. Tuvalet iletişimi diyorlar hatta bu olaya. Ama benim bahsettiklerimin bununla alakası yok senin anaannen belki öğretmiştir ona bişey diyemem. Ama eskiden tarladan, çamaşırdan bulaşıktan vakit bulup da çocukla iletişime giren mi vardı bi de tuvalet iletişimine girecekler benimkiler kesin atıyor

Selam

Yatak odası toplandı ve tozlar alındı.
Oturma odasında masa silindi.
Mutfak toplanıp silindi.
Makinaya çamaşır atıp çıkardım.
Ve ütü yaptım
Nego
Eline sağlık
Tarakları dezenfekte ettim
lavobolari cifledim
wc banyo temizledim
cocuklarin yataklarini havalandirdim
nevresim degistirdim
digerlerini esim ve cocuklar yapti
toz aldim❤
Eline sağlık
Hoş geldin
eve geldim :)
Nego nun tarifi pureli köfte yaptım

şimdi tozları alcam. sabah ödevi görmemiştim. bakıp yapayım yetisecek biseyse:)
Eline sağlık
  1. Yemek yapıldı
  2. Odalar temizlendi
  3. Dolapları düzeltildi ve temizlendi
  4. Nevresim değiştirildi
  5. Çamaşırlar katlanıp yerleştirildi
Eline sağlık
Eline sağlık
Yaptıklarım
Yatakları topladım
Evi topladım
Aşure yaptım
Bulaşık makinesini 2 kez çalıştırdım yerleştirdim
Çamaşır katladım
Süpürdüm
Yine ruhum çekildi :/
Eline sağlık
Eline sağlık
Pratik derz dolgusu aldım. Deneyen var mı?
Islak zeminde kullanacaksan banyo wc gibi tavsiye etmem hemen çıkıyor. Antre vs de kullanacaksan olur
Süpürge yaptım
Bulaşık makinasını doldurdum çalıştırdım
Nevresimleri değiştirdim
Bu kadar
Eline sağlık
Yaaa ne diyorsun
İyi geceleer bugün çalışmam gerekiyordu ev işi yapamadım zati hastayım da
Geçmiş olsun
Günaydın bi yürüyüşe gideyim dedim bebeler peşime takıldı
Günaydın
Üçü de lazım bakalım inşallah yapabilirim
Kolay gelsin

Günaydın hayırlı sabahlar ay bu klavye hâlâ kaçıyor yazamıyorum cumartesi gününe de canlı ders koymuşlar sürekli kurulum kuruyorum ilk 5 dakika hep çöp oluyor pazarteside toplantı vardı zoom da hiç ses alamadım kesik kesik deli oldum herşey bana karşı sanki son 3 günün bugünün ödevini de aldım öğretmenim :) mutfak cami sildim
Dolaplarıni sildim
Ufaklık yine kustu halıya onunla uğraşıyorum herkese kolay gelsin :)

Dün dersten sonra yaptıklarımı yazmaya vaktim kalmamıştı.
7 eylül:
Evi ve mutfağı topladım, tezgah ve musluk detaylı temizledim (böylece hem banyo hem mutfak musluk parladı )
Öğle yemeği yedim, pazara gittim
Aldıklarımı yerleştirdim ve akşam yemeğe ne yapacağımı planladım buzluktan kıyma indirdim
50 sayfa kitap okudum, ardından biraz şekerleme yaptım
Yemekleri pişirdim, yemekten sonra bulaşık makinesini toplayıp çalıştırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…