Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allahın cüvcüvü

Bugün kapıları boyuyoruz eşim boyuyor bende buzluk için fasulye kavurdum dolaba koydum. Kislik için birde menemen yaptım kış için 20 kavanoz çıktı afiyetle yeri inşallah Bi yandan da evi toparladım bulaşık makinesini çalıştırdım boşalttım akşam yemeğini hazırladım

Ayy nasil bisey markasi falan ne acaba. Ya bu da fena degildi ama basligi sürekli dusuyo azcik bastirsan.. bastirmasan da olmuyo

Öyle bi yerden almıştık temizlik malzemesi satan.
Nettede var. Kendi bezi var ama ıslal silsen kuru silemiyosun bez doluyorum mis gibi oluyo.
Diyelim 2-3 gün oldu temiz ama bi geçim diyosun direk beze camsil sıkıp siliyorum oda oluyo.
Lastik tarafı var suyu temizliycen sözde o hep iz bıraktı eski atlet gibisi yok

Hmm evet benim aldigimda bunlardan. Cok sagol canim bide öyle denerim insallah❤

Cocugum olunca bunlari uygulucam her gün yeni bi fikir duyuyorum bu sayfadan
Bekleyin yavrularim ananiz size yaprak sarma makinesi alip gelcek

Bu kadar çamaşır suyu neden, hem senin sağlığına zarar hen doğaya :/
Doğum günün kutlu olsun şimdiden
Ben sağa orijinal al demiştim
Ben dün akşam anneme gittim yeni geldim eşimin ailesi trafik kazası geçirdi eşim olmayinca evd kalmadımmmm yapamadım bugun
Çok geçmiş olsun durumları nasıl
Nego canim bundan sonraki ödevlere beni de etiketleyebilir misin artik temizlik düzene bol bol vaktim var
Tabi ki
Yarın yaparsın üzülme
Afiyetle yiyin

Kiz youtube da bi abla video cekmis yorumlara da yazmis bi milyoncudan 5 liraya aldim diye Allah Allah dedim ben de
Bi daha da artik orijinalini alirim

Neler yaptım bugün

Bdv ye baktım sabahtan beri bakmaz olsaydım, onun yerine kitap okusaydım
Sabah ki rutin belli, yatakları düzelttim, banyo lavabosu ovdum, kahvaltı hazırladım yaptık (peynirli çubuk pişi yaptım )
İki canlı ders vardı
Kahvaltı sofrasını topladım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Balkon kilimlerini makineye attım
Çocuk odası halısını fırçaladım kaldırdım
Yatak odası halılarını fırçaladım, her yerde saç vaaaar, kimin bu saçlarrrr, benim bu saçlarrrrrr
Çocuk odasını dip köşe süpürdüm sildim (eşyaları çekerek ) dün legolara bakmamıştım onları ayıkladım ayırdım attım , bazı oyuncakları poşetledim kaldırdım
Bütün evi süpürdüm
Öğle yemeği hazırladım
Eşim getirdiği balıkları temizledi, bende sosladım fırına attım

DEVAMI ⬇

Bulaşık makinesini boşalttım
Çamaşır astım
Çocuklara balık ayıkladım
Akşam yemeği faslı, mutfak toplama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…