Düzenli Evimiz & Hayatımız

17 eylül ödevi

Kanepe veya baza altı düzenlemek
Bir eşya çekip altını süpürüp, silmek

İki günlük özetimi yazayım negom evde eşimin kuzeni vardı pek iş yapmadım..

• Balkon yıkandı
  • Çamaşırlar yıkandı, asıldı , katlandı
  • Toz aldındı
  • Bir çekmece düzenlendi (kanepem bazam düzenli)
  • Ütü yapıldı

Şimdiye kadar;
Dünden balkonda kuruyan iki makina çamaşırı yerlerine yerleştirdim,
Balkonu yıkadım,
Mutfak lavabosunu yıkadım,
Nevresimi değiştirdim, yıkadım, kuruyunca yerine koyacağım,
Evi süpürdüm, sildim, toz aldım, aynaları da sildim,
Banyo çöpünü boşalttım, tuvaleti, lavaboyu, duşu temizledim, aynanın önünde duran mumları yıkadım,
Bazanın altı düzenliydi ama vakumlu poşete koymam gereken şeyler vardı. Onları hallettim.
Spor yaptım.
Akşama yemek var kalan zamanda biraz kitap okuyup, bilgisayar oyunu oynayacağım. :))
Yemek faslından sonra mutfağın toplanması dışında bir şey kalmıyor bugünlük.

Selam
Sabah kahvaltı sonrası ;
Bulaşık makinası boşaltılıp, tekrar dolduruldu
Kurumuş çamaşırlar toplanıp katlandı.
Mutfakta 3 dolap boşaltılıp silindi ve tekrar yerleştirildi. Mutfak ve diğer odalar süpürülüp silindi.
Sonra akşam yemeği yapıldı.
Şimdi de azıcık dinlenmedeyim

Sabahtan 11e kadar sil süpür toz al ev toparlama işlerini yaptım 12 den itibaren iki makine camasir yıkandı asıldı kurudu topladım yerlerini yerleştirdim utum vardı onu yaptım bazalarin altı duzenliydi bulaşık makinesi buzdolabı ve derin dondurucu yu çekip arkalarını silip supurdum akşama börek yaptım ayran ve salata eşliğinde yiyeceğiz inşallah birazdan akşamda biraz elisi yapmayı planlıyorum inşallah

Kızımın derslerini yaptırmaktan ödeve hiç vakit kalmıyor
Çocuk uzaktan nasıl öğrensin?
Destek videolarla, senin yardımınla olacak canım, başka çare yok bu dönemde. Hepimiz aynıyız maalesef. Allah yardımcımız olsun.
Birde ortak derste dersi sabote eden başka sınıf var bizde, bugün onunla uğraştık resmen, ders süresi çokmuş gibi çocuğuna sahip çıkmayan sorumsuzlar yüzünden bir ders gitti resmen.

Çok yoruldum bugün

Nevresimimi değiştim, yatakları düzelttim
Canlı ders vardı, onu yüzünden mesaj trafiği
ile geçti iki saat nerdeyse
Kahvaltı yaptık, mutfağı topladım
Mutfağı süpürdüm
Çamaşır topladım
İki posta çamaşır astım
Gözleme hamuru yoğurdum, gözleme yaptım
Taze fasulye içi ayıkladım onu pişirdim
Bir kaç sefer mutfak topladım
Bulaşık makinesini boşalttım

Evi süpürüp, çamaşır toplayıp katlıycam inşaallah

Nego bugün pek bişey yapmadım yine 1-2 haftadır güçsüzüm çabuk yoruluyorum.

Sarma yaptım bugün sağlam vaktimi aldı boynumu ağrıttı.
Sararken diyorum içimden bari bi silseydin evi bugün perşembeydi temizlik günüydü diye.

Sen geldin aklıma canom diyodun ya ben bi pazartesi perşembe temizlik günüm diye aklımda kalmış ❤

Haftaya inş öyle yapayım bende pazartesi yaptığım dip köşenin perşembe üstünden geçeyim haftasonuda temiz olsun.

Buzdolabı altını silecektim kaldi valla babanın altını açıp biraz toparladım oraya koyacak eşyalar vardiye ama bitmedi yarim kaldı ve benim pilim bitti inşallah yarına yaparım azıcık film izleyip yatacam herkese iyi geceler şimdiden

İyi geceler bugün alt katimdakilerin 1 haftadır karantinada olduklarını öğrendim sürekli geziyorlar nasıl karantina anlamadım
Kanepe altlarini çektim kahvaltıdan sonra süpürdüm sildim eşim uyuduğu için baza altı kaldı
Öğle yemeği hazırladım yedik toparladım süpürdüm
Wc lavabo ovdum banyo temizdi yapmadım bugün
Eşim pazara gitti acı sosluk malzeme aldı
Kaynat tim onu çocukla zor oldu ama başardım :) ortalığı toparladım çocukları uyuttum bu kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…