Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok üzüldüm

Allah rahmet eylesin Nego ve tüm ailesine sevdiklerine Allah sabır versin inşallah

Of of içim yandı Allah sabırlar versin Nego mekanı cennet olsun inşallah. Bu sene baştan sona hep hüzünlü ve sorunlu geçti.. kelimeler yetersiz başınız sağolsun

Allah rahmet eylesin başın sagolsn Nego cok zor bir süreç Rabbim sabir versin sana ve ailene

Çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin
Başınız sagolsun nego

Çok üzüldüm Allah rahmet etsin Nego Allah sabır versin hepinize

Dolap üstlerini eşim halledebilir artık ben yapamıyorum.

Bugün yaptıklarım;
*Sabah rutini (yatak toplama,kahvaltı, bulaşık vs)
*Lavabolar yıkandı,havlular degist
*Ev süpürüldü
*Kurabiye pişirdim
*Pazar alisverisine çıktım
*Pazardan alınanlar yıkandı, yerleşti.
*İki arkadasimla evin yakınında parka gittik beş çayına.
*Dönüşte market alışverişi yaptım
*Akşam balik pişirdim, yemek sonrasi mutfak detaylı silindi.

Nego daha yazmamıştı öyle içim sıkılmıştı ki sonbahar hüznü heralde dedim bi kırgınlık var üstümde dedim sustum.

2 dk lık ömürler yaşıyoruz sanki
Gercekten sanki kendi ailemden biri vefat etmis kadar etkilendim ben de. İste ömür dedigmiz sey bu kadar Rabbim mekanini cennet eylesin insallah

fani hayattan asıl mekana göç etmiş amcamiz rabbim mekanını cennet kabrini bir geride kalanlarina sefaatci eylesin inşallah hiç ölmeyecek gibi hırs yapan fani biz kullara da hidayet versin rabbim sabırlar versin okunacaklara katılırım insallah

Günaydın hepinize.

Ödev vermiycez bi süre.
Herkes istediği gibi yazıp paylaşıma devam edebilir tabiki sayfada.

Şu an tek istediğim onun acısını paylaşmak duayla tesbihle destek olmak. Gerisi arkadaşları olarak bizim için önemli değil.

Nego 'nun kıymetli babasi icin dualarimizi eksik etmeyeceğiz inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…