Aynen öyle dedim eve geldim eşim devraldı nöbeti eve geldim eşyaları oyuncakları yine bastı karamsarlık üzüntü. Değer malesef inmemiş hala aynı malesefBi iyi ol da evi darmadağın et diyorsun içinden değil miinşAllah iyileşecek ve sonuçlar güzel çıkacak
Allah şifa versin canım inşallah tez zamanda toparlanıp evinize döner yavrucuğunAynen öyle dedim eve geldim eşim devraldı nöbeti eve geldim eşyaları oyuncakları yine bastı karamsarlık üzüntü. Değer malesef inmemiş hala aynı malesef
size de çok geçmiş olsun. Çabucak atlatırsınız inşallah.Yok canım en düşük 37,5 ve tekrar 38-39 kaçkez acilledik.. enson dün normal müayeneye gittik polikliniğe birsürü test yapıldı yatış istendi. Covidli çok olduğu için özele geçtik özel araştırmaya yolladı gitmedim. Başka bir özele geldik film çekti hemen yoğun bakıma aldı. Belinden sıvı beyin filmi covid testi aklına ne gelirse bakıldı hiçbirşey yok. Sadece kanda hafif bir enfeksiyon ve ciğerler etkilenmiş demesine göre doktorun.. sürekli serum takılı ateş indi ama enfeksiyon nezaman inerse ozaman çıkacağız. Ağlamaktan içim dışıma çıktı vardır bundada bir hayır Allah beterinden korusun inşallah. Sayfaya sürekli negatif haber vermemek için yazmadım yazmak istemedim sağol sorduğun için ❤
Gecmis olsun, Rabbim tez zamanda sifa versinYok canım en düşük 37,5 ve tekrar 38-39 kaçkez acilledik.. enson dün normal müayeneye gittik polikliniğe birsürü test yapıldı yatış istendi. Covidli çok olduğu için özele geçtik özel araştırmaya yolladı gitmedim. Başka bir özele geldik film çekti hemen yoğun bakıma aldı. Belinden sıvı beyin filmi covid testi aklına ne gelirse bakıldı hiçbirşey yok. Sadece kanda hafif bir enfeksiyon ve ciğerler etkilenmiş demesine göre doktorun.. sürekli serum takılı ateş indi ama enfeksiyon nezaman inerse ozaman çıkacağız. Ağlamaktan içim dışıma çıktı vardır bundada bir hayır Allah beterinden korusun inşallah. Sayfaya sürekli negatif haber vermemek için yazmadım yazmak istemedim sağol sorduğun için ❤
Coksağolun aminsize de çok geçmiş olsun. Çabucak atlatırsınız inşallah.
Amin çok sağolun. Evet ama öylr böyle değildi ateş 38-39 ve düşmüyordu 1 haftadır.Gecmis olsun, Rabbim tez zamanda sifa versinKonuyu bilmiyorum merak ettigim sey bunca testi cocugunuzun atesi var diyemi yaptilar?
Canım yaAynen öyle dedim eve geldim eşim devraldı nöbeti eve geldim eşyaları oyuncakları yine bastı karamsarlık üzüntü. Değer malesef inmemiş hala aynı malesef
Sağol kuzum. Genel durumu neşesi çok şükür yerine geldi maşallah yüzüne renk gelmiş bugün çok şükür Rabbime.Canım yaAllah şifa versin kuzuya
Hm, 3gün ateşi var, Bebek-küçük çocuklarda sık görülen, ateş kolay kolay düşmüyor 40 dereceye kadar yükseliyor bu beş güne kadar sürebiliyor, acaba o mu diye düşündüm.Amin çok sağolun. Evet ama öylr böyle değildi ateş 38-39 ve düşmüyordu 1 haftadır.
Ya çok sevindimSağol kuzum. Genel durumu neşesi çok şükür yerine geldi maşallah yüzüne renk gelmiş bugün çok şükür Rabbime.
Ben hiç bukadar uzun süre böyle hastalık yaşamadığım için çocuklarımda panikledim açıkçası. 3 5 güne razıydım da 1 haftayı bulunca korkmamak elde değil.Hm, 3gün ateşi var, Bebek-küçük çocuklarda sık görülen, ateş kolay kolay düşmüyor 40 dereceye kadar yükseliyor bu beş güne kadar sürebiliyor, acaba o mu diye düşündüm.
Sağol kuzum. Genel durumu neşesi çok şükür yerine geldi maşallah yüzüne renk gelmiş bugün çok şükür Rabbime.
Kuzum Nego nun babası vefat ettiBonus negodan haber var mı takip edemiyorum bu ara evde değilim cnm. Babasının durumu nasıl ?
Hiç kolay değilKolaymı kuzum en iyi sen bilirsin zaten o zaman tanışmıştık bizde.
Zaman lazım ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?