2 odam kaldı yanaptın calci
ben de giriştim ama dinlene dinlene yapıyorum:)
çocuğun odasını komple boşalttim. masasının birini kaldırdım. oyuncaklarını falan geri koydum. yatak odasını sildim süpürdüm şimdi koridordayim
2 odam kaldı ya
Karşıya geçeceğim ondan hizlı yapıyorum. Çocuğun çantasıyla şarjı annemde unuttum onu alacağımbenim mutfak banyo bi oda ve salon duruyo daha kız
yavaş yavaş yapcam artık. hızlı yapınca da aynı oluyo sonuç nasılsa
Karşıya geçeceğim ondan hizlı yapıyorum. Çocuğun çantasıyla şarjı annemde unuttum onu alacağım
3 yaş mıBenimki 25 aylık bizde aynıyız olur olmaza ağlıyor sebebini kendide bilmiyor. Bem görmezden geliyorum artık.. 3 yaşta bitmesini umuyorum.
Allah sabır versin hepimize inşallah ,kızımın zamanında 3 yaş cinneti diye bişey duymuştum :) acaba bu versiyon içinde geçerli mi ki inşallah 2 yaş sendromundan sonra düzene girerler :)Demin kuzenini yolcu ettik 30 aylık bizimki de kuzenine bye bye yapmadığı için mızıldanıyor
Hemen bakıyım çok teşekkür ederimCanım instagram da Rumeysa Demirörs var onun paylaşımlarını okumanı tavsiye ederim
Kolay gelsin
Yok döneceğim yarın gezecekmişiz güya bakalım. Çocuk babada zaten evi hızlı temizliyorum.heee o zaman Allah kolaylık versin canım. az kalmış baya
orda mi kalcan gidip gelcen mi:)
Çocuktan çocuga değişiyor işte. İnşallah daha kısa sürede normale dönerler3 yaş mıablası sanki daha uslu gibiydi böyle aglamazdi sanki
İnşallah çok amin :)Çocuktan çocuga değişiyor işte. İnşallah daha kısa sürede normale dönerler
Yok döneceğim yarın gezecekmişiz güya bakalım. Çocuk babada zaten evi hızlı temizliyorum.
15 dk kaldıgezersiniz ya güya deme
o zaman bitmiştir bile ben yazana kadar işin
15 dk kaldı
Bitti mutfağı düzenleyeceğim bendebitti mi:) ben de mutfağa geçiyorum şimdi suyumu değiştirdim koridoru küçük odayi bitirdim:)
Bitti mutfağı düzenleyeceğim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?