Kerimcanın ateşli sesiyle okudumBebeğimmm deyince vurrrr banağğğğğğ
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım.biraz daha iyi misin
Ben katılırım negocum. Az önce kızımın gardrobu geldi yarından itibaren dolapların içinde cirit atıcam demektirAklıma bir fikir geldi
Uzun zamandır dolap içi vs ayrıntılı girmek istiyorum ama erteliyorum.
Haftalık odak noktası gibi oda oda eşyalardan arınma , düzenleme günleri belirliycem. Katılmak isteyenler için de etiket yapıcam
Persil kullanıyorum. 90 derece + ön yıkamalı yıkıyorum, bembeyaz çıkıyorlar.Beyaz camasirlar icin hangi deterjani kullaniyorsunuz ... makinam mi iyi yikamiyor aceba
Beni de katın oda toplanmasına atılacak şey çok koyamadığım için atamiyorum.Ben katılırım negocum. Az önce kızımın gardrobu geldi yarından itibaren dolapların içinde cirit atıcam demektirama bir günde zaten bitmez işim haftaya kesin sarkar sizle daha iyi yaparım.
Persil kullanıyorum. 90 derece + ön yıkamalı yıkıyorum, bembeyaz çıkıyorlar.
Ya negom kapaklı market cam kavanozlarını atmaya kıyamıyorum. Bi gaza ihtiyacım var atmak için...Aklıma bir fikir geldi
Uzun zamandır dolap içi vs ayrıntılı girmek istiyorum ama erteliyorum.
Haftalık odak noktası gibi oda oda eşyalardan arınma , düzenleme günleri belirliycem. Katılmak isteyenler için de etiket yapıcam
Canım tatlı acıktırıyor..emzirmeyi kestin, tatlıyı da kes ki tekrar acıktırmasınBonus ıslak kekler çokca yemekler istiyorum buara çok yiyorum emzirmeyi kesince böyle olunuyor dermisin ?
9 eylül ödevi
Avize silmek
Duvar da ki saat vs objeleri silmek
Bir dolap üstü silmek
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
@Calciferr
@patuli6153
@CKbeautyandsheer
blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Gsyabk
@Birtekefem
@mavidelisiii
LuckyMom
@MorVampirella
@Pasiflora25
Limonsuzzcay
@Niran Nevra
@zsaracoglu
@kahvemsi mutluluk
S Sguat girls
@ilmeka8384
@Seaslug
Ballikko
mimesis
@-Erva-
@sunnygirlll
Yediklerime baktımda bugün utandım resmenCanım tatlı acıktırıyor..emzirmeyi kestin, tatlıyı da kes ki tekrar acıktırmasın
Ben de emzirirken inanılmaz iştahlıydım. Bi anda kapandı çok şükür. İnşllah kilolarım da gider açılmaz bi dahaYediklerime baktımda bugün utandım resmenözellikle hamur işi ve ekmeği iyice abarttım. Haklısın şimdi artik emzirdiğim zaman kaybettiğim kalorileri hep vücuduma depoluyorum geliyor kilolar
Toz deterjanı bir türlü sevemedim. Beyazlar, renkliler ve siyahlar için Lauwa diye bir marka keşfettim. İnternetten satın alıyorum. Yumuşatıcı kullanmadığım için hem deterjan hem yumuşatıcı etkili olması çok hoşuma gidiyor. Yerli üretim ve içeriği temiz, uygun fiyatlı bir ürün. Eşimin beyaz tişörtleri zarar görmeden önce yıkamasından gayet memnundum.Beyaz camasirlar icin hangi deterjani kullaniyorsunuz ... makinam mi iyi yikamiyor aceba
Beyazlara aspirin ezip atıyorlarmış 2-3 tane denemek istersenToz deterjanı bir türlü sevemedim. Beyazlar, renkliler ve siyahlar için Lauwa diye bir marka keşfettim. İnternetten satın alıyorum. Yumuşatıcı kullanmadığım için hem deterjan hem yumuşatıcı etkili olması çok hoşuma gidiyor. Yerli üretim ve içeriği temiz, uygun fiyatlı bir ürün. Eşimin beyaz tişörtleri zarar görmeden önce yıkamasından gayet memnundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?