Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaparsın yaparsın, eşyan az işin daha keyifli kolay olur
Senin oğlun yardım ediyor mu ev işine?

Rica ederim

Aminnn

Çok gıcık :/

Hoş geldin aramıza kendini tanıtır mısın

Sanal sanal
Tüm altınlar sana feda olsun o zaman
Dönüşte eve temizlikçi alsam ancak paklanır şöyle bi kış temizliği gerekli

Dün misafir ağırladım nego bugun izin istiyorum yarin is var cok yorgunum :)
Tamam canım
Yok canım yaa nerdeeee. Arada bulaşık makinesi boşaltıyor kurutmayı boşaltıyor o kadar
Hevesi mi yok, teşvik etsen sana cok faydası olur gerçekten. Biz plan yapmıştık onun istediği saatler de ders, kitap vs bütün günü planladık yazdım anneye ev işlerinde yardım da vardı içinde. Bende onun sevdigin bir şeyi yapacaktım falan. Mesela artık onun sayesinde sabah kardeşi ve kendinin yatağını düzeltiyor . Oturma odasında yastıkları topluyor falan. Sofradakileri tezgaha koyuyor siliyor masayı. Bunların senin görevin diye versen tepkisi ne olur.
Bulaşık makinesini de sırayla tezgaha boşaltıyorlar. Bir gün büyük bir gün küçük.
Toz pembe görünmesin her gün kuzu kuzu yapmıyor tabi ki

Süpersin kesinlikle yapıyoruz ev sade kafa rahat bana teşvik lazımdı seviyorum seni

Hanımlar size bir sorum olacak beyaz renklerinizi ekstra beyazlatmak için hangi deterjanı kullanıyoruz Bir de yumuşatıcı öneriniz varsa alabilirim Bir de renkliler için hangi deterjan öneriyorsunuz

Rica ederim

Aminnn

Çok gıcık :/

Hoş geldin aramıza kendini tanıtır mısın

Sanal sanal
24 yasndaym 1 tatlış oglum var 5 aylik. Kv ile beraber yasiyorm daha dogrusu zorundayim. Hem oglum hem ev ugrasiyorm gelin olunca bi de üstüne köy vs gittigm heryerde iş bana bakiyor

Ya o bebeğe baksın diğer kardeşlerini bağırtıp durmasın yeter. Çok zor bir çocuk ben pes ettim artık. En çok o yoruyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…