İnşallah kötü bişey yoktur rabbim işlerini kolaylaştırsın feraha çıkarsınHanımlar bir süre aktif olamıycam merak etmeyin sayfa size emanet .
Etiket listesini yazıcam, telefon not kısmına kaydederseniz ordan kopyalamak daha kolay oluyor.
Liste de ki sıraya göre her gün birinin ödev vermesini rica ediyorum.
Bugün @terliksuu yarın ondan sonra ki şeklinde.
kk birinci noteri kabul edersen yokluğum da sayfadan sorumlu olursan memnun olurum
Çok güzel yıkamam lazımdı iyi olduŞamdan etiketi sen yapiver ben bilmiyorum. Ödev kaşık çatal çekmecesi temizlemek düzenlemek olsun.
Bu etiket bana gelmedibugünün ödevi @terliksuu dan
çatal kaşık çekmecesini temizlemek düzenlemek
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@pawlover
C Calcifer
@patuli6153
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Birtekefem
LuckyMom
@MorVampirella
@Pasiflora25
Limonsuzzcay
@kahvemsi mutluluk
S Sguat girls
@Seaslug
@kaybolmak
@-Erva-
@minikbebegim9640
@Saricivcivcikcik
@Yagber42
@Niran Nevra
@Karpuzuncekirdegi
U UcanSupurge
Çok güzel yıkamam lazımdı iyi oldu
Artık daha da gidemem havalar soğuduBen yaşamış gibi oldum valla
Evet gözüNeyi yıkıycaz ya kaşıkları kaldırıp silip geri koymıycaz mı? Ha kaşıklık gözünü diyosan tamm
Bu etiket bana gelmedi
Evetkk birinci noteri ım etiket gelmedi
Tam istedigim oldubugünün ödevi @terliksuu dan
çatal kaşık çekmecesini temizlemek düzenlemek
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@pawlover
C Calcifer
@patuli6153
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Birtekefem
LuckyMom
@MorVampirella
@Pasiflora25
Limonsuzzcay
@kahvemsi mutluluk
S Sguat girls
@Seaslug
@kaybolmak
@-Erva-
@minikbebegim9640
@Saricivcivcikcik
@Yagber42
@Niran Nevra
@Karpuzuncekirdegi
U UcanSupurge
Hala aynı. Aynı gece ateşi düşüremeyince 112yi aradım artik yazılandan fazla ilaç vermek zorunda kaldığım için,hemen ambulans yolladılar. Covide kanda baktılar yine birsürü test akciğer filmi falan hepsi temiz çıktı. Kanda çok az enfeksiyon varmış (crp testi) neyseki dün sürüntüde negatif çıktı sonucumuz. Ama ateş son hız devam ediyor. 2 gecedir feleğim şaştı resmen.. antibiyotik 3 günde etki edermiş artık gelmeyin dedi dr çünki birsürü pozitif vakalarla yan yana gelmek zorunda kalıyoruz. Zorla covide davetiye çıkarmamal için sayısız duşlarla sabah ediyoruzLuckyMom nasıl oldunuz?
Çok geçmiş olsun inşallah hemencecik iyileşirHala aynı. Aynı gece ateşi düşüremeyince 112yi aradım artik yazılandan fazla ilaç vermek zorunda kaldığım için,hemen ambulans yolladılar. Covide kanda baktılar yine birsürü test akciğer filmi falan hepsi temiz çıktı. Kanda çok az enfeksiyon varmış (crp testi) neyseki dün sürüntüde negatif çıktı sonucumuz. Ama ateş son hız devam ediyor. 2 gecedir feleğim şaştı resmen.. antibiyotik 3 günde etki edermiş artık gelmeyin dedi dr çünki birsürü pozitif vakalarla yan yana gelmek zorunda kalıyoruz. Zorla covide davetiye çıkarmamal için sayısız duşlarla sabah ediyoruz
Çok teşekkür ederimBonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@pawlover
C Calcifer
@patuli6153
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Birtekefem
LuckyMom
@MorVampirella
@Pasiflora25
Limonsuzzcay
@kahvemsi mutluluk
S Sguat girls
@Seaslug
@kaybolmak
@-Erva-
@minikbebegim9640
@Saricivcivcikcik
@Yagber42
@Niran Nevra
@Karpuzuncekirdegi
U UcanSupurge
Yaşasın dün yaptımŞamdan etiketi sen yapiver ben bilmiyorum. Ödev kaşık çatal çekmecesi temizlemek düzenlemek olsun.
Nickimde soyadım ve ismimin baş harfi vardı Bu yüzden hızlıca değişti zannedersem siteye aktif olarak kullanmazken almıştım nickiHayırlı olsun adın güzel olmuş :) eski bi arkadaşımız baya yazdı etti bekledi bir türlü adı değişmedi sitede sorun var dendi.
Böyle hop diye değişen görünce garip geldi banada.
Aminn sağol canım. 3 tane çocuklabuzamana kadar ilkkez böyle inaçtı ateş görüyorum. Aman kollayın çocuklarınızı canımdan can gidiyor 2 gündürÇok geçmiş olsun inşallah hemencecik iyileşir
Tamam canımŞamdan etiketi sen yapiver ben bilmiyorum. Ödev kaşık çatal çekmecesi temizlemek düzenlemek olsun.
Teşekkür ederimL Love_your_life bu topik güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?