Bebeğin durumu iyi çok şükür canim, gelişimi haftasiyla uyumlu. 37 veya 37+5'te olacak doğum nasipse doktor da dedi prematüre olmaz diye. Kilosu şuan 2500, boyu 46cm. Doğuma kadar biraz daha büyür inşallah.Bebek ne durumda canım doktor ne diyor ben 34 haftalıkken kanamam oldu 2cm açılmak vardı erken doğum olabilir dendi protestan kullandım hep yattım ama doktor o gün dedi dogsa bile bir sagliksan problemi olmaz kuvoze girmez prematüre kategorisine girmez kilosu boyu gelişimi tamam dedi çok şükür zamanında doğdu sonra sana herhangi bir şey dedi mi peki
Daha iş var ama mola verdimhadi gidelim 16:15 de gelelim:)
Maşallah durumu gerçekten iyi canım o zaman hiç canını sıkma önemli olan ikinizin sağlığı ne doğum şekli ne doğum zamanı ne de başka bir şey hiç ama hiç önemli değil Allah sağlıklı doğum nasip etsin başka bir şeye ihtiyacın yok bu kadar az kalması da nasıl güzel bir heyecan yarabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBebeğin durumu iyi çok şükür canim, gelişimi haftasiyla uyumlu. 37 veya 37+5'te olacak doğum nasipse doktor da dedi prematüre olmaz diye. Kilosu şuan 2500, boyu 46cm. Doğuma kadar biraz daha büyür inşallah.
Ben bittim valla 5 kapı sildim durulama ile birlikte 10 yapar öyle hesaplayalım lütfenhadi gidelim 16:15 de gelelim:)
Allah razı olsun canım. Evet Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin, ben de sağlıkla alabileyim kucağıma , gerisini düşünmüyorum nasip böyleymiş. 7 senedir bekliyoruz zaten daha beklemeyelim dedi heraldeMaşallah durumu gerçekten iyi canım o zaman hiç canını sıkma önemli olan ikinizin sağlığı ne doğum şekli ne doğum zamanı ne de başka bir şey hiç ama hiç önemli değil Allah sağlıklı doğum nasip etsin başka bir şeye ihtiyacın yok bu kadar az kalması da nasıl güzel bir heyecan yarabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maaşallah eline saglikBen bittim valla 5 kapı sildim durulama ile birlikte 10 yapar öyle hesaplayalım lütfenwc temizlememiştim onada giriştim bir de yatak odasının nevresimini degistirdim
Bir de nasıl yaptıysa canı sağ olsun oğlum düdüklü tencerenin plâstik kısmını çıkarmış hiç haberim yok bende et koydum pissin diye bekliyorum gittim altını kapatmaya bir garip ses geliyor kapağına bir el attım oynuyor nasıl dedim açıp bir baktım lastik yok koltukta yastığın arkasından cıktı cildirmali durumdayım tekrardan düşüklüğü çalıştırdım offf valla
Daha iş var ama mola verdim
Evi genel toparladim, mutfağı topladım.
1 sepet çamaşır katladim, 1 makina yıkanıyor.
3 tane tencere vardı onları yıkadım kaldırdım. Mutfak lavabosunu cifledim. Mutfak masasini sildim.
Dinlenip yemek yapicam
Ben bittim valla 5 kapı sildim durulama ile birlikte 10 yapar öyle hesaplayalım lütfenwc temizlememiştim onada giriştim bir de yatak odasının nevresimini degistirdim
Bir de nasıl yaptıysa canı sağ olsun oğlum düdüklü tencerenin plâstik kısmını çıkarmış hiç haberim yok bende et koydum pissin diye bekliyorum gittim altını kapatmaya bir garip ses geliyor kapağına bir el attım oynuyor nasıl dedim açıp bir baktım lastik yok koltukta yastığın arkasından cıktı cildirmali durumdayım tekrardan düşüklüğü çalıştırdım offf valla
Sağol canım Allah razı olsunellerine sağlık canım baya şey yapmışsın maşallah:)
hayırla sağlıkla al kucağına miniğini canım
sayalım mi bilemedim şimdi:)
ellerine sağlık canım sen de bı dünya iş yapmışsın:)
ben de çamaşırı katliyoken dolaplara giriştim. kendi dolabimi indirip tekrar astım katladim düzenledim. atılacak olanları ayırdım. çocuğun kıyafetlerin olduğu yeri boşalttım komple ayırıp düzenledim kendi dolabimi yerleştirdim. onun da küçülenleri ayırdım.
etkinlik klasörünü düzenledim. ıvır zıvırlari düzenledim. atılacaklari ayırdım.
çocuğun odasındaki oyuncak sepetlerini elden geçirdim atılacak kırık oyuncakları yırtılan kutuları falan ayırdım.
yani tüm zamanım düzenlemekle geçti. iş nerde deseniz gözle görünecek şey yok
Kesinlikle böyle düşünmelisin 1 sene sonra bunların hiçbiri aklının ucuna gelmeyecek ay söyle güldü böyle emekledi aa yürüyecek mi yürüdü düştü kalktı en güzel günler yaklaşıyor artıkAllah razı olsun canım. Evet Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin, ben de sağlıkla alabileyim kucağıma , gerisini düşünmüyorum nasip böyleymiş. 7 senedir bekliyoruz zaten daha beklemeyelim dedi heralde
Ohhmasallah baya iş yapmışsın illa elinde bez olması gerekmez kiellerine sağlık canım baya şey yapmışsın maşallah:)
hayırla sağlıkla al kucağına miniğini canım
sayalım mi bilemedim şimdi:)
ellerine sağlık canım sen de bı dünya iş yapmışsın:)
ben de çamaşırı katliyoken dolaplara giriştim. kendi dolabimi indirip tekrar astım katladim düzenledim. atılacak olanları ayırdım. çocuğun kıyafetlerin olduğu yeri boşalttım komple ayırıp düzenledim kendi dolabimi yerleştirdim. onun da küçülenleri ayırdım.
etkinlik klasörünü düzenledim. ıvır zıvırlari düzenledim. atılacaklari ayırdım.
çocuğun odasındaki oyuncak sepetlerini elden geçirdim atılacak kırık oyuncakları yırtılan kutuları falan ayırdım.
yani tüm zamanım düzenlemekle geçti. iş nerde deseniz gözle görünecek şey yok
Bugün sileyim negoom30 Ekim Ödevi
Pencere önlerini silmek, isteyen silmişken bir cam da silebilir
@Bonus
pawlover
@musluk suyu
kk birinci noteri
@terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
@Psikolojik Deliii
cyd86
@Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Yesilb4h4r
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
@minikbebegim9640
@zeynebzeyneb
Haklısın negoomHayırlı sabahlar. Depremi hisseden herkese geçmiş olsun. Ne denir ki...İnsanoğlu bu kadar aciziz işte,her şey elimizde sanıyoruz.
Allah yakınları vefat edenlere sabır versin zor
Sağol canım Allah razı olsun
Ayıklama, Düzenleme işi daha çok oyalıyor insanı ama oh mis gibi olmuştur, insan hafifliyor. Ben de haftaya kışlıkları çıkarayım diyorum bakalım.
Ohhmasallah baya iş yapmışsın illa elinde bez olması gerekmez ki
Gel gel şöyle bi iki saat kaybolalım deterjanların içinde dans edelim ne dersingelsem mi ki:)
Gel gel şöyle bi iki saat kaybolalım deterjanların içinde dans edelim ne dersin
Tüm maddeleri yazayımgelem pawim seninle deterjanla boğulmak benim için mutlulukne yapcan tam olarak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?