Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün yaptıklarım
Evi süpürdüm sildim
Koltuk örtülerini silkeledim tekrsr serdim
Oturma oda halısını fırçaladım
Mobilya tozunu aldım
Mutfağı topladım bulaşıkları makineye koyup çalıştırdım
Elde yıkanacak şeyleri yıkadım
Beyaz eşyaları sildim
Mutfak dolabını dışardan sildim. Kulplarını detaylı temizledim

Sağol beybi
nego çok iyi davranıyo. hergun ful etiket ödev veriyo. ben etiketsiz veriyom ki kiymeti anlaşılsın böylece efenim
Canımsın
Çok geçmiş olsun
Günaydın
ben de tam etiket ariyodum negom vatandaş gelince kalmıştı.

Allah razı olsun
Ne demek efenim
Onlar kendi çalışırken bize de bi görev vereydin negoo totomu kaldıramıyorum bi kaldırma kuvveti yolla bana
Senin ödevin totonu kaldırıp maraton yapmak, rapor bekliyorum

Günaydin herkesee.
Bende evimle ilgili duzeni gorselligi onemseyenlerdenim. Ama soyle bi sorunumuz var. Apartmanda balkon gider borusu ( tam olarak ne deniyorsa ismine) patlak ve 1 senedir yapilmiyor. Evlendim evleneli bi kac kez balkonumu ve terasimi yikadim sonrasinda altimdaki komsular camlara cikip camlarimiz batti diye soyleniyor. Yonetici 2 ay once toplanti yapti borularin yenilenmesi icin ama hala tik yok. Yuz kere dendi ortada bisey yok. Yalvarmamizi falan mi bekliyor bilmiyorum nerelere sikayet edebilirim bu adami onu da arastrmaya basladim. Terasi ve balkonu viledayla temizlemekten yoruldum ki vileda temizligi buralara yetmiyor terasimda balkonumda her gun tozlanip kirleniyor. ( cadde ustu merkezi bi yerdeyim )
Artik bende fosur fosur deterjanla sularla temizlik yapmaya karar verdim. Komsular soylenecek ama ben 1 sene milletin keyfini bekledim bu sorumsuz insanlara sebep daha fazla temizlik icin beklemek istemiyorum. Insanlarin camlari pislenmesin diye temizlik yapamadim adamakilli. yeni evliyim keyfini suremiyorum sirf temiz olmadigini bildigim icin. Biraz da onlar dusunsun diyorum 1 sene sonrasinda hala umursamiyolarsa laf etmeye de haklari yok diye dusunuyorum. Sizce yanlis bi karar mi bu?

Günaydın

Tam olarak nasıl yapıyoruz sirkeyi nereye döküyoruz negom
Deterjan gözü veya direk içine dök canım çalışırken
Benim de gider öyle siliyorum :)
Bayıldım ödevleri hep kk birinci noteri versin
Benim ödevlerimin nesi vardı acaba

Haklıyı haksızı bilemem ama, milletin camları pislenmesin diye temizlik yapamadım demeni anlayamadım. Kolay bişey mi cam silmek. Üstelik üst komşunun pislettiği camları!
Başka bi yol bulun bence.

Benim ödevlerimin nesi vardı acaba
Nego cum canımcım şimdi sen bu ödevi vermiş olsan deterjan gözünü çıkarın temizleyin bulaşık makinesinin kenarlarını silin makinenin camını silin dersin şimdi işim kolay sirkeyi dök çalıştır
Mod: tembel öğrenci

Herkes sapıtmış ☹

Sorunun çözülmesinde yavaş kalınmış olabilir bu bir eksiklik tabiki ama halledilmeyene kadar da silmek zorundasınız.
Sırf içiniz rahat etsin foşur foşur yıkama isteğiniz yerine gelsin diye kimsenin camını kirletmeye hakkınız yok.
Zaten gerçekten temiz biri kimsenin bi yerini kirletmez.
Kendi balkonunu temizleyip başkasının camını kirletmek temizlik değil sadece bencillik.

Senin ödevin totonu kaldırıp maraton yapmak, rapor bekliyorum
Mutfak ağzına kadar bulaşık, yatak odası Ağzına kadar temiz çamaşır dolu
Yerlerde çubuk simit kırıntısı, peşimde anneeeğğğğ diye dolanan 2 bebe ay ben nerelere gitsem nerelere bayılsam
1 gün yatmaya tembellik yapmaya gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…