Bugün
Camları sildim (cok şükür)
Perdeleri yikadim
Yemek yaptim
Disariya camsil mop bakmaya gittim bi milyoncudan denemek icin ucuz bisey aldim kötüydü cami silerken asagi düştü
Yine kendim sildim orijinalini almak lazim onun sanirim
Nego canim bundan sonraki ödevlere beni de etiketleyebilir misin artik temizlik düzene bol bok vaktim var
Kiz ne biliyim arasina kagit sıkıstirdik düsmesin diye yine düştüAllahın cüvcüvü
Evet oydu canim pek iyi gecmedi ya zordu bayagi. Pek umudum yok bu seneden tekrar hazırlanmayı dusunuyorumKuzum senin sınav noldu 6 eylüldeki sınavmıydı nasıl geçti?
Tam ağızla nasıl oluyorHerkes bilir ki ben tam ağızla davet ederim
Çok geçmiş olsunciddi bi şeyleri yoktur inşAllah.
Çok geçmiş olsunBen dün akşam anneme gittim yeni geldim eşimin ailesi trafik kazası geçirdi eşim olmayinca evd kalmadımmmm yapamadım bugun
Civcivim nasıl geçti sınavınNego canim bundan sonraki ödevlere beni de etiketleyebilir misin artik temizlik düzene bol bol vaktim var
Cevaplamışsın zaten hayırlısı olsunCivcivim nasıl geçti sınavın
Pek iyi gecmedi canim ya zordu. Yine hazirlancam gibi duruyoCivcivim nasıl geçti sınavın
Amin amin cok sagol nasipten öte köy yokCevaplamışsın zaten hayırlısı olsun
Amin amin cok sagol nasipten öte köy yok
Ayy nasil bisey markasi falan ne acaba. Ya bu da fena degildi ama basligi sürekli dusuyo azcik bastirsan.. bastirmasan da olmuyoCüvcüv bende ucu dar cam mopu var ona bez sarıp siliyorum çok memnunum
Ayy nasil bisey markasi falan ne acaba. Ya bu da fena degildi ama basligi sürekli dusuyo azcik bastirsan.. bastirmasan da olmuyo
Hmm evet benim aldigimda bunlardan. Cok sagol canim bide öyle denerim insallah❤Öyle bi yerden almıştık temizlik malzemesi satan.
Nettede var. Kendi bezi var ama ıslal silsen kuru silemiyosun bez doluyorum mis gibi oluyo.
Diyelim 2-3 gün oldu temiz ama bi geçim diyosun direk beze camsil sıkıp siliyorum oda oluyo.
Lastik tarafı var suyu temizliycen sözde o hep iz bıraktı eski atlet gibisi yok
Eki Görüntüle 2689468
Cocugum olunca bunlari uygulucam her gün yeni bi fikir duyuyorum bu sayfadanEvet canım iyi oldu. Yırtık pırtık yaprakları bile kalem gibi sardılar valla.4 yaşındaki oğlum zor yaptı ama baya oyalandı. Onlar bile açılmamış. Diğer oğlum 12 yaşında onunkiler 10 numara oldu.
Bu kadar çamaşır suyu neden, hem senin sağlığına zarar hen doğaya :/Herseyde ve hergun camasirsuyu kullandığımdanmidr nedir artik camasirsuyu kokusu alamiyorum
Kaynanamın evini sildim elle
Camasirsuyu ile tuvalet banyosunu fircaladim beklettim öyle
Evime çıktım
Çocuğu uyutup
Makinayı boşaltıp tekrar bulasiklari toplayıp tezgahı temizlicem portmantolar kaldı enerjiye ihtiyacım var
Yarın doğum günüm
Içim buruk adini koyamadigim bisey var eksik saatlerce sessiz odada dusunebilirim öyle bi his acayip
Ben sağa orijinal al demiştimBugün
Camları sildim (cok şükür)
Perdeleri yikadim
Yemek yaptim
Disariya camsil mop bakmaya gittim bi milyoncudan denemek icin ucuz bisey aldim kötüydü cami silerken asagi düştü
Yine kendim sildim orijinalini almak lazim onun sanirim
Çok geçmiş olsun durumları nasılBen dün akşam anneme gittim yeni geldim eşimin ailesi trafik kazası geçirdi eşim olmayinca evd kalmadımmmm yapamadım bugun
Tabi kiNego canim bundan sonraki ödevlere beni de etiketleyebilir misin artik temizlik düzene bol bol vaktim var
Yarın yaparsın üzülmeHayırlı akşamlar ❤
Zabahtan dışarı çıkmıştık bakamadım buraya maşallah deli gibi iş yapmışlar.
Pis ve pasak hissettim okuyunca böyle her yerim şiş şiş
Eki Görüntüle 2689449
Afiyetle yiyinBugün kapıları boyuyoruz eşim boyuyor bende buzluk için fasulye kavurdum dolaba koydum. Kislik için birde menemen yaptım kış için 20 kavanoz çıktı afiyetle yeri inşallah Bi yandan da evi toparladım bulaşık makinesini çalıştırdım boşalttım akşam yemeğini hazırladım
Kiz youtube da bi abla video cekmis yorumlara da yazmis bi milyoncudan 5 liraya aldim diye Allah Allah dedim ben deBu kadar çamaşır suyu neden, hem senin sağlığına zarar hen doğaya :/
Doğum günün kutlu olsun şimdiden
Ben sağa orijinal al demiştim
Çok geçmiş olsun durumları nasıl
Tabi ki
Yarın yaparsın üzülme
Afiyetle yiyin
Sende yorum yap, sana güvenip aldım yere düştü diyeKiz youtube da bi abla video cekmis yorumlara da yazmis bi milyoncudan 5 liraya aldim diye Allah Allah dedim ben de
Bi daha da artik orijinalini alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?