bendeSabah sabah buraya gelip günaydınlaşmayı çok seviyorum
Ellerine sağlıkDün yaptıklarım:
Yatakları düzelttim
Evi çok dağıtmışlardı sabah her yerde yastık battaniye topladım
Kahvaltı faslı,mutfak toplama
Çamaşır astım
Oturma odasının halısını balkona attım,dip köşe temizledim,camınısildim,perdelerini yıkayıp astım
Çocuk odasında ki zebra perdeyi çıkardım,camını sildim yeni perde taktım,süpürdüm sildim,yazlıkları döktüm çocukların bugün kaldırıcam
Mezarlığa gittik
Gelince biraz dinlendim yemek yedik,mutfağı topladım
Çok yoruldum dün epey ağrım oldu
Birlikte güzeliz❤yazdım ama çıkmamış sanırım.Nego Allah senden razı olsun bizim cansuyumuz gibisin. sayende bir iş derken kaç iş çıkıyor aradan. bir kez daha teşekkür ederim sana. ve diğer arkadaşlar da iyi ki buradalar.
Çok tutmuş ama canın sağolsun. Eline sağlıkBugün teknik servisten gelip bulaşık makinemi aldılar, motoru arizalanmis 740TL'cik
Bugün yaptıklarım;
*Sabah yatak toplandı, ev havalandirildi
*Kahvaltı sonrası mutfak toplama, bulaşık vs
*Ev komple süpürüldü
*Baharatliklar yıkandı.
*Teknik servisten gelen 2 kişi gittijten sonra bütün camları açıp yine havalandirdim, galoş giymişlerdi ama içim rahat etsin diye yerleri çamaşır suyu karistirdigim suyla sildim.
*Akşam yemegi yendi, bulaşık yikandi, çay demlendi.
Geçmiş olsun canımBugün hiç birşey yapmadım,.sadece mutfağı toparladim.
Başım ağrıyor ilaç aldım uyumaya caliscam
Sabah erkenden işleri yaparsan daha kolaylaşırBir makine çamaşır attım. Mutfağı toparladım. Onun dışında çocuk peşinde koşturdumnasıl toparlıcam bu işleri ya
Bende dün okuyamadım:)Harika :) Ben henüz okumadım ne yapsakBonus nego 30 diyor bak :)
Eline sağlıkYine ufak tefek toparlamalarla geçirdim günü. Evi süpürdüm,çamaşır astım. Yemek yaptım.
Ben ufak ufak yapmaya başladım yaparız beraber❤İyi akşamlaaarbugün bi mutfağı toplayabildim ama 5 gün izinli olcam o ara dip köşe girmek istiyorum eve nasipse boş olan varsa planlaşıp girişsek mi şöyle 3 gün
Geçmiş olsunValla biz karantina dayız şuan eşimde evde bugün 5.gunumuz ilk gün Bi şoka uğradık ama sonra kendime gelmeye çalışıyorum temalı olarak karantina dayız işleri Bi yoluna koymam lazım dağ gibi ütü birikti gerçi bugün dip köşe yaptım ama nereye elimi atsam toz geliyor gardolsp üstü mutfak dolapları üstü böyle detaylı biseylere ihtiyacım var sankim
Eline sağlıkMerhaba, iyi geceler.
Bonus dünkü maraton çağrınızı bu sabah gördüm. Artık her şey için çok geçti. Bugün çok yoğundum, neredeyse hiçbir şey yapamadım.
Bir makina çamaşır yıkandı, balkondan almaya enerjim bile yoktu, sabah toplarım dedim bıraktım.
Dünden kalan yemek vardı. Yemekten sonra mutfağı eşim topladı.Nego ben de baharatlıkları temizledim, azalanlara takviye yaptım.
Bilmem kaç gün önce yazdığım katlanıp, yerleştirilmesi gereken çamaşırlar vardı ya üç makina. Oturma odasında beni bekliyorlar hala. İnşallah yarın hepsini halledicem.
❤baharatliklar süper fikir bu guruba bayılıyorum negoya bonusa terliksu vardı birde diğer arkadaşlar harikasiniz gelemiyorum yazamıyorum ama siteye girdikçe okuyorum
Çok geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatır abin,ailene de geçmezGünaydın iki ödevi de yaptım :) bizim okulda iki öğrenci virüs kapmışdün abimin testinin de pozitif olduğunu öğrendik annem babam için endişe ediyorum allah yardımcımız olsun
Günaydın❤
Gelmiş olsunHastane işlerimiz var bugünü hastane günü ilan ettik eşimleeve erken dönersem mutlaka çorap cekmecemi düzenlerim
Kolay gelsinGünaydın
Hatfa sonu çekmecelerimi düzeltmiştim. Kızımın dolabı karışık oni düzelteyim.
❤Sabah sabah buraya gelip günaydınlaşmayı çok seviyorum
HamlamışımEllerine sağlıkniye ağrın oldu yormadan yap kendini
21inde doğmuşum. Teraziyim. 23ünden itibaren akrep :)aaaa evet doğru doğum gününüz kutlu olsun mutlu yaşlarınız olsun.
şu an terazi mi akrep e geçtimi ?
Kovidi atlattı canım ama kanda pıhtı bırakmış o yüzden yatıyor hala. 1,5 ay olduAnka kv den nasıl oldu?
1 tane okuyum ben canim Allah sifa versin gecmis olsnKızlar arkadaşım için hucurat okuyabilecek var mı? Kovid
BitirdikKızlar arkadaşım için hucurat okuyabilecek var mı? Kovid
Allah razı olsun canım1 tane okuyum ben canim Allah sifa versin gecmis olsn
Bugün yapamicam misafir gelcekmis maalesef bu ödevin yerine toz alip evi süpürürüm tuvalet temizlerim pasta falan hazirlik yaparim.27 ekim ödevi
Çorap, çamaşır çekmecesi düzenlemek
Çaydanlık,ketıl vs de ki kredi temizlemek
Bonus
@pawlover
@musluk suyu
@samdan
terliksuu
@patuli6153
Aktif Lora
Psikolojik Deliii
@cyd86
Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Yesilb4h4r
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
Ben hadi bismillah. Yatak odasına gitiyom ilkvar mı 1 saatlik maraton cengaveri
haydi bende gireyim bi yerlereBen hadi bismillah. Yatak odasına gitiyom ilk
haydi bende gireyim bi yerlere
Okula gidicemvar mı 1 saatlik maraton cengaveri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?