Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın Kaymakamım.
Ütü yaptın mı ?

ayipsin tabiki yaptım

ütü yaptım gömleği giydim baktim leke var omzunda geri çıkardım. yakan şifon bluzumu giydim acım büyük

oğlanın kıyafetleri de ütüledim:)
ben hakimim kaymakam Jawlensky

8 eylül ödevi

Nevresim değiştirmek
Buzdolabı silmek
Giysi dolabı düzenlemek

iki gün önce nevresimleri değiştirdim yıkadım.
buzdolabını pazara çıktığım gün komple temizliyorum.nerdeyse hergün dış yüzeyini siliyorum.kenarları hep parmak izi yapıyorlar
giysi dolaplarım düzenli ama bi silip tekrar yerleştireyim senin hatrına
dün binbeşyüzdoksaniki parça ütü yapmıştım onu da belirteyim
gece de o çalışma kısmına dahil oluyor mu ki bilemedim neyse şeetmiyim burda

Neyse ki hava serin biraz. Sıcak mı hala işyeri ?
Bugün kaymakamsın benim gözümde. Nihal Hakim

Son düzenleme:
Bunu kesinlikle deneyeceğim. Teşekkür ederim. Dün Nego dedikten sonra gözümü karartıp 95 derecede yıkadım. En uzun programı da seçtim. Baskılarına bir şey olmamış buna sevindim ama bana mısın demediler, renklerinde hiç açılma olmamış. Resmen kumaşın içine işlemiş toz, toprak.

Nevresimler yeni degisti, giydi dolabi düzenli, buzdolabı da yeni temizlenmisti ama bugün dışını silerim yine de malum hergun defalarca elleniyor
Bugün benim kombi bakımı yapilip temizlenecek inşaallah. Giysi dolabı yerine ben banyo dolabını duzenlemeyi dusunuyorum.

Günaydın
Çok üzüldüm canım Allah hepimizin yardımcısı olsun daha süreç çok uzar böyle giderse Makina suyunu alınca durdurup 4 saat sonra mı çalıştırmaya devam ediyorsun? Doğru mu? Ben normalde 70 veya 80 de yıkarım beyazları. Bu şekilde de deniyim bakalım.
Bide ben beyaz sabunu kalıp halinde atıyorum o eriyor zaten (rendelemeye üşeniyorda olabilirim) Nevresimleri dün değiştirdim canım. Buzdolabının dışı silinecekti onu yapayım Onu da yazmalım artık yani sonuçta iş değil

ama insan zaman harcıyor yoruluyor sonuçta. ayrıca düzenli evimiz hayatımız kısmını kapsıyor. ödevler arasında bu da olması lazım değil mi? evlilik müessesesini düzenimizi hayatımızı ayakta tutan önemli bi ayrıntı
ödevlerde artık eşle özel zaman geçirme de olsun

Canlı ders için önerim, tam saatinden önce girme mesela beş geçe mi ders var, iki üç dakika sonra gir ve tekrar tekrar canlı derse katıl dersen hata verir , bilgisayarı yeniden kapatıp açmadan o hata gitmez.
Site için de ya reklam engelleyici yükle ya da başka tarayıcıdan gir
Buzdolabı sileceğim negom erkenden kalktım misafirim gelecek bugün işler çookk
Kolay gelsin canım
Nevresimler yeni değişti, gardrobum da düzenli ❤
Bebeğimizin gardrobu gelse de onun içini düzenlesem diye bekliyorum hala teslim edilmedi
Buzdolabını sileyim o zaman
Kolay gelsin canım inşaallah o tatlı telaşa da az kaldı
Eline sağlık
Günaydınn
tam üzerine denk geldi.
Nevresimleri akşam hallederim ❤
Günaydın, kolay gelsin
Buzdolabı içine ve dışına şu akıtmış mecbur bugün temizlemeliyim süper denk geldi inşallah yapabilirim ve gunaydinnnn
Kolay gelsin
Olur olur eline sağlık
Nevresimi dün değiştirmiştim. Bugün buzdolabını halledeyim. Geri kalan zamanı kendime ayırmak, kişisel bakım yapmak, saatlerce kitap okumak istiyorum. :)
Kolay gelsin
Herkese günaydın, hayırlı, huzurlu bereketli bir gun olsun inşaallah
Günaydın, amin
Kolay gelsin

Tam ihtiyacım olan ödevler Hepsini yapmaya çalışırım 🖒
Kolay gelsin
Günaydıııııııııın bol temizlik=bol hijyen=çokça huzur Mis gibi temizlik kokan evleriniz olsun kızlaar
Günaydın , amin

LuckyMom hapı bırakınca sütler geri geldi iki gündür başa döndük
Allah allah benim ilk gün taştı resmen sağdım. 2. Sağışta çok az çıktı bıraktım. Hap bitti 2 gün önce hiçbirşey yok. Hatta çamaşırda lullanmıyorum evde. Birde ben tek taraflı emzirdiğim için aylar önce sağ tarafta süt üretimi durmuştu oyüzden boyut farkı vardı arada. Hep öyle kalacak sanıyordum şuan eskiye dönmüş oda :) yine şiilik ağrı varmı?

Var canım ben de sağdım dün çok az rahatlayacak kadar. Sabaha yine aynı oldu. Çok su içiyorum ben ondan kesilmiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…