Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mutfağın halısını yıkamıştım makinada onu astım
Mutfağı topladım makinayı doldurdum çalıştırdım
Salonu da topladım çay yapıcam

Bonus ıslak kekler çokca yemekler istiyorum buara çok yiyorum emzirmeyi kesince böyle olunuyor dermisin ?

Bana noluyo bende istiyorum gendini gandırma yüregim dayanmaz buna

Sütten kesmek bi çocuğa büyük olay değil anneyede büyük olay duygusal boşluk oluyor geçene kadar çocuğu iyi görene kadar artık.

Yediklerime baktımda bugün utandım resmen özellikle hamur işi ve ekmeği iyice abarttım. Haklısın şimdi artik emzirdiğim zaman kaybettiğim kalorileri hep vücuduma depoluyorum geliyor kilolar

Yav ne utanması çocuğu sütten kesiyosun bikaç gün tatlı vs abartsan nolabilir en fazla kilolu biri değilsin ki

Bana noluyo bende istiyorum gendini gandırma yüregim dayanmaz buna

Sütten kesmek bi çocuğa büyük olay değil anneyede büyük olay duygusal boşluk oluyor geçene kadar çocuğu iyi görene kadar artık.
Yav ne utanması çocuğu sütten kesiyosun bikaç gün tatlı vs abartsan nolabilir en fazla kilolu biri değilsin ki
Valla yüklendim kendime epey vicdan yaptım doymuyorum diye mesajın iyi geldi ❤ cidden anneyede zormuş boşluktaym resmen Her an verebilir moddayım geri ama artık normale dönmem lazım periyodum düzensizleşti her ay kistlerle uğraşıyorum..

Makine diyince belki bilen biri çıkar makinem yeni sayılır yani 2 sene olmadı daha alalı. Ama şöyle bir sorunu varki asla yumuşatıcı kokmuyor. Takip ettim en son alıyor ani başta akıp gitmiyor. En pahalı yumuşatıcıyı denedim hala aynı. Makine bitsin 10 dakka sonra asayım leş gibi kokuyor eşyalar

Günaydın ❤
Aslında avizeler silinecek ama tek başıma uzanmayayım şimdi dedim. Duvarlardaki objeleri sileyim ben bugün ☺
Aman sakın avizeleri sen silme canım dikkat et, senin haftalarda zaten karın büyüdüğü için vücudun denge kurmakta zorlaniyormus, Allah korusun bir kaza olmasın.
Ben genelde zaten dolap içlerini temizlik yaparken kontrol edip gereksiz şeyleri ayikliyorum ama size de katılırım Nego

Bende katılmak istiyorum :)

Ben de aldım ama yağ lekelerini çıkarmadı memnun kalmadım
Ama yumusatıcılığı ve kokuusu harika

9 Eylül
*Sabah yatak havalandı, toplandi
*Kahvaltı sonrası bulaşık toplandı, makine çalıştırıldı
*Annem kahve içmeye diye geldi, ben bı mutfagin camını sileyim dedi halbuki kirlenmemişti

*Mutfakta ekstra küçük bir dolabım var. Küçük ev aletleri, bakliyat vs koyuyorum. Ben de onu boşalttım, sildim, düzenledim.
*Mutfak tezgahı, ocak detayli silindi
*Çamaşır makinesi ve kurutma makinesini dıştan sildim.
*Tüm ev süpürüldü, toz alındı, yerler silindi
*Lavabolar yıkandı, havlular değişti
*3 makine çamaşır yıkandi, kurudu, katlandı.
Bugün yemek yapmadım. Son 1 ayda sadece 1 kilo almış olmanın şerefine dışardan söyledim

Benimde bi program da çamaşırlarım kötü kokuyor diğerleri güzel başka program da damı aynı acaba sizin

Benim de eski makine renklileri öyle yapıyordu. Çiş gibi kokuyordu resmen çamaşırlar

Sirkeyle boş çalıştırdın mı hiç?
Bulaşık makine deterjanı ile boş çalıştırdım hiç sirke dökmedim
Tövbe est çarpı falan çizicem sana ya
Kutsal su da atcan mı
İpin öyle bir etkisi mi varmış nasıl yuttun ki
Ya kız ağlıyordu o ara bende bir şeyler dikiyordum ip nereden geldiyse ağzıma girmiş o an kıza ağlamaağğğ derken hooooppp boğazıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…