Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aklıma fikir gelsin diye (Yemek için) mutfağa girdim. Kendimi temizlik yaparken buldum. Yagdanligi temizledim, doldurdum. Buzdolabının içini sildim. Fırının içini sildim. Tezgahın üstünü çamaşır suyuyla sildim.
Ama diğer yerler kalkmış halay çekiyor.

Taşındım taşınalı bir düzen oturtamadım. Aradığım hiçbir şeyi bulamıyorum.

dün erzak kabi aldım desem
ben varım negom. ama belki yarından başlarım ben pazartesi yokum malum :)

12:30-13:30 arası
oturma odası
Topla
Koltuk çek
Altını süpür e sil
Koltukları aç süpür
Halıyı süpür
Tv sehpası çek altını elle sil süpür tozunu al
Tv sil
Parke süpürgelik elle sil süpür

13:45-14:15 arası
Giriş topla
Süpür
yerleri Elle sil
Vestiyer şifoniyer toz al sil

14:30 mutfakla devam

Hanımlar size bir sorum olacak beyaz renklerinizi ekstra beyazlatmak için hangi deterjanı kullanıyoruz Bir de yumuşatıcı öneriniz varsa alabilirim Bir de renkliler için hangi deterjan öneriyorsunuz
Beyaz banyo sabunu kullananlar var. 60 derece se uzun program da yıkıyorum hep. Sürekli kullandığım marka yok. Alo, bingo, boron değişiyor
24 yasndaym 1 tatlış oglum var 5 aylik. Kv ile beraber yasiyorm daha dogrusu zorundayim. Hem oglum hem ev ugrasiyorm gelin olunca bi de üstüne köy vs gittigm heryerde iş bana bakiyor
Allah kolaylık versin
Ya o bebeğe baksın diğer kardeşlerini bağırtıp durmasın yeter. Çok zor bir çocuk ben pes ettim artık. En çok o yoruyor beni.
Anlıyorum benim ikisi de öyle çok yıpranıyorum :/ tutturmalar vs vs...
Taşındım taşınalı bir düzen oturtamadım. Aradığım hiçbir şeyi bulamıyorum.
Bu vesile olur belki
dün erzak kabi aldım desem
ben varım negom. ama belki yarından başlarım ben pazartesi yokum malum :)
Olur tabi canım maksat hepimiz başlayalım artık bir şekilde

Acayip uykum geldi. Kendimi işe verdim biraz ama yok bıkkınlık geldi oturdum şimdi.
Çocukların, kitap defter kağıt ayıklama tamam
Oyuncak ayıklama da tamam
Öğle yemeği yaptım yedik, sofra toplanacak

valla yavaş yavaş yapmazsam toplu yapılmayacak bizim evde belli

Acayip uykum geldi. Kendimi işe verdim biraz ama yok bıkkınlık geldi oturdum şimdi.
Çocukların, kitap defter kağıt ayıklama tamam
Oyuncak ayıklama da tamam
Öğle yemeği yaptım yedik, sofra toplanacak

yat dinlen dicem de tabi çocuklu evde ne mümkün

Ben bugn gorumcemin 15 gunlugune gelip dagittigi evi temizledim
İlk kahvaltiyu yaptm alt kata indim direk oglani uyuttum
Tezgah ustu ve ocaktan basladm
Snra banyo temizledim iyice lavabo da bir bi guzel ozonladm fayanslara kadar. Musluklarim parliyirrr
Snra evi sulirdum dip köşe
Toz fasli
Smdi oglusu yine uyutuyorm ama bende bittim

Hahahah

Bugun çok hastayım fena grip oldum eşimden geçti kalktım mutfaktaki bulasıkları yıkadım. Salonu toparladım. Çamaşır makineye attım. Astım. Kornişon turşu kurucam ardından 15 kilo domates ile menemenlik yapıcam geceye anca biter heralde bugün u böyle kapatıcam

Bebek hızımı kesti onla ilgilendim 1 saattir. Şimdi mutfağa giriyorum

4 çocukla allah yardım etsin zor hele bide şimdi uzaktan eğitimle daha zordur
At havani
Banada cocukbgormeye geldi komşular allahtan ev temizdi ama hazırlıkti bulaşık ti tekrardan iş çıktı bana

Mutfak dağıldı bulaşık akşam yemeği çocuk uyurken biraz çok dinleneyim .halıları çırpıp ellere silerim yarın da kaynanamın temizliği o yüzden daha elimi bi yere sürmem
Pazarteside mutfaktan basliyormusuz başlarız anam diyip kendimi pazartesiye saklicam
Yarın kahvaltıya arkadaşım
Pazar görümcem

Corana da tırsıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…