Öylemi dersin bende hep aynı programda yıkıyorum hiç dikkat etmedim deniycem bakalım inşallah düzelir. Yukarı kattaki komşu ne kullanıyorsa varya yatağıma kadar geliyor kokusu diğer ucuna odanınBenimde bi program da çamaşırlarım kötü kokuyor diğerleri güzel başka program da damı aynı acaba sizin
Benimde eski makine aynıydı bunu oyüzden aldım buda aynı çıktı şansıma bendemi var bir sorun diycem ama renklere vs hep dikkat ediyorum. Fazla kirli bile olmuyorlar günlük çamaşır hep.Benim de eski makine renklileri öyle yapıyordu. Çiş gibi kokuyordu resmen çamaşırlar
Resmen deney yapmışsın :) geçmiş olsun :)Bulaşık makine deterjanı ile boş çalıştırdım hiç sirke dökmedim
Kutsal su da atcan mı
Ya kız ağlıyordu o ara bende bir şeyler dikiyordum ip nereden geldiyse ağzıma girmiş o an kıza ağlamaağğğ derken hooooppp boğazıma
Beyazlara aspirin ezip atıyorlarmış 2-3 tane denemek istersen
Yağ lekesinde şimdiye kadar denediğim birçok marka yetersiz bence. Yıkama öncesi biraz bulaşık deterjanı ile çitileyip, öyle makinaya atınca anca çıkıyor. Ben de bu markadan memnun kaldım. Sadece son yıkamada beyazların içine işleyen tozu çıkaramadı. Çamaşır suyu, 90 derecede yıkamak bile işe yaramadı gerçi onda.Ben de aldım ama yağ lekelerini çıkarmadı memnun kalmadım
Ama yumusatıcılığı ve kokuusu harika
Yağ lekesinde şimdiye kadar denediğim birçok marka yetersiz bence. Yıkama öncesi biraz bulaşık deterjanı ile çitileyip, öyle makinaya atınca anca çıkıyor. Ben de bu markadan memnun kaldım. Sadece son yıkamada beyazların içine işleyen tozu çıkaramadı. Çamaşır suyu, 90 derecede yıkamak
Çamaşır makinası temizleyici ile birkaç ayda bir makinayı temizliyor musun, belki ondandır koku.Öylemi dersin bende hep aynı programda yıkıyorum hiç dikkat etmedim deniycem bakalım inşallah düzelir. Yukarı kattaki komşu ne kullanıyorsa varya yatağıma kadar geliyor kokusu diğer ucuna odanıngıcık olmasam ona sorardım ne marka diye
Benimde eski makine aynıydı bunu oyüzden aldım buda aynı çıktı şansıma bendemi var bir sorun diycem ama renklere vs hep dikkat ediyorum. Fazla kirli bile olmuyorlar günlük çamaşır hep.
Resmen deney yapmışsın :) geçmiş olsun :)
Sabah iki yumurta haşla. Ekmeksiz peynir varsa kuru kayısı ve ceviz ye. Sabah beyaz ekmek simit poğaça vs yersen gün boyu acıktırıyor olay kısır döngüye giriyorYediklerime baktımda bugün utandım resmenözellikle hamur işi ve ekmeği iyice abarttım. Haklısın şimdi artik emzirdiğim zaman kaybettiğim kalorileri hep vücuduma depoluyorum geliyor kilolar
Başka program dene ben öyle yaptım ilave su bile yaptım olmadı. Benim de alt kattaki nin çamaşırları çok güzel kokuyordu alışverişte bütün yumusaticiları koklayıp aynısını buldum :)Öylemi dersin bende hep aynı programda yıkıyorum hiç dikkat etmedim deniycem bakalım inşallah düzelir. Yukarı kattaki komşu ne kullanıyorsa varya yatağıma kadar geliyor kokusu diğer ucuna odanıngıcık olmasam ona sorardım ne marka diye
Benimde eski makine aynıydı bunu oyüzden aldım buda aynı çıktı şansıma bendemi var bir sorun diycem ama renklere vs hep dikkat ediyorum. Fazla kirli bile olmuyorlar günlük çamaşır hep.
Resmen deney yapmışsın :) geçmiş olsun :)
Bu saatte kalkmak için kaçta yatıyorsunuz acaba ben 12 den 1 den önce yatamıyorum işlerden sabahta en geç 7 buçukta kalkmak zorundayım ama sanki ölüm kalkıyor yataktan bir gözüm hala yatağa bakıyor siz enerjik bomBa gibi kalkmak için ne yapıyorsunuz acabaGünaydın :) dün bütün lambaları eşime sildir dim
Ödevleri yaptım
Halı örtüleri ni kaldırıp yıkadım
Koltukların altlarini sürüp sildim
Banyo temizdi ama yine bi cifledim
Wc lavabo ovdum çöpü dezenfekte ettim
Süpürgeyi temizledim sildim
İki makina çamaşır serdim kurudu yerine kaldırdım
Yemek yaptım bu kadar :)
Sizler çocukların kitaplarını kapladiniz mi ben istiyorum eşim boşver diyor :)
Ben de isterimAklıma bir fikir geldi
Uzun zamandır dolap içi vs ayrıntılı girmek istiyorum ama erteliyorum.
Haftalık odak noktası gibi oda oda eşyalardan arınma , düzenleme günleri belirliycem. Katılmak isteyenler için de etiket yapıcam
Enerjik bomba mi keşke öyle olsa :) benim ufaklık bir haftadan fazla dır akşam 5 de yatıyor sabah 5 de kalkıyor üç gündür oyaliyorum en fazla 9 a kadar oyaladim ama hâlâ sabahın 5 nde kalkıyor çok uykum var aslında
Bu saatte kalkmak için kaçta yatıyorsunuz acaba ben 12 den 1 den önce yatamıyorum işlerden sabahta en geç 7 buçukta kalkmak zorundayım ama sanki ölüm kalkıyor yataktan bir gözüm hala yatağa bakıyor siz enerjik bomBa gibi kalkmak için ne yapıyorsunuz acaba
Allah ağız tadıyla sağlıkla yemek nasip etsin ❤Dünden çoook yorgunum, yaptıklarımı bile girip yazamadım, 8 de bitti işim
Paspasim yok banyo dolabı geldiğimde tıkıştırdığim gibi duruyor onu yaparım soluk birseyde yok çok şükür10 eylül ödevi
Sökük, yırtık varsa dikmek
Kapı önü pas pası yıkamak
Banyo dolabı varsa düzenlemek
Not: Ödevler seçmeli isterseniz birini yapın isterseniz hepsini. Zaten hepsi temizse kendinize ödevi siz belirlersiniz artık
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
pawlover
C Calcifer
p a t u l i
CKbeautyandsheer
blondemary
Mehfam
cyd86
mirjam
meva888
KARACAY
Psikolojik Deliii
Anka
Amazing family
Gsyabk
Birtekefem
mavidelisiii
LuckyMom
Mor Vampirella
Aktif Lora
Limonsuzzcay
Handandandan
U UcanSupurge
K kahvemsi mutluluk
S Sguat girls
ilmeka8384
Seaslug
Ballikko
mimesis
Eva
sunnygirlll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?