Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben herşeyi bitirdim sayılır.
Uzun sürdü ama arada oğlana ders çalıştırdım
Baya duraksadım.
Kizin canlı dersi vardı süpürge açamadım
Ama ödevler tamam nihayetinde
Highgenic markasının buzdolabı temizleyicisini buldum geçen 101 de Nego üstünde %99 doğal içerik yazıyor bu sefer onu kullandım buzdolabı sebzelik bölümünü temizlerken. Ben kendimi kapatırdım sonra her tarafını temizledim buzdolabinin memnun kaldım bu üründen deneyin derim. Sizler ne ile temizlediniz veya temizliyorsunuz buzdolabınızı?

Bu arada bulaşık makinem bi posta boşaldı tekrar doldu çalışıyor.
Çamaşır katladım , yenilerini attım astım.
Çocuk odaları full temizlendi yatak odası da dahil..
Hol kaldı. Salon kaldı. En son banyo..

Merhabaaa
Benim işler bitti şükür.
Ödev tamam
Çocuk odaları, yatak odası ,hol ,salon ,mutfak silindi supuruldu.
Çocuk odasındaki bazanin alti boşaltılıp temizlendi , eski oyuncaklar ayıklanıp atıldı.
Herşey silkelendi temiz serildi.
Banyo tuvalet çamaşır suyuna bulandikafam güzel oldu, hiç alışık değilim çamaşır suyuna
Çocukları doyuruyorum,
Kendime keyif çayı koyucam
Tabi öncesinde ogluşumun dikte çalışması var onu yaptırmak lazım yarına 3. Sınavını olacak
Ahhh çok yoruldum beee

Sen işini bitirdin benim eşinmemi izliycen gibi bir his
Yok sana yazdım bir kalktım,yeni oturdum
Karı hala bıraktığım gibi meaşallah

O markanın ürünlerini beğeniyorum.Ben sirke ile siliyorum

Ayy su buzdolabi sebzeligini yarin halledeyim. Yesillikler de yine cürümeden buzluga atsam iyi olur oralarla ilgileneyim.
Bugün hicbisey yapmadim mutfagi topladim bulasik makinesini bosaltip yeniden yerlestirdim sabaha mutfagi hazirladim bu kadar.

Mutfağı toparladım Wc lavabo ovdum
Kızı okula yolladım
Bütün evi süpürdüm sildim
Duşa girdim
Benim iki tane annem var benim ufakligi özlemisler kız kardeşim illa gel dedi oraya gittim geldim yemek bulaşık
Ödevi göremediğim için yapamadım yarın inşallah yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…