Düzenli Evimiz & Hayatımız

Doğum günün kutlu olsunnñnn nice sağlıklı mutlu yaşlara

Ödev tamamdır Nego mutfakta bulaşıkla bırakmadım ohh mis gibi bir sabah olur inşallah
Harika :) Ben henüz okumadım ne yapsak Bonus nego 30 diyor bak :)
Bir saate yakındır kitap okuyorum 78sayfa olmuş daha biraz daha okur yatarım tüm düşüncelerimi yerine getirmenin verdiği rahatlık var valla inşallah oğlumda uyanmaz güzel bir uyku çekerim

İyi akşamlaaar bugün bi mutfağı toplayabildim ama 5 gün izinli olcam o ara dip köşe girmek istiyorum eve nasipse boş olan varsa planlaşıp girişsek mi şöyle 3 gün
Valla biz karantina dayız şuan eşimde evde bugün 5.gunumuz ilk gün Bi şoka uğradık ama sonra kendime gelmeye çalışıyorum temalı olarak karantina dayız işleri Bi yoluna koymam lazım dağ gibi ütü birikti gerçi bugün dip köşe yaptım ama nereye elimi atsam toz geliyor gardolsp üstü mutfak dolapları üstü böyle detaylı biseylere ihtiyacım var sankim

Merhaba, iyi geceler.
Bonus dünkü maraton çağrınızı bu sabah gördüm. Artık her şey için çok geçti. Bugün çok yoğundum, neredeyse hiçbir şey yapamadım.
Bir makina çamaşır yıkandı, balkondan almaya enerjim bile yoktu, sabah toplarım dedim bıraktım.
Dünden kalan yemek vardı. Yemekten sonra mutfağı eşim topladı. Nego ben de baharatlıkları temizledim, azalanlara takviye yaptım.
Bilmem kaç gün önce yazdığım katlanıp, yerleştirilmesi gereken çamaşırlar vardı ya üç makina. Oturma odasında beni bekliyorlar hala. İnşallah yarın hepsini halledicem.

Günaydın iki ödevi de yaptım :) bizim okulda iki öğrenci virüs kapmış dün abimin testinin de pozitif olduğunu öğrendik annem babam için endişe ediyorum allah yardımcımız olsun
Geçmiş olsun birliktelerse çabuk bulaşıyor kolay atlatsınlar inş

Hastane işlerimiz var bugünü hastane günü ilan ettik eşimle eve erken dönersem mutlaka çorap cekmecemi düzenlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…