Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün yaptıklarım:

Yatakları düzelttim
Evi çok dağıtmışlardı sabah her yerde yastık battaniye topladım
Kahvaltı faslı,mutfak toplama
Çamaşır astım
Oturma odasının halısını balkona attım,dip köşe temizledim,camınısildim,perdelerini yıkayıp astım
Çocuk odasında ki zebra perdeyi çıkardım,camını sildim yeni perde taktım,süpürdüm sildim,yazlıkları döktüm çocukların bugün kaldırıcam
Mezarlığa gittik
Gelince biraz dinlendim yemek yedik,mutfağı topladım

Çok yoruldum dün epey ağrım oldu

Ellerine sağlık niye ağrın oldu yormadan yap kendini

Birlikte güzeliz❤
Çok tutmuş ama canın sağolsun. Eline sağlık
Bugün hiç birşey yapmadım,.sadece mutfağı toparladim.
Başım ağrıyor ilaç aldım uyumaya caliscam
Geçmiş olsun canım
Bir makine çamaşır attım. Mutfağı toparladım. Onun dışında çocuk peşinde koşturdum nasıl toparlıcam bu işleri ya
Sabah erkenden işleri yaparsan daha kolaylaşır
Harika :) Ben henüz okumadım ne yapsak Bonus nego 30 diyor bak :)
Bende dün okuyamadım:)
Yine ufak tefek toparlamalarla geçirdim günü. Evi süpürdüm,çamaşır astım. Yemek yaptım.
Eline sağlık
İyi akşamlaaar bugün bi mutfağı toplayabildim ama 5 gün izinli olcam o ara dip köşe girmek istiyorum eve nasipse boş olan varsa planlaşıp girişsek mi şöyle 3 gün
Ben ufak ufak yapmaya başladım yaparız beraber❤
Geçmiş olsun
Eline sağlık
baharatliklar süper fikir bu guruba bayılıyorum negoya bonusa terliksu vardı birde diğer arkadaşlar harikasiniz gelemiyorum yazamıyorum ama siteye girdikçe okuyorum

Günaydın iki ödevi de yaptım :) bizim okulda iki öğrenci virüs kapmış dün abimin testinin de pozitif olduğunu öğrendik annem babam için endişe ediyorum allah yardımcımız olsun
Çok geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatır abin,ailene de geçmez
Günaydın❤
Hastane işlerimiz var bugünü hastane günü ilan ettik eşimle eve erken dönersem mutlaka çorap cekmecemi düzenlerim
Gelmiş olsun
Günaydın
Hatfa sonu çekmecelerimi düzeltmiştim. Kızımın dolabı karışık oni düzelteyim.
Kolay gelsin
Sabah sabah buraya gelip günaydınlaşmayı çok seviyorum

Ellerine sağlık niye ağrın oldu yormadan yap kendini
Hamlamışım

Bu sabah yaptıklarım:

Yatakları düzelttim
Dağınıklığı topladım
Kahvaltıya krep yaptım
Çıkan bulaşıkları yıkayıp kaldırdım
Wcyi temizledim çöp kovalarını yıkadım değiştirdim çamaşır suyu sıktım bazı yerlere, banyo lavabosunu oldum yerini sildim çöp kovalarını yıkadım değiştirdim

Makineye çamaşır attım

Bugün yapamicam misafir gelcekmis maalesef bu ödevin yerine toz alip evi süpürürüm tuvalet temizlerim pasta falan hazirlik yaparim.
Yarinki ödevi yapicam insallah kaytarmicam bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…