Düzenli Evimiz & Hayatımız

Negom topladım her yeri.
Eşim erken geliyomuş yemek hazırlamaya giriyorum.

Dikiş kutusunu düzeltirken iğnelik diye kullandığım bi ayıcık vardı onu dedimki bi yıkiyim kirli gibi.
Oy nerden dedim 100 bin tane iğne varmış içinde çıkar çıkar bitmedi.
Temiz iğneliğe aktardım hepsini.
Ivır zıvır koyduğum çekmecemi boşalttım süpürdüm düzelttim mis gibi oldu.
Tabiki bişeyler attım

Geçmiş olsun canım.biraz daha iyi misin
Sağol canım benim evet düne göre biraz daha iyiyim
Bulaşık makinasını boşalttım
Mutfağı topladım makinayı doldurdum
Odaları topladım
Nevresimleri değiştirdim
Süpürge yaptım
Banyo ve klozeti yıkadım
Toz aldım
Bu kadar şimdilik

Ben katılırım negocum. Az önce kızımın gardrobu geldi yarından itibaren dolapların içinde cirit atıcam demektir ama bir günde zaten bitmez işim haftaya kesin sarkar sizle daha iyi yaparım.
Beyaz camasirlar icin hangi deterjani kullaniyorsunuz ... makinam mi iyi yikamiyor aceba
Persil kullanıyorum. 90 derece + ön yıkamalı yıkıyorum, bembeyaz çıkıyorlar.

Beni de katın oda toplanmasına atılacak şey çok koyamadığım için atamiyorum.

9 eylül:
Rutin kahvaltı ve ev toplama faslı
Dün kuruyan çamaşırlar katlanıp yerleştirildi
Mutfak toplandı, tezgah ve lavabo temizlendi
Hem mutfak hem banyo çöp kovaları boşaltıldı, yeni poşet takıldı
Duş alındı
Kakaolu kurabiye yapıldı buzdolabında bekliyor, pişecek
Duvarlardaki objelerin tozu alındı

Şimdi kitap okuyacağım herkese kolay gelsin

Yatakları topladım
Evi topladım
Süpürdüm
Elimde sildim tüm evi
Toz aldım
Mutfağı topladım
Ödevi yaptım dolap üstünü topladım
Balkon süpürdüm sildim
Duş aldım
Azıcık kendime bakım yaptım
Yemek yedim çay demleyemedim acayip uyku bastırdı

Ya negom kapaklı market cam kavanozlarını atmaya kıyamıyorum. Bi gaza ihtiyacım var atmak için...

Bugun banyo paspaslarımı yıkadım değiştirdim. Mutfağımı topladım bulaşıkları yıkadım. Tozlarımı aldım. Wc lavaboyu çamaşır suyuyla temizledim. Ütü yapıcaktım ama üşeniyorum akşam yapıcam hava iyice serinleyince

Canım tatlı acıktırıyor..emzirmeyi kestin, tatlıyı da kes ki tekrar acıktırmasın
Yediklerime baktımda bugün utandım resmen özellikle hamur işi ve ekmeği iyice abarttım. Haklısın şimdi artik emzirdiğim zaman kaybettiğim kalorileri hep vücuduma depoluyorum geliyor kilolar

Yediklerime baktımda bugün utandım resmen özellikle hamur işi ve ekmeği iyice abarttım. Haklısın şimdi artik emzirdiğim zaman kaybettiğim kalorileri hep vücuduma depoluyorum geliyor kilolar
Ben de emzirirken inanılmaz iştahlıydım. Bi anda kapandı çok şükür. İnşllah kilolarım da gider açılmaz bi daha

Beyaz camasirlar icin hangi deterjani kullaniyorsunuz ... makinam mi iyi yikamiyor aceba
Toz deterjanı bir türlü sevemedim. Beyazlar, renkliler ve siyahlar için Lauwa diye bir marka keşfettim. İnternetten satın alıyorum. Yumuşatıcı kullanmadığım için hem deterjan hem yumuşatıcı etkili olması çok hoşuma gidiyor. Yerli üretim ve içeriği temiz, uygun fiyatlı bir ürün. Eşimin beyaz tişörtleri zarar görmeden önce yıkamasından gayet memnundum.

Beyazlara aspirin ezip atıyorlarmış 2-3 tane denemek istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…