- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Mutfağın halısını yıkamıştım makinada onu astımSağol canım benim ❤ evet düne göre biraz daha iyiyim
Bulaşık makinasını boşalttım
Mutfağı topladım makinayı doldurdum
Odaları topladım
Nevresimleri değiştirdim
Süpürge yaptım
Banyo ve klozeti yıkadım
Toz aldım
Bu kadar şimdilik
Deterjan gözüne mi canımBeyazlara aspirin ezip atıyorlarmış 2-3 tane denemek istersen
Aaaa bneşm makine iğrenç yıkıyor. Denicem bunu unutmazsamBeyazlara aspirin ezip atıyorlarmış 2-3 tane denemek istersen
Sanırım dur bakayımDeterjan gözüne mi canım
Sirkeyle boş çalıştırdın mı hiç?Aaaa bneşm makine iğrenç yıkıyor. Denicem bunu unutmazsam
Bonus ıslak kekler çokca yemekler istiyorum buara çok yiyorum emzirmeyi kesince böyle olunuyor dermisin ?
Yanlışlıkla ip yuttum. Yanıyorum acayip hararet yaptı yanerede abudik gubudik işler orda ben
Yediklerime baktımda bugün utandım resmenözellikle hamur işi ve ekmeği iyice abarttım. Haklısın şimdi artik emzirdiğim zaman kaybettiğim kalorileri hep vücuduma depoluyorum geliyor kilolar
Bana noluyo bende istiyorum gendini gandırma yüregim dayanmaz buna
Sütten kesmek bi çocuğa büyük olay değil anneyede büyük olay duygusal boşluk oluyor geçene kadar çocuğu iyi görene kadar artık.
Valla yüklendim kendime epey vicdan yaptım doymuyorum diye mesajın iyi geldi ❤ cidden anneyede zormuş boşluktaym resmen Her an verebilir moddayım geriYav ne utanmasıçocuğu sütten kesiyosun bikaç gün tatlı vs abartsan nolabilir en fazla kilolu biri değilsin ki
İpin öyle bir etkisi mi varmış nasıl yuttun kiYanlışlıkla ip yuttum. Yanıyorum acayip hararet yaptı yanerede abudik gubudik işler orda ben
Aman sakın avizeleri sen silme canım dikkat et, senin haftalarda zaten karın büyüdüğü için vücudun denge kurmakta zorlaniyormus, Allah korusun bir kaza olmasın.Günaydın ❤
Aslında avizeler silinecek ama tek başıma uzanmayayım şimdi dedim. Duvarlardaki objeleri sileyim ben bugün ☺
Ben genelde zaten dolap içlerini temizlik yaparken kontrol edip gereksiz şeyleri ayikliyorum ama size de katılırımAklıma bir fikir geldi
Uzun zamandır dolap içi vs ayrıntılı girmek istiyorum ama erteliyorum.
Haftalık odak noktası gibi oda oda eşyalardan arınma , düzenleme günleri belirliycem. Katılmak isteyenler için de etiket yapıcam
Bende katılmak istiyorum :)Aklıma bir fikir geldi
Uzun zamandır dolap içi vs ayrıntılı girmek istiyorum ama erteliyorum.
Haftalık odak noktası gibi oda oda eşyalardan arınma , düzenleme günleri belirliycem. Katılmak isteyenler için de etiket yapıcam
Ben de aldım ama yağ lekelerini çıkarmadı memnun kalmadımToz deterjanı bir türlü sevemedim. Beyazlar, renkliler ve siyahlar için Lauwa diye bir marka keşfettim. İnternetten satın alıyorum. Yumuşatıcı kullanmadığım için hem deterjan hem yumuşatıcı etkili olması çok hoşuma gidiyor. Yerli üretim ve içeriği temiz, uygun fiyatlı bir ürün. Eşimin beyaz tişörtleri zarar görmeden önce yıkamasından gayet memnundum.
Benimde bi program da çamaşırlarım kötü kokuyor diğerleri güzel başka program da damı aynı acaba sizinMakine diyince belki bilen biri çıkar makinem yeni sayılır yani 2 sene olmadı daha alalı. Ama şöyle bir sorunu varki asla yumuşatıcı kokmuyor. Takip ettim en son alıyor ani başta akıp gitmiyor. En pahalı yumuşatıcıyı denedim hala aynı. Makine bitsin 10 dakka sonra asayım leş gibi kokuyor eşyalar
Benim de eski makine renklileri öyle yapıyordu. Çiş gibi kokuyordu resmen çamaşırlarMakine diyince belki bilen biri çıkar makinem yeni sayılır yani 2 sene olmadı daha alalı. Ama şöyle bir sorunu varki asla yumuşatıcı kokmuyor. Takip ettim en son alıyor ani başta akıp gitmiyor. En pahalı yumuşatıcıyı denedim hala aynı. Makine bitsin 10 dakka sonra asayım leş gibi kokuyor eşyalar
Bulaşık makine deterjanı ile boş çalıştırdım hiç sirke dökmedimSirkeyle boş çalıştırdın mı hiç?
Kutsal su da atcan mıTövbe est çarpı falan çizicem sana ya
Ya kız ağlıyordu o ara bende bir şeyler dikiyordum ip nereden geldiyse ağzıma girmiş o an kıza ağlamaağğğ derken hooooppp boğazımaİpin öyle bir etkisi mi varmış nasıl yuttun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?