Düzenli Evimiz & Hayatımız

Youtobeden açıyorum, iyi oluyor.

Nasıl yani yaaa? Nasıl yaptılar.

O düzen oturumda gerçekten daha kolay oluyor işler. Benim düzenim yok artık hiç. O da huzursuz ediyor beni alıştığım için.
Öyle gördüklerinizi polise ihbar etseniz keşke :/
Youtobeden açıyorum, iyi oluyor.

Nasıl yani yaaa? Nasıl yaptılar.
Ses yapıyorlar
Günaydın

O düzen oturumda gerçekten daha kolay oluyor işler. Benim düzenim yok artık hiç. O da huzursuz ediyor beni alıştığım için.

Ya ne güzel mutfağı akşamları bırakmıyodum bi şekilde yorgunluk halsizlik vs kalıyo bi iki akşamdır yada bi kısmını toplayabiliyorum bu sefer dediğin gibi huzursuzum.

Ya ben huzursuzumda yapamıyorum yada yapmadığım için huzursuzum bilmiyorum.

Sen yine pazartesi perşembe düzenini yap bende uyayım sana yazayım olur mu?

Yapmadığın için huzursuzsun kesinlikle. İçinde böyle kıpır kıpır sınırı bozan bir ruh hali. Yarım kalan şeyler, yapmalıyım diye dönen düşünceler
İyi olur aslında ya , bana da itici güç lazım.

Allah güç verede ittirek

Nego düzenligilsin sen kendine gel.

bulaşık makinesini bulaşık makinesi temizleyicisiyle ya da karbonat sirkeyle temizlemek

çamaşır makinesini çamaşır makinesi temizleyici ya da sirkeyle en yüksek sıcaklıkta çalıştırmak kazan temizliği yapmak olsun lütfen

Nego gibi etiketle uğraş ki ödev ödev olsun zoru görmeden olmaz

Günaydın herkeseee
Sabahtandır karnım ağrıyor sağlık ocağına gittim mecburen tahlil yapmıyorlarmış kum ya da taş döküyorsun dedi bende idrar yolu enfeksiyonu sanmistim demek ondanmış halsizlikte ilaç verdi inşallah şu ağrı geçse yeter bir ağrı sallanıyor kipirdiyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…