Yaparsın yaparsın, eşyan az işin daha keyifli kolay olur3. Dünya savaşını bizim evde başlatmışlar neyse ki sulh yaptım ateşkes imzalattım. Şimdi enkazı temizlemeye giriştim. Benim evim de @Sguat girls gibi olabilir benim neyim eksik. Yarın da ben hava atarım evim temiz toolet yikicimmm derim
Boşver bebişim sen gez işler yapılır nasılsagezmezsem yapalım
Ilk ikisi yok negom banyo folabim da duzenli :)10 eylül ödevi
Sökük, yırtık varsa dikmek
Kapı önü pas pası yıkamak
Banyo dolabı varsa düzenlemek
Not: Ödevler seçmeli isterseniz birini yapın isterseniz hepsini. Zaten hepsi temizse kendinize ödevi siz belirlersiniz artık
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
@Calciferr
p a t u l i
@CKbeautyandsheer
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Gsyabk
@Birtekefem
@mavidelisiii
@Yesilb4h4r
Mor Vampirella
@Pasiflora25
Limonsuzzcay
@Niran Nevra
@zsaracoglu
@kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
@ilmeka8384
@Seaslug
@SiyahPapatyaa
@kaybolmak
@-Erva-
@sunnygirlll
Dün misafir ağırladım nego bugun izin istiyorum yarin is var cok yorgunum :)11 eylül ödevi
Doğalgaz borularını silmek
Kombiyi silmek
Evrak vs koyduğumuz yeri düzenlemek
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
@Calciferr
p a t u l i
@CKbeautyandsheer
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Gsyabk
@Birtekefem
@mavidelisiii
@Yesilb4h4r
Mor Vampirella
@Pasiflora25
Limonsuzzcay
@Niran Nevra
@zsaracoglu
@kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
@ilmeka8384
@Seaslug
@SiyahPapatyaa
@kaybolmak
@-Erva-
@sunnygirlll
Yok canım yaa nerdeeee. Arada bulaşık makinesi boşaltıyor kurutmayı boşaltıyor o kadarYaparsın yaparsın, eşyan az işin daha keyifli kolay olur
Senin oğlun yardım ediyor mu ev işine?
Tüm altınlar sana feda olsun o zamanRica ederim
Aminnn
Çok gıcık :/
Hoş geldin aramızakendini tanıtır mısın
Sanal sanal
Dönüşte eve temizlikçi alsam ancak paklanır şöyle bi kış temizliği gerekliBen bugün çocuk odasında kitaplara, kağıtlara giriştim. Telafi eğitimi tamam olduğu için 3.sınıf kitap defter hepsini ayıkladım. Her sene duygulanıyorum atmaya kıyamıyorum, birinci sınıf defterleri duruyor hatıra
Neyse geri dönüşüme gidiyor sonuçta
Asıl konuya gelecek olursam, pazartesi inşaallah bir aksilik çıkmazsa mutfaktan arınmaya başlayalım . Şimdiden yazayım ki belki organizer vs almak isteyen olur mutfak için. Ayakkabı kutuları da güzel düzenleyici oluyor onu da ekliyeyim
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
@Calciferr
p a t u l i
@CKbeautyandsheer
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Gsyabk
@Birtekefem
@mavidelisiii
@Yesilb4h4r
Mor Vampirella
@Pasiflora25
Limonsuzzcay
@Niran Nevra
@zsaracoglu
@kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
@ilmeka8384
@Seaslug
@SiyahPapatyaa
@kaybolmak
@-Erva-
@sunnygirlll
Sen mola vermişsin ben başlamadımBu kadar mola yeter. Şu odayı bitireyim. Daha oyuncaklar var ayıklanacak
Tamam canımDün misafir ağırladım nego bugun izin istiyorum yarin is var cok yorgunum :)
Hevesi mi yok, teşvik etsen sana cok faydası olur gerçekten. Biz plan yapmıştık onun istediği saatler de ders, kitap vs bütün günü planladık yazdım anneye ev işlerinde yardım da vardı içinde. Bende onun sevdigin bir şeyi yapacaktım falan. Mesela artık onun sayesinde sabah kardeşi ve kendinin yatağını düzeltiyor . Oturma odasında yastıkları topluyor falan. Sofradakileri tezgaha koyuyor siliyor masayı. Bunların senin görevin diye versen tepkisi ne olur.Yok canım yaa nerdeeee. Arada bulaşık makinesi boşaltıyor kurutmayı boşaltıyor o kadar
Süpersin kesinlikle yapıyoruz ev sade kafa rahat bana teşvik lazımdı seviyorum seniBen bugün çocuk odasında kitaplara, kağıtlara giriştim. Telafi eğitimi tamam olduğu için 3.sınıf kitap defter hepsini ayıkladım. Her sene duygulanıyorum atmaya kıyamıyorum, birinci sınıf defterleri duruyor hatıra
Neyse geri dönüşüme gidiyor sonuçta
Asıl konuya gelecek olursam, pazartesi inşaallah bir aksilik çıkmazsa mutfaktan arınmaya başlayalım . Şimdiden yazayım ki belki organizer vs almak isteyen olur mutfak için. Ayakkabı kutuları da güzel düzenleyici oluyor onu da ekliyeyim
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
@Calciferr
p a t u l i
@CKbeautyandsheer
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Gsyabk
@Birtekefem
@mavidelisiii
@Yesilb4h4r
Mor Vampirella
@Pasiflora25
Limonsuzzcay
@Niran Nevra
@zsaracoglu
@kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
@ilmeka8384
@Seaslug
@SiyahPapatyaa
@kaybolmak
@-Erva-
@sunnygirlll
Bilmem artıkSen mola vermişsin ben başlamadımbu utanç da bana yeter herhalde
Bana mı diyorsun ki acabaa1.sınıf defterini biraz sakladık gönderdik sonra
24 yasndaym 1 tatlış oglum var 5 aylik. Kv ile beraber yasiyorm daha dogrusu zorundayim. Hem oglum hem ev ugrasiyorm gelin olunca bi de üstüne köy vs gittigm heryerde iş bana bakiyorRica ederim
Aminnn
Çok gıcık :/
Hoş geldin aramızakendini tanıtır mısın
Sanal sanal
Ya o bebeğe baksın diğer kardeşlerini bağırtıp durmasın yeter. Çok zor bir çocuk ben pes ettim artık. En çok o yoruyor beni.Tamam canım
Hevesi mi yok, teşvik etsen sana cok faydası olur gerçekten. Biz plan yapmıştık onun istediği saatler de ders, kitap vs bütün günü planladık yazdım anneye ev işlerinde yardım da vardı içinde. Bende onun sevdigin bir şeyi yapacaktım falan. Mesela artık onun sayesinde sabah kardeşi ve kendinin yatağını düzeltiyor . Oturma odasında yastıkları topluyor falan. Sofradakileri tezgaha koyuyor siliyor masayı. Bunların senin görevin diye versen tepkisi ne olur.
Bulaşık makinesini de sırayla tezgaha boşaltıyorlar. Bir gün büyük bir gün küçük.
Toz pembe görünmesin her gün kuzu kuzu yapmıyor tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?