Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benimde bi program da çamaşırlarım kötü kokuyor diğerleri güzel başka program da damı aynı acaba sizin
Öylemi dersin bende hep aynı programda yıkıyorum hiç dikkat etmedim deniycem bakalım inşallah düzelir. Yukarı kattaki komşu ne kullanıyorsa varya yatağıma kadar geliyor kokusu diğer ucuna odanın gıcık olmasam ona sorardım ne marka diye
Benim de eski makine renklileri öyle yapıyordu. Çiş gibi kokuyordu resmen çamaşırlar
Benimde eski makine aynıydı bunu oyüzden aldım buda aynı çıktı şansıma bendemi var bir sorun diycem ama renklere vs hep dikkat ediyorum. Fazla kirli bile olmuyorlar günlük çamaşır hep.
Resmen deney yapmışsın :) geçmiş olsun :)

Beyazlara aspirin ezip atıyorlarmış 2-3 tane denemek istersen

Teşekkür ederim aklımda bulunsun, belki bende ihtiyacı olan başkasına iletirim. 3-4 tane beyaz tişört için o kadar uğraştım ki artık uğraşasım yok Evde aspirin de yok :) 3 tane havlu dışında başka da beyaz renkli kıyafetimiz yok zaten :)

Ben de aldım ama yağ lekelerini çıkarmadı memnun kalmadım
Ama yumusatıcılığı ve kokuusu harika
Yağ lekesinde şimdiye kadar denediğim birçok marka yetersiz bence. Yıkama öncesi biraz bulaşık deterjanı ile çitileyip, öyle makinaya atınca anca çıkıyor. Ben de bu markadan memnun kaldım. Sadece son yıkamada beyazların içine işleyen tozu çıkaramadı. Çamaşır suyu, 90 derecede yıkamak bile işe yaramadı gerçi onda.

Halıya yağ döküldüğünde pirille arındırmıştım ben. Bulaşık için yağ çözme etkisi var çünkü.

Çamaşır makinası temizleyici ile birkaç ayda bir makinayı temizliyor musun, belki ondandır koku.
Marc in var , domoll da güzel tavsiye ederim.
Bcamasirdan sonra makinanın kapağını açıp hava almasını saglamak lazim. Islak kalınca o da koku yapar. Lastikleri ve deterjanligi da arada silmek iyi oluyor.

Yediklerime baktımda bugün utandım resmen özellikle hamur işi ve ekmeği iyice abarttım. Haklısın şimdi artik emzirdiğim zaman kaybettiğim kalorileri hep vücuduma depoluyorum geliyor kilolar
Sabah iki yumurta haşla. Ekmeksiz peynir varsa kuru kayısı ve ceviz ye. Sabah beyaz ekmek simit poğaça vs yersen gün boyu acıktırıyor olay kısır döngüye giriyor Nego nun spor sayfası vardı aktifse oraya katılıp spor da yapabilirsin

Başka program dene ben öyle yaptım ilave su bile yaptım olmadı. Benim de alt kattaki nin çamaşırları çok güzel kokuyordu alışverişte bütün yumusaticiları koklayıp aynısını buldum :)

Günaydın :) dün bütün lambaları eşime sildir dim
Ödevleri yaptım
Halı örtüleri ni kaldırıp yıkadım
Koltukların altlarini sürüp sildim
Banyo temizdi ama yine bi cifledim
Wc lavabo ovdum çöpü dezenfekte ettim
Süpürgeyi temizledim sildim
İki makina çamaşır serdim kurudu yerine kaldırdım
Yemek yaptım bu kadar :)
Sizler çocukların kitaplarını kapladiniz mi ben istiyorum eşim boşver diyor :)

Bu saatte kalkmak için kaçta yatıyorsunuz acaba ben 12 den 1 den önce yatamıyorum işlerden sabahta en geç 7 buçukta kalkmak zorundayım ama sanki ölüm kalkıyor yataktan bir gözüm hala yatağa bakıyor siz enerjik bomBa gibi kalkmak için ne yapıyorsunuz acaba

Ben de isterim

Enerjik bomba mi keşke öyle olsa :) benim ufaklık bir haftadan fazla dır akşam 5 de yatıyor sabah 5 de kalkıyor üç gündür oyaliyorum en fazla 9 a kadar oyaladim ama hâlâ sabahın 5 nde kalkıyor çok uykum var aslında

Paspasim yok banyo dolabı geldiğimde tıkıştırdığim gibi duruyor onu yaparım soluk birseyde yok çok şükür

Gunaydin herkeseee
Sabah eşime ve bize ayrı kahvaltı hazırladım kaldirdim
balkonu yıkadım
bir posta çamaşır astım
Mama sandalyesini deterjanla yıkadım kılıfını makineye attım yıkanıyor
Wc yıkadım yerleri silmedim oğlum uyuyunca silicem
Şimdi çamaşır katlicam yanimda bekliyorlar
Sonra mutfağa girerim makine bosaltilacak yıkayacaklar yıkanacak falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…