Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dünden oyuncaklar kaldı benim yaptırmadı çocuklar onu yapacağım. Dolap da çocukların kıyafetini tam yerleştiremedim hala gelişi güzel koyduk dolaba ona bakayım. Banyo dolabına Allah kerim.
Orası neresi ya biz içlik mont giymeye başladık

Minimalzm olunca hayatında yazlık kışlık değişimi yapmıyorsun bonus tavsiye ederim hepsi dolapta duruyor

Halıları da gönder gitsin ya ben bi kaç kere sildim kolumun ağrısından üç gün uyuyamadım. 2-3 ayda bir gidiyor bizimkiler

Dolapta zatende çekmeceye alıyorum daha rahat alıyolar ordan. Ablasının olmayanlarıda biraz bekliyo küçük oldukça giyiyo bide onlar var tabi.

Kendini çok yormadan yap işlerini lütfen ❤
Yapabildiğim kadar işte❤
Hayırlı akşamlar
Nego canım telefonum bozuldu ve bi süre giremedim. Hala da düzelmiş değil. Yeni telefon alınca kaldığım yerden devam edicem
Tamam canım❤
Duvar işi ne oldu,çözüldü mü sorun?
Hayırlı aksamlar bende araniza yeniden katılabılırmıyım
Tabi ki
Eline sağlık
Çoktan çıkardım,biz kombi yakıyoruz bir aydır
Gunaaydın❤❤
bugün kalan işlerimi yapıcam inşallah. ödevler cok güzel onları da yaparım Negom
Günaydın❤
Gunaydinnnn
Icimi okur gibi bi halin var
Inşallah yapabilirim cunku biraz rahatsizim doktora gidicem oglusumu okula bırakır bırakmaz tam ihtiyacım olan ödev
Günaydın,geçmiş olsun❤
Günaydın❤ iyi yapmışsın
Günaydın kızlar
Günaydın❤
Yeminle butün ödevlere ihtiyacim var. Bi kere de bugün rahatım evin her yeri derli toplu temiz desemya

Günaydın hayırlı sabahlar
Hemen başlıyorum işlere ödevleri de yapayım inşallah
Günaydın❤
Günaydın
Sökük yırtık yapmam gereken şeyler arasında
Günaydın❤
Günaydın❤
Kolay gelsin❤

Adanadayim canım

Ben sadece gece 2 kere yaktım çocuk üşümesin diye sonra tulum aldım gerek kalmadı yakmıyoruz çok şükür

Hele sen gel Erzurum’u gör
Ayy annemler istanbulda onlarda yakıyor ama bana şaka gibi geliyor biz gündüzleri kısa koluyla geziyordu hala 27 derecelerde falan gündüz hava sıcaklığı annemlere dediğin gibi toplanıp gelin buraya

Her sökük dediğinde bi yerim sökülüyo sanki
Aynen öyle valla
Duvarı doldurdu usta canim bikac gun sonra boyamaya geleceklermiş bitiyo sonra

Günaydın Nego'cum...
Bugün kendime yemek yapma ödevi veriyorum

Herkese hayırlı, bereketli günler diliyorum
Gece yine uyuyamadigim için kahveyle ayilmaya çalışıyorum şuan.
Sabah sağlık ocağına gittim, eve geldim kahvalti yaptim... Mutfağı, yatağı topladım. Ev temiz zaten genel bir toparlama yapıp biraz dinlenmem lazım. Sonra da yemeği yaparım inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…