- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Youtobeden açıyorum, iyi oluyor.Destek videolarla, senin yardımınla olacak canım, başka çare yok bu dönemde. Hepimiz aynıyız maalesef. Allah yardımcımız olsun.
Birde ortak derste dersi sabote eden başka sınıf var bizde, bugün onunla uğraştık resmen, ders süresi çokmuş gibi çocuğuna sahip çıkmayan sorumsuzlar yüzünden bir ders gitti resmen.
O düzen oturumda gerçekten daha kolay oluyor işler. Benim düzenim yok artık hiç. O da huzursuz ediyor beni alıştığım için.Nego bugün pek bişey yapmadım yine 1-2 haftadır güçsüzüm çabuk yoruluyorum.
Sarma yaptım bugün sağlam vaktimi aldı boynumu ağrıttı.
Sararken diyorum içimden bari bi silseydin evi bugün perşembeydi temizlik günüydü diye.
Sen geldin aklıma canom diyodun ya ben bi pazartesi perşembe temizlik günüm diye aklımda kalmış ❤
Haftaya inş öyle yapayım bende pazartesi yaptığım dip köşenin perşembe üstünden geçeyim haftasonuda temiz olsun.
Öyle gördüklerinizi polise ihbar etseniz keşke :/İyi geceler bugün alt katimdakilerin 1 haftadır karantinada olduklarını öğrendim sürekli geziyorlar nasıl karantina anlamadım
Kanepe altlarini çektim kahvaltıdan sonra süpürdüm sildim eşim uyuduğu için baza altı kaldı
Öğle yemeği hazırladım yedik toparladım süpürdüm
Wc lavabo ovdum banyo temizdi yapmadım bugün
Eşim pazara gitti acı sosluk malzeme aldı
Kaynat tim onu çocukla zor oldu ama başardım :) ortalığı toparladım çocukları uyuttum bu kadar :)
Ses yapıyorlarYoutobeden açıyorum, iyi oluyor.
Nasıl yani yaaa? Nasıl yaptılar.
GünaydınGünaydın ❤
O düzen oturumda gerçekten daha kolay oluyor işler. Benim düzenim yok artık hiç. O da huzursuz ediyor beni alıştığım için.
Yapmadığın için huzursuzsun kesinlikle. İçinde böyle kıpır kıpır sınırı bozan bir ruh hali. Yarım kalan şeyler, yapmalıyım diye dönen düşüncelerYa ne güzel mutfağı akşamları bırakmıyodum bi şekilde yorgunluk halsizlik vs kalıyo bi iki akşamdır yada bi kısmını toplayabiliyorum bu sefer dediğin gibi huzursuzum.
Ya ben huzursuzumda yapamıyorum yada yapmadığım için huzursuzum bilmiyorum.
Sen yine pazartesi perşembe düzenini yap bende uyayım sana yazayım olur mu?
Yapmadığın için huzursuzsun kesinlikle. İçinde böyle kıpır kıpır sınırı bozan bir ruh hali. Yarım kalan şeyler, yapmalıyım diye dönen düşünceler
İyi olur aslında ya , bana da itici güç lazım.
Güüünnnaaaayyyydddiin günaydın
Çok şükür evimdeyim,
Bavul yerlestirdim,
Makinaya çamaşır attım,
Kahvaltı yapıp evi süpürüp silcem inşaAllah..
Allah güç verede ittirek
Nego düzenligilsin sen kendine gel.
Günaydın, hos geldinGüüünnnaaaayyyydddiin günaydın
Çok şükür evimdeyim,
Bavul yerlestirdim,
Makinaya çamaşır attım,
Kahvaltı yapıp evi süpürüp silcem inşaAllah..
Benden böyle etkilenmedinNe biçim günaydın dedi be etkilendim
Nego gibi etiketle uğraş ki ödev ödev olsun zoru görmeden olmazbulaşık makinesini bulaşık makinesi temizleyicisiyle ya da karbonat sirkeyle temizlemek
çamaşır makinesini çamaşır makinesi temizleyici ya da sirkeyle en yüksek sıcaklıkta çalıştırmak kazan temizliği yapmak olsun lütfen
Nego gibi etiketle uğraş ki ödev ödev olsun zoru görmeden olmaz
Ooo süperr18 eylül ödevikk birinci noteri dan
Bulaşık makinesini boş çalıştırmak sirke ile
Çamaşır makinesinide aynı şekilde
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
pawlover
C Calcifer
p a t u l i
CKbeautyandsheer
blondemary
Mehfam
cyd86
mirjam
meva888
KARACAY
Psikolojik Deliii
Anka
Amazing family
Birtekefem
mavidelisiii
LuckyMom
Mor Vampirella
Aktif Lora
Limonsuzzcay
Handandandan
U UcanSupurge
K kahvemsi mutluluk
S Sguat girls
ilmeka8384
Seaslug
Ballikko
mimesis
Eva
@meldaakatii
minikbebegim9640
Saricivcivcikcik
Y Yagber42
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?