Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aman sakın avizeleri sen silme canım dikkat et, senin haftalarda zaten karın büyüdüğü için vücudun denge kurmakta zorlaniyormus, Allah korusun bir kaza olmasın.
Yok yok silmedim öyle riskli şeylere girmem canım kıymetlidir benim sağol canım ince düşüncen için
Her sabah 7de gözlerim açılıyor kendiliğinden. Zorlasam da uyuyamıyorum sabahları çok enerjik olurum akşam pilim çabuk biter
Kapı önü paspasını alayım ben ama böyle kalın bir keçeden yapılmış nasıl yıkanır sizce

Çok yorgunum felaket
közlenmiş biber patlıcan da tamamdır koydum dolaba
6 7 kilo kozledim kırmızıdan
Daha doğrusu dışarda kaynanam kozledi
13 tanede domates sosum cıktı konserve
Dahada alicam biber
Afiyetle yiyin
Eline sağlık
Kerimcanın ateşli sesiyle okudum
Hiç de sevmem onu nerden duyduysam
Eline sağlık
Eline sağlık
Hayırlı olsun
Eline sağlık
Eline sağlık
Eline sağlık
Bonus yazmış zaten , sense üzülüp etkileniyorsun, yiyerek o boşluğu doldurmaya çalışıyorsun
Servise sordun mu?
Eline sağlık az almışsın tebrikler
Ben yukarı katta ki komşuyum bana da komşu soruyor
Eline sağlık
Günaydın
Allah ağız tadıyla sağlıkla yemek nasip etsin ❤
Amin inşaallah
Günaydın

Ben banyoda duşa kabının içine koyuyorum şu tutuyorum on arka balkonda da kuruttum mu tamamdır

Halıya yağ döküldüğünde pirille arındırmıştım ben. Bulaşık için yağ çözme etkisi var çünkü.
Tuz da basıyorum ben yağı çekiyor sonra elektrik süpürgesiyle çektiriyorsun tabiki. Dikkatli yapmak lazım yoksa halının saçak aralarına giriyor tuz

Nego Günaydın,günaydın kızlar
Bir sorum olacak. Ütüm kireçlenmiş limon tuzlu kaynamış su ile baya akıttım kireci ama eşim kireç sökücü kullanalım diyor. Evde porçöz var ben olmaz diyorum neden olmasın diyor. Bilmiyorum ama porçöz beni hep korkutmuştur kullanırken

Kızlar sizde duş perdesi mi duşa kabin mi daha kullanışlı. Bizim duşa kabin var kapıları çok ses çıkarıyor ve yanları kuflenme yapıyor o yüzden değiştirecektik ama alan dar olduğu için yine aynı tip duşa kabin olmak zorunda sizce onun yerine duş perdesi alıp alanı ferahlatsam nasıl olur

Banyo dolabı düzenlemek
O değil de annem de sirke doldurmuştu su haznesine kireci aksın diye sonra alttaki deliklerden kahve kahve sıvılar gelmeye başlamıştı hiç deneme derim ben

Kapı önü paspasini yikayabilirim

Günaydın, bence hiç porçöz denemeyin , çok güçlü bir kimyasal ütüye zarar verir bence.

Banyo dolabim yok kapı Önü paspasimda
Dün önceki günün ödevi Buzdolabini anca yaptım. Bugünde duvardaki objeleri falan silerim

Allah razı olsun☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…