18 eylül ödevikk birinci noteri dan
Bulaşık makinesini boş çalıştırmak sirke ile
Çamaşır makinesinide aynı şekilde
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
@Calciferr
p a t u l i
@CKbeautyandsheer
@blondemary
Mehfam
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Birtekefem
@mavidelisiii
@Yesilb4h4r
@MorVampirella
@Pasiflora25
Limonsuzzcay
@Niran Nevra
U UcanSupurge
@kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
@ilmeka8384
@Seaslug
@SiyahPapatyaa
@kaybolmak
@-Erva-
@meldaakatii
@minikbebegim9640
@Saricivcivcikcik
Y Yagber42
Onlar kendi çalışırken bize de bi görev vereydin negoo totomu kaldıramıyorum bi kaldırma kuvveti yolla bana18 eylül ödevikk birinci noteri dan
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
@Calciferr
p a t u l i
@CKbeautyandsheer
@blondemary
Mehfam
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Birtekefem
@mavidelisiii
@Yesilb4h4r
@MorVampirella
@Pasiflora25
Limonsuzzcay
@Niran Nevra
U UcanSupurge
@kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
@ilmeka8384
@Seaslug
@SiyahPapatyaa
@kaybolmak
@-Erva-
@meldaakatii
@minikbebegim9640
@Saricivcivcikcik
Y Yagber42
Sağol beybibulaşık makinesini bulaşık makinesi temizleyicisiyle ya da karbonat sirkeyle temizlemek
çamaşır makinesini çamaşır makinesi temizleyici ya da sirkeyle en yüksek sıcaklıkta çalıştırmak kazan temizliği yapmak olsun lütfen
Canımsınnego çok iyi davranıyo. hergun ful etiket ödev veriyo. ben etiketsiz veriyom ki kiymeti anlaşılsın böylece efenim
Çok geçmiş olsunGünaydın herkeseee
Sabahtandır karnım ağrıyor sağlık ocağına gittim mecburen tahlil yapmıyorlarmış kum ya da taş döküyorsun dedi bende idrar yolu enfeksiyonu sanmistim demek ondanmış halsizlikte ilaç verdi inşallah şu ağrı geçse yeter bir ağrı sallanıyor kipirdiyamiyorum
GünaydınGünaydın
Ne demek efenimben de tam etiket ariyodum negomvatandaş gelince kalmıştı.
Allah razı olsun
Senin ödevin totonu kaldırıp maraton yapmak, rapor bekliyorumOnlar kendi çalışırken bize de bi görev vereydin negoo totomu kaldıramıyorum bi kaldırma kuvveti yolla bana
Tam olarak nasıl yapıyoruz sirkeyi nereye döküyoruz negom18 eylül ödevikk birinci noteri dan
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
@Calciferr
p a t u l i
@CKbeautyandsheer
@blondemary
Mehfam
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Birtekefem
@mavidelisiii
@Yesilb4h4r
@MorVampirella
@Pasiflora25
Limonsuzzcay
@Niran Nevra
U UcanSupurge
@kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
@ilmeka8384
@Seaslug
@SiyahPapatyaa
@kaybolmak
@-Erva-
@meldaakatii
@minikbebegim9640
@Saricivcivcikcik
Y Yagber42
Bayıldım ödevleri hep18 eylül ödevikk birinci noteri dan
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
@Calciferr
p a t u l i
@CKbeautyandsheer
@blondemary
Mehfam
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Birtekefem
@mavidelisiii
@Yesilb4h4r
@MorVampirella
@Pasiflora25
Limonsuzzcay
@Niran Nevra
U UcanSupurge
@kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
@ilmeka8384
@Seaslug
@SiyahPapatyaa
@kaybolmak
@-Erva-
@meldaakatii
@minikbebegim9640
@Saricivcivcikcik
Y Yagber42
18 eylül ödevikk birinci noteri dan
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
@Calciferr
p a t u l i
@CKbeautyandsheer
@blondemary
Mehfam
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Birtekefem
@mavidelisiii
@Yesilb4h4r
@MorVampirella
@Pasiflora25
Limonsuzzcay
@Niran Nevra
U UcanSupurge
@kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
@ilmeka8384
@Seaslug
@SiyahPapatyaa
@kaybolmak
@-Erva-
@meldaakatii
@minikbebegim9640
@Saricivcivcikcik
Y Yagber42
Deterjan gözü veya direk içine dök canım çalışırkenGünaydın
Tam olarak nasıl yapıyoruz sirkeyi nereye döküyoruz negom
Benim de gider öyle siliyorum :)Günaydin herkesee.
Bende evimle ilgili duzeni gorselligi onemseyenlerdenim. Ama soyle bi sorunumuz var. Apartmanda balkon gider borusu ( tam olarak ne deniyorsa ismine) patlak ve 1 senedir yapilmiyor. Evlendim evleneli bi kac kez balkonumu ve terasimi yikadim sonrasinda altimdaki komsular camlara cikip camlarimiz batti diye soyleniyor. Yonetici 2 ay once toplanti yapti borularin yenilenmesi icin ama hala tik yok. Yuz kere dendi ortada bisey yok. Yalvarmamizi falan mi bekliyor bilmiyorum nerelere sikayet edebilirim bu adami onu da arastrmaya basladim. Terasi ve balkonu viledayla temizlemekten yoruldum ki vileda temizligi buralara yetmiyor terasimda balkonumda her gun tozlanip kirleniyor. ( cadde ustu merkezi bi yerdeyim )
Artik bende fosur fosur deterjanla sularla temizlik yapmaya karar verdim. Komsular soylenecek ama ben 1 sene milletin keyfini bekledim bu sorumsuz insanlara sebep daha fazla temizlik icin beklemek istemiyorum. Insanlarin camlari pislenmesin diye temizlik yapamadim adamakilli. yeni evliyim keyfini suremiyorum sirf temiz olmadigini bildigim icin. Biraz da onlar dusunsun diyorum 1 sene sonrasinda hala umursamiyolarsa laf etmeye de haklari yok diye dusunuyorum. Sizce yanlis bi karar mi bu?
Benim ödevlerimin nesi vardı acaba
Haklıyı haksızı bilemem ama, milletin camları pislenmesin diye temizlik yapamadım demeni anlayamadım. Kolay bişey mi cam silmek. Üstelik üst komşunun pislettiği camları!Günaydin herkesee.
Bende evimle ilgili duzeni gorselligi onemseyenlerdenim. Ama soyle bi sorunumuz var. Apartmanda balkon gider borusu ( tam olarak ne deniyorsa ismine) patlak ve 1 senedir yapilmiyor. Evlendim evleneli bi kac kez balkonumu ve terasimi yikadim sonrasinda altimdaki komsular camlara cikip camlarimiz batti diye soyleniyor. Yonetici 2 ay once toplanti yapti borularin yenilenmesi icin ama hala tik yok. Yuz kere dendi ortada bisey yok. Yalvarmamizi falan mi bekliyor bilmiyorum nerelere sikayet edebilirim bu adami onu da arastrmaya basladim. Terasi ve balkonu viledayla temizlemekten yoruldum ki vileda temizligi buralara yetmiyor terasimda balkonumda her gun tozlanip kirleniyor. ( cadde ustu merkezi bi yerdeyim )
Artik bende fosur fosur deterjanla sularla temizlik yapmaya karar verdim. Komsular soylenecek ama ben 1 sene milletin keyfini bekledim bu sorumsuz insanlara sebep daha fazla temizlik icin beklemek istemiyorum. Insanlarin camlari pislenmesin diye temizlik yapamadim adamakilli. yeni evliyim keyfini suremiyorum sirf temiz olmadigini bildigim icin. Biraz da onlar dusunsun diyorum 1 sene sonrasinda hala umursamiyolarsa laf etmeye de haklari yok diye dusunuyorum. Sizce yanlis bi karar mi bu?
Benim ödevlerimin nesi vardı acaba
Herkes sapıtmış ☹O düzen oturumda gerçekten daha kolay oluyor işler. Benim düzenim yok artık hiç. O da huzursuz ediyor beni alıştığım için.
Öyle gördüklerinizi polise ihbar etseniz keşke :/
Ses yapıyorlar
Günaydın
Günaydin herkesee.
Haklıyı haksızı bilemem ama, milletin camları pislenmesin diye temizlik yapamadım demeni anlayamadım. Kolay bişey mi cam silmek. Üstelik üst komşunun pislettiği camları!
Başka bi yol bulun bence.
Teşekkürler şamdan18 eylül ödevikk birinci noteri dan
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
@Calciferr
p a t u l i
@CKbeautyandsheer
@blondemary
Mehfam
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Birtekefem
@mavidelisiii
@Yesilb4h4r
@MorVampirella
@Pasiflora25
Limonsuzzcay
@Niran Nevra
U UcanSupurge
@kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
@ilmeka8384
@Seaslug
@SiyahPapatyaa
@kaybolmak
@-Erva-
@meldaakatii
@minikbebegim9640
@Saricivcivcikcik
Y Yagber42
Mutfak ağzına kadar bulaşık, yatak odası Ağzına kadar temiz çamaşır doluSenin ödevin totonu kaldırıp maraton yapmak, rapor bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?