Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok üzüldüm , başın sağolsun Nego Allah acınız dindirsin , kalanlara sabır diliyorum..

Bonus bir süre paylaşım yapmayacağım bonusum nego toparlanıp dönene kadar içim elvermez buna

Bizde çok etkilendik kendi yakınımmış gibi oldum hayatın boşluğu ortaya çıkıyor böyle zamanlarda.

LuckyMom geçmiş olsun canım oğlanın ateşimi düşmedi iyimisiniz?
Yok canım en düşük 37,5 ve tekrar 38-39 kaçkez acilledik.. enson dün normal müayeneye gittik polikliniğe birsürü test yapıldı yatış istendi. Covidli çok olduğu için özele geçtik özel araştırmaya yolladı gitmedim. Başka bir özele geldik film çekti hemen yoğun bakıma aldı. Belinden sıvı beyin filmi covid testi aklına ne gelirse bakıldı hiçbirşey yok. Sadece kanda hafif bir enfeksiyon ve ciğerler etkilenmiş demesine göre doktorun.. sürekli serum takılı ateş indi ama enfeksiyon nezaman inerse ozaman çıkacağız. Ağlamaktan içim dışıma çıktı vardır bundada bir hayır Allah beterinden korusun inşallah. Sayfaya sürekli negatif haber vermemek için yazmadım yazmak istemedim sağol sorduğun için ❤

Ahh kuzum çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.
Ne demek yazmak istemedin elimizden bişey gelmese de rahatlarsın biraz yaz lütfen. Biz de dua edelim şifa ayetleri okuyalım inşallah çabucak iyileşsin kuzum

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin.

Bizde çok etkilendik kendi yakınımmış gibi oldum hayatın boşluğu ortaya çıkıyor böyle zamanlarda.
Bende çok etkilendim içim bir tuhaf sanki gerçekten çok yakından tanıdığım insandı. Ağlıyorum ara sıra. Rabbim arkada kalanlara sabır versin inş

Ya olur mu hiç öyle düşünme biz uzaktan napabiliriz ki en büyük silahımız duamız.

Yaz tabii ki canım. Dua ederiz birimizin duası kabul olur belki. Allah şifa versin kuzucuğa....

Çok geçmiş olsun

Ahh kuzum çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.
Ne demek yazmak istemedin elimizden bişey gelmese de rahatlarsın biraz yaz lütfen. Biz de dua edelim şifa ayetleri okuyalım inşallah çabucak iyileşsin kuzum
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin.
Ya olur mu hiç öyle düşünme biz uzaktan napabiliriz ki en büyük silahımız duamız.
Yaz tabii ki canım. Dua ederiz birimizin duası kabul olur belki. Allah şifa versin kuzucuğa....
Çok geçmiş olsun
Allah razı olsun hepinizden❤ içim doldu taştı resmen belirsizlik çaresizlik içinde beklemek çok zormuş. Rabbim dualarınızı kabul etsin sizleride darda koymasın inşallah

Tatlım bizim başımıza da geldi. Kandaki enfeksiyona ilaç yokmuş. Kendiliğinden geçmesini bekleyin dedi doktor. Gerçekten de geçti. Ama vücudu tamamen septi, ateşi öyle düştü.
Belinden su almak nedir yaa
Hem size hem bebeğe stres

Menenjitten şüphelendi oyüzden herşeyine baktı. Bugün yeniden tahliller yapılacak inşallah temiz gelir en azından düşüşe geçmiş olur tedavi işe yarıyormu yaramıyormu onu anlarız. Bizim ateş 39u buluyordu nasıl bekledi doktorunuz havale riskinden korkmadımı veya menenjite çevire bilir. Kandaki enfeksiyon hangi çeşitse ona göre antibiyotik veya antiviral ilacına başlanıyor bize verilen bilgi bunlar

LuckyMom canım Allahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllah şimdi nasıl durumu?
Genel durumu doktora göre iyi ateş yok en azından bin şükür ama durgun uykuya meraklı ve 24 saat serum yemekten ödem var heryerinde. Onu öyle sus pus görmeye alışkın değilim üzülüyorum Allah razı olsun bugünki tahlillerde çıksın inşallah güzel haberler alır burdanda paylaşırım.

Bi iyi ol da evi darmadağın et diyorsun içinden değil miinşAllah iyileşecek ve sonuçlar güzel çıkacak

Sürekli ateş düşürücü veriyorduk. Ilaca başlasa bile ise yaramayacağını söyledi. Bir iki gün sonra dökecek dedi. Öyle oldu.
Inşallah hiçbir şeyi yoktur kuzunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…