Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bi iyi ol da evi darmadağın et diyorsun içinden değil miinşAllah iyileşecek ve sonuçlar güzel çıkacak
Aynen öyle dedim eve geldim eşim devraldı nöbeti eve geldim eşyaları oyuncakları yine bastı karamsarlık üzüntü. Değer malesef inmemiş hala aynı malesef

size de çok geçmiş olsun. Çabucak atlatırsınız inşallah.

Gecmis olsun, Rabbim tez zamanda sifa versin Konuyu bilmiyorum merak ettigim sey bunca testi cocugunuzun atesi var diyemi yaptilar?

Amin çok sağolun. Evet ama öylr böyle değildi ateş 38-39 ve düşmüyordu 1 haftadır.
Hm, 3gün ateşi var, Bebek-küçük çocuklarda sık görülen, ateş kolay kolay düşmüyor 40 dereceye kadar yükseliyor bu beş güne kadar sürebiliyor, acaba o mu diye düşündüm.

Hm, 3gün ateşi var, Bebek-küçük çocuklarda sık görülen, ateş kolay kolay düşmüyor 40 dereceye kadar yükseliyor bu beş güne kadar sürebiliyor, acaba o mu diye düşündüm.
Ben hiç bukadar uzun süre böyle hastalık yaşamadığım için çocuklarımda panikledim açıkçası. 3 5 güne razıydım da 1 haftayı bulunca korkmamak elde değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…