Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bebeğin durumu iyi çok şükür canim, gelişimi haftasiyla uyumlu. 37 veya 37+5'te olacak doğum nasipse doktor da dedi prematüre olmaz diye. Kilosu şuan 2500, boyu 46cm. Doğuma kadar biraz daha büyür inşallah.

hadi gidelim 16:15 de gelelim:)
Daha iş var ama mola verdim
Evi genel toparladim, mutfağı topladım.
1 sepet çamaşır katladim, 1 makina yıkanıyor.
3 tane tencere vardı onları yıkadım kaldırdım. Mutfak lavabosunu cifledim. Mutfak masasini sildim.
Dinlenip yemek yapicam

Bebeğin durumu iyi çok şükür canim, gelişimi haftasiyla uyumlu. 37 veya 37+5'te olacak doğum nasipse doktor da dedi prematüre olmaz diye. Kilosu şuan 2500, boyu 46cm. Doğuma kadar biraz daha büyür inşallah.
Maşallah durumu gerçekten iyi canım o zaman hiç canını sıkma önemli olan ikinizin sağlığı ne doğum şekli ne doğum zamanı ne de başka bir şey hiç ama hiç önemli değil Allah sağlıklı doğum nasip etsin başka bir şeye ihtiyacın yok bu kadar az kalması da nasıl güzel bir heyecan yarabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

hadi gidelim 16:15 de gelelim:)
Ben bittim valla 5 kapı sildim durulama ile birlikte 10 yapar öyle hesaplayalım lütfen wc temizlememiştim onada giriştim bir de yatak odasının nevresimini degistirdim
Bir de nasıl yaptıysa canı sağ olsun oğlum düdüklü tencerenin plâstik kısmını çıkarmış hiç haberim yok bende et koydum pissin diye bekliyorum gittim altını kapatmaya bir garip ses geliyor kapağına bir el attım oynuyor nasıl dedim açıp bir baktım lastik yok koltukta yastığın arkasından cıktı cildirmali durumdayım tekrardan düşüklüğü çalıştırdım offf valla

Allah razı olsun canım. Evet Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin, ben de sağlıkla alabileyim kucağıma , gerisini düşünmüyorum nasip böyleymiş. 7 senedir bekliyoruz zaten daha beklemeyelim dedi heralde

Maaşallah eline saglik

ellerine sağlık canım baya şey yapmışsın maşallah:)
hayırla sağlıkla al kucağına miniğini canım

sayalım mi bilemedim şimdi:)
ellerine sağlık canım sen de bı dünya iş yapmışsın:)

ben de çamaşırı katliyoken dolaplara giriştim. kendi dolabimi indirip tekrar astım katladim düzenledim. atılacak olanları ayırdım. çocuğun kıyafetlerin olduğu yeri boşalttım komple ayırıp düzenledim kendi dolabimi yerleştirdim. onun da küçülenleri ayırdım.

etkinlik klasörünü düzenledim. ıvır zıvırlari düzenledim. atılacaklari ayırdım.

çocuğun odasındaki oyuncak sepetlerini elden geçirdim atılacak kırık oyuncakları yırtılan kutuları falan ayırdım.

yani tüm zamanım düzenlemekle geçti. iş nerde deseniz gözle görünecek şey yok

Sağol canım Allah razı olsun

Ayıklama, Düzenleme işi daha çok oyalıyor insanı ama oh mis gibi olmuştur, insan hafifliyor. Ben de haftaya kışlıkları çıkarayım diyorum bakalım.

Kesinlikle böyle düşünmelisin 1 sene sonra bunların hiçbiri aklının ucuna gelmeyecek ay söyle güldü böyle emekledi aa yürüyecek mi yürüdü düştü kalktı en güzel günler yaklaşıyor artık

Ohhmasallah baya iş yapmışsın illa elinde bez olması gerekmez ki

Sağol canım Allah razı olsun

Ayıklama, Düzenleme işi daha çok oyalıyor insanı ama oh mis gibi olmuştur, insan hafifliyor. Ben de haftaya kışlıkları çıkarayım diyorum bakalım.

ben kisliklari iki üç hafta önce çıkardım

Ohhmasallah baya iş yapmışsın illa elinde bez olması gerekmez ki

demi ya bana moral ver Merve

gelem pawim seninle deterjanla boğulmak benim için mutluluk ne yapcan tam olarak:)
Tüm maddeleri yazayım

- mutfak dolaplarını silcem dıştan
- banyoyu temizleyip duvarlarını silcem
- çamaşır katlayıp çamaşır atcam makineye
- yemek yapcam
- bi toz alırım yemek yaparken robot evi süpürür ben de silerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…