Düzenli Evimiz & Hayatımız

ben çamaşırları aldım kurutmalıktan, çamaşır attım makineye, yemek yapiyodum yemek yedik.

bulaşık makinesi boşaltıp tekrar doldurcam, sonra çamaşırları katlarim. oğlan varken öyle büyük çaplı şeylere girmiyorum ben anca ufak tefek işler.

ama evde coooooookkk iş var. belki ütü yaparım birazdan. yığılı bı ütü var

Ay ben çok bişi yapamadım valla ya bi dolapları dıştan sildim toz aldım ev süpürdüm perte çıktım

Bugün yaptiklarim;
Yorgan yıkadım
Camasirlari yikadim
Bulasik makinesi yerleştim

Yarın ütü yapmam lazım.
Mutfak dolaplarini silerim
Toz alirim
Tuvalet banyoyu temizlerim
Bide günlük ödevi yaparim.
Ütüyü dayanamadim simdi yaptim cikti aradan
Mutfagi da topladim sabaha hazir mis gibi oldu

Nego negom balım kaymağım pazar gününe yapıştırmış ödevi ben de evime dönüyorum bugün sizinle devam edebilir miyim tekrardan ?

Kızlar sanattandır ne çalışıyorum bir posta çamaşır attım makineye ipte asılı olanları topladım kahvaltı hazırladım tam bitmek üzereydi oğlum cam tabak düşürdü ve kırıldı önce sildim süpürdüm başlamışken tüm evi süpürdüm sonra sildim oğlumun oyuncak gitarının teli kopmus onu yaptım parmaklarım kanadı delinmekten şimdi masayı toplamaya kalktım bir sizede bakayım dedim Nego m ödevi vermişken mutfağı toplarken onuda hallederim benim çamaşır makinesi mutfakta çünkü dahi kolay gele hepinize

kızlar hangi program olursa olsun ekstra durulama yaptirsamda yine böyle köpük oluyor ama çamaşır deterjanlı gibi değil yinede her yıkamadan sonra durulama yapıyorum bazen onda bile az biraz kalıyor deterjan az atıyorum zaten ama neden anlamadım bir süredir böyle bozuldu mu acaba garantisi de bitti sizde böyle bir şey var mı

Canım günaydın. Biz de çoluk çocuk hastayız hala. İnş güç toplar yaparım. Dua beklerim Kızlar, sizin hastalarınıza da bizim aramızda hasta olan varsa onlara da Allah şifa versin.

Canım günaydın. Biz de çoluk çocuk hastayız hala. İnş güç toplar yaparım. Dua beklerim Kızlar, sizin hastalarınıza da bizim aramızda hasta olan varsa onlara da Allah şifa versin.
Geçmiş olsun canım. Hayırdır ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…